Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (16)
Raspunsuri - Pagina 13
virgiL spune:
BUNA DIMI,
sper sa aveti o zi minunata si un weekend relaxant(cel mai probabil la treburile casnice).Eu as vrea sa termin curatenia si daca gasesc un bradutz frumos,natural,in ghiveci sa-l si impodobim,ca Ioana ma bate de la 1 dec cu facutul bradului
TINUTA ,sper ca esti cumintzica si te simti bine dupa amnio,azi ar trebui sa afli ceva,nu-i asa?Sunt sigura ca va fi bine!
ANDREEA imi pare rau ca inca mai esti ingretzosata,dar poate te pune mama ta pe picioare in weekend!
ANITTA,te asteptam acasa ,linistita si luminoasa!
VA pup pe toate!Fug la treaba....azi iau concediu!
Virginia 18+,mami de Ioana(22.12.2002)
Matzaila_81 spune:
Anitta, eu sunt o viitoare mamica de la odiseea Bulgarasilor. Am intrat sa vad ce mai face prietena noastra Ylari care incepuse odiseea alaturi de noi dar care a pierdut sarcina si acum a inceput din nou drumul asta minunat dar alaturi de voi.
Am citit ce ai postat si m-a durut si pe mine durerea ta. Nu stiu daca rezultatele de la testul tau sunt corecte dar eu una nu am facut DB si TT din cauza atator erori. Am o prietena draga cu fetita cu SD care a avut toate testele posibile si imposibile mai mult decat perfecte si totusi pitica s-a nascut asa. Am cunostinte care au avut DT cu semne mari de intrebare si care au nascut copilasi sanatosi, deci erori exista, chiar foarte multe. Poate ca in cazul tau e asa cum spune medicul dar exista si probabilitatea mult mai mare sa nu fie asa.
Nu cred ca-ti pot cere sa nu te mai gandesti la asta si sa nu te mai framanti, dar cred ca ar fi bine sa ai rabdare si sa nu te lasi prada deznadejdii, nu in momentul asta cand nimic nu e sigur. Bucura-te de fiecare moment, nu anticipa o suferinta care s-ar putea sa nu apara.
Roaga-te la Sfanta Maica sa-ti ocroteasca puiul, Ea face adevarate minuni si e mama, nu te va lasa.
In rest draga mea iti tin pumnii sa ai parte de vesti minunate si sa poti pana la urma sa te poti bucura de perioada asta minunata.
+33
Cuchilici spune:
Hello!
N-am mai intrat demult si incerc sa recuperez cu cititul.
Anitta iti tin pumnii sa fie totul bine
Sa va zic cate ceva si despre noi : de saptamana trecuta l-am simtit pe Vladut si il simt destul de des. Marti merg la ecografie la 18 saptamani si sper sa fie Vladut in continuare, nu Vladuta, desi chiar daca ar fi, nu m-as supara.
Greata mea cea de toate zilele parca ia sfarsit. De cateva zile am inceput sa mananc si eu mai normal si ieri chiar am mancat crenvursti cu mustar (cu retinere la purtator) Nu mai mancasem carne de 2 luni Oricum aseara inainte sa mananc crenvurstii, tot am mai avut o repriza de varsta cu care deja m-am obisnuit
La mine la munca e totul ok, am fost in concediu medical pana acum si am venit doar 2 zile, dupa care intru pentru inca 2 saptamani in concediu medical + de odihna. Suntem 6 gravidute aici cu varste cuprinse intre 9 si 20 de saptamani toate, deci imaginati-va ce discutii pe tema bebe se creeaza
Se pare ca nu voi mai naste la maternitatea Bucur, cum era planificat pana acum, ci la Regina Maria, cadou de la matusica lui Vladut (verisoara mea). Sunt super incantata de lucru asta, imi era groaza sa merg la stat, dar nu imi permiteam Regina Maria.
O zi buna in continuare!
Corina 17+ cu bebe Vladut
blanca000 spune:
Buna dimineata,
vin si eu la raport, mai rarut ca e mai dragut si oricum nu pot tine pasul cu fetele vorbarete.
Eu tot cu raceala, de fapt cu mucii astia care nu se mai termina si cu drumuri la dentist, plus spresul unei eventuale varicele la Eva.
Ieri am fost la control, la gineco, se pare ca bb2 va fi dupa inima mea tot fetita, nu sa vazut f bine dar asa ia parut dr la ecografie. Bucurie mare caci eu mama de baietel nu ma vad .
