Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Buna dimineata!
Tinuta, multumesc! Felicitari pentru fundita!!! Este sigur fetita?

----------------------------------------------------
Amana 31.03.2010 si 15s +

Mergi la inceput

Fetelor, ma primiti si pe mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Bine ai venit Andra, bineinteles ca te primit printre noi.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 20+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Bine ai venit in casuta noasta andra.
Noi ne cunoastem de la aspirante si avem cam aceiasi varsta a sarcinii. Sa trimiti data ultimului CM si data probabila a nasterii. Elisor o sa te treaca pe prima pagina cu carutul roz cu tot.
La mine este sigur roz carutul. Am facut amniocenteza si asa a iesitXX.Asta pana citesti din urma sa vezi ce poveste are fiecare dintre noi. Oricum suntem tare multe si este greu sa le reti toate.

17+

Mergi la inceput

Titi, multumesc si felicitari pentru baietei!
Tinuta, fetita ta este o minune, m-am bucurat mult pentru tine atunci cand ai anuntat!
Elisor, la mine UM este 31.08.2011 si DPN 06.06.2012. Carutul se pare ca va fi albastru, dar pana la morfologica eu nu mai cred nimic Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Buna burtici!

Am ajuns si eu acum in Bucuresti. Vad ca v-a preocupat mult subiectul parinti si mai ales mame. Si pe mine m-a preocupat oarecum tinand cont ca doar ce m-am intors de la ai mei. A fost o combinatie dulce-amara, cu grija si nostalgie de mama si viitoare bunica dar si cu reprosuri de om prea preocupat de aparente. Nu mi-a lipsit nimic din cea as fi putut sa-mi doresc in materie de mancare, insa mi-a cam lipsit un pic linistea, ai mei fiind un pic cam prea protectori si uneori pisalogi. Sunt neincrezatori in viata, le e teama sa nu iau teapa cu noua casa, le e teama ca nu iau decizii bune, le e teama de ce or sa zica neamurile si vecinii cand or sa afle ca-s insarcinata si inca nemaritata...Eu stiu ca au intentii bune insa nu prea realizeaza ca poate e cazul sa se bucure ca sunt pe picioarele mele, ca am o independenta care nu inseamna ca ii ignor sau ca nu-i iubesc sau ca nu conteaza parerea lor. Uneori mi-as dori sa ma sustine pur si simplu, poate neconditionat in lucrurile pe care le intreprind, dar pur si simplu nu e stilul lor sa faca asta. Nu prea pricep cum as putea fi eu foarte diferita de parintii mei, poate in realitate nici nu sunt doar asa mi se pare. Legat de ajutor, mereu simt ca ajutorul alor mei vine cu un pret, ca initial par ca ma ajuta fara sa puna conditii, insa atunci cand ma ajuta undeva in sufletul lor isi pun niste sperante de reciprocitate care simt ca ma obliga. Sunt complicate relatiile intre copii si parinti, cred ca invatam unii de la altii din mers.

V-am zapacit, dar am zis sa-mi expun si eu aici o parere ca tot e subiectul fierbinte si pentru voi si pentru mine.

Andreea, 14+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

aever, asa este, este un subiect fierbinte, dar tocmai pentru ca ne pregatim sufleteste sa devenim parinti,...., nu cred ca-i un subiect care trebuie neglijat.

Eu chiar discutam cu sotul la inceputurile noastre despre cum sunt ai nostrii parinti. Ce are bun si ce are rau fiecare in conceptie. L-am rugat atunci, ca noi sa luam ce este bun de la fiecare si sa nu-i judecam pentru ce este rau. Totusi, eu cred ca este bine sa-i intelegem daca la batranete incep sa fie cicalitori , senili, sau cum o da D-zeu. Trebuie sa nu uitam cum ne-au crescut(asta depinde de la caz la caz) cu greutati sau fara. Eu una, chiar daca mama m-a certat de nenumarate ori in copilarie, nu uit cand (cred ca aveam7-8 ani)a venit de la servici si m-a gasit cu mana rupta.A fugit intr-un suflet cu mine la spital( asta este doar un exemplu). Cred ca pentru lucruri de genul asta le suntem datori. Imi pare rau ca nu au intrat fetele sa comenteze. Este destul de multa liniste aici.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza fetelor!
Bine ai venit Andra!
Fetelor la subiectul parinti nu pot spune prea multe, si ai nostri isi cam dau cu parerea, dar eu si sotul decidem impreuna cum ne este mai bine. Ii respectam si iubim si incercam sa evitam discutiile in contradictoriu.
Ellishor am o intrebare pentru tine: Cum te descurci cu digestia daca stai toata ziua in pat? Eu una, din cauza ca afara este cam frig nu prea mai ies si din aceasta cauza fierea mea isi face de cap, cand mi-e foame si mananc imi pica rau, cand nu mi-e foame deloc.
Acum imi fac de cap cu niste branza brie si struguri, desi am inteles ca nu ar fi recomandate in sarcina branzeturile din aceasta categorie. Ce sa mai spun, fac orice numai sa nu ma gandesc ca diseara am control. Mi-e dor de bebe dar mi-e si frica sa nu fie ceva in neregula. Cu Dumnezeu inainte!

Elena 15+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Bune fetelor!!!
Legat de parinti ce sa spun..indiferent cum sunt ..sunt parintii nostrii.NU ne alegem parintii..ca daca ar fi sa imi aleg tata ar fi bill gates...intotdeauna o sa ii regretam abia dupa ce nu mai sunt.NU suntem noi in masura sa judecam parintii ptr ca la randul nostru o sa fim parinti si poate la fel o sa fim judecati.Si chiar daca acum nu le intelegem sentimentele si grijile o sa vina si timpul cand o sa ii intelgem.Niciodata nu o sa fim pregatiti pshic sa ne pierdem parintii indiferent de varsta important e sa ne bucuram si sa ii bucuram cat mai sunt in viata ca apoi ramanem doar cu regrete.
Va pupacesc pe toate!!!

Oana cu Bebe 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Neata burtici! Ningeeeeeeeeeeee la noi, sunt asa de fericita! Asteptam de ceva vreme prima ninsoare mai serioasa, nu se poate Craciun fara zapada! Mi-am propus sa incep sa ascult colinde doar cand va cadea prima ninsoare si m-am cam speriat ca va trece Craciunul fara colinde! Si uite ca de azi dimineata Hrusca se aude in masina mea, la birou, peste tot... Intarcarea lui piti merge mult mai bine decat prima data, azi-noapte (a treia noapte) a dormit fara sa se trezeasca..deloc! Miracolul s-a produs!

Vorbeati de parinti...stiu ca suna ca o compunere de clasa a-4 a, dar mama e eroul meu- ma rog lui Dumnezeu sa ne dea suficiente zile sa o fac fericita si sa o ingrijesc asa cum ea a facut cu mine si cu sora mea...Poate pare un cliseu, dar povestea din spatele acestor cuvinte e mult mai profunda, o adevarata definitie a abnegatiei chiar as zice. Asa cum ziceati, nu ne alegem parintii, dar eu daca ar fi sa-mi aleg o mama, tot MAMA mea ar fi, fara dubiu!

Va pupacesc!

Cori, mami de Bubulina - 1 anisor si acum bebe 2, ... 15+

Mergi la inceput