L-am zapacit ieri cu temerile mele asa ca a ras de stresul meu si ma,linistit dandu-mi unda verde pentru Paracetamol si Coldrex la raceala, si pentru anestezia la dentist (chiar si antibiotic daca e nevoie)....asa ca mi-am imvins teama ( cica) si m-am urcat intr-un taxi ce ma lasat fix in fata cabinetului de stomatologie...dr pusa in garda de vara-mea..mi-a facut anestezie fara adrenalina si mi-a umblat la masea..supriza!!!...sub plomba doar pasta veche, dinte lucrat..nici o infectie..ma curatat si acum am pansament...
Cand am ajuns acasa si mi-a trecut anestezia stupoare durerea (jena) tot acolo..asa ca ma busit un plans si un stres cat casa ca mi-a lucrat alta masea si de fapt ma doare cea de langa si da-i plans..J.(sotul) nu stia ce sa imi mai zica..am luat un Paracetamol si m-am culcat..peste noapte si de dimineata m-am trezit mai bine, jena diminuata si eu mai linistita insa tot m-am prezentat la dentist sa ma verifice iarasi....ma palpat, ciocanit, dat cu aer, cu apa, a racait pe acolo..nimic..ma lasat asa sa vedem ce mai simt..e posibil sa fie un punct nevralgic, un nerv intins, o reactie a racelii sau chiar a sarcinii...ufffff...a ramas sa ma duc sa imi temine plomba data jos....
Greu nene cand se aduna toate pe capul meu..
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 15s
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
blanca000 spune:
Vreau si eu sa o incurajez pe Anitta: sa fi tare indiferent ce se intampla, mergi la amnio si ia hotararea dupa..trebuie sa fi tare pentru celalat copil oricum si pentru tine, vorbeste despre temerea ta cu noi cat de mult ca sa scoti tot of-ul afara macar aici..eu rezonez cu tine mai ales ca suntem nascute in aceeasi zi..
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
blanca000 spune:
Elyssor da-mi si mie, te rog, parola , te mai pot ajuta la ajustarea primei pagini..o faceam si la odiseea Evei..e bine sa fim mai multe cu acces. Si cele pentru contrul comun .
elena_gd spune:
Neatza fetelor!
Astazi am revenit la normal cu trezitul la ora 10:30.
Anitta ma bucur ca esti mai bine uc psihicul.
Blanca o problema similara am si eu, la o masea cu lucrare am o nevralgie care se manifesta exact inainte de menstruatie prin durere o zi sau 2 si vad ca si acum in sarcina isi mai aminteste de mine cateodata, dar trecator.
Va doresc o zi superba, eu ma apuc timid de treburile casnice, vreau sa-mi surprind sotul sa nu mai aiba nimic de facut in weekend.
Elena 14+ poate cu
Shoshonik spune:
Buna ziua burtici.
Noi acum am ajuns acasa, am mers sa facem buletinele ca am cumparat din iulie apartamentul insa nu schimbasem actele.Vineri mergem sa vedem bebita, de abia astept sa vad mogaldeata.M-am obisnuit cu ideea ca e baietel si acum vorbim mereu cu el si tati pupa burtica si o da cu crema.
Eu eram cea cu mobila, acum aerisesc toata ziua(cand nu e tati acasa) insa ma simt oricum mai bine desi simt un miros...altfel.Asta e, am motive sa mai merg in plimbari.
Virginia, Shoshonika e bine, mai alintata pe zi ce trece, si mai pupacioasa(mai nou). Cand o intreb unde e bebe se uita la burtica si uneori da pupic la bebic.Imi imaginam cum va fi cand voi avea 8 luni de sarcina si Shoshy va sta cu capul pe burta(daca va mai reusi) si bebe ii da una la barbita.
O zi placuta si asteptam numai rezultate bune de la toate burticile.
Mihaela16+ cu Eduard-Flavius
Shoshonik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cuchilici Hello! Sa va zic cate ceva si despre noi : de saptamana trecuta l-am simtit pe Vladut si il simt destul de des. Marti merg la ecografie la 18 saptamani si sper sa fie Vladut in continuare, nu Vladuta, desi chiar daca ar fi, nu m-as supara. Corina 17+ cu bebe Vladut |
Tu ai deja 18 saptamani? Stiu ca aveam cam acelasi DPN si UM, iar eu miercuri am implinit 16 saptamani abia. E mai mare bebe la eco?
Mihaela16+ cu Eduard-Flavius
Cuchilici spune:
:))))) Mor de ras. Shosho m-ai prins. Sunt o ametita. Sunt in sapt 17, care se incheie duminica, deci 16 +. Am gresit
Corina 16 + cu bebe Vladut