Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

ANITA TOTUL O SA FIE BINE DRAGA MEA!!!AI INCREDERE IN DUMNEZEU SI VEI TRECE PESTE PERIOADA ASTA CU BINE!!!BEBICUL TAU SIGUR E BINE!!!

andreea 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buna seara, fetelor!
bun venit noilor burticute!
noi suntem bine, am terminat cu renovatul si mai avem de facut curatenia generala si...BRADUL!
Shoshonik, ti-am mai spus ca sunt in aceeasi situatie ca si tine, fii optimista, totul va fi bine
Anitta, cum ti-au spus si fetele, DT si TT sunt date statistice, asta nu inseamna neaparat ca sunt probleme, ai incredere ca totul va fi bine!
Ellyshor, am o prietena care are aceeasi problema ca si tine, are contractii, ce sfaturi i-ai putea da? e disperata saraca...nici nu mai vrea sa se ridice din pat..are 15 saptamani..as vrea sa o ajut, dar nu stiu cum....

pupici

Irina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Addya aranjeaza rezultatele sub forma fiecare tip de analiza pe un rand, cu tipul de anticorpi (IgG, IgM) si eventual valorile de referinta ale laboratorului pentru ca se folosesc tipuri diferite de kit-uri de testare in cazul virusilor.
In ceea ce priveste procentul de eozinofile 12,7% este cam mare, dar oricum rezultatul se interpreteaza corelat cu celelalte componente ale sangelui. De obicei cresteri ale eozinofilelor apar in alergii si la diversi paraziti ai tubului digestiv. Medicul tau o sa te lamureasca cu toate. Nu cred sa fie motive de ingrijorare.

In ceea ce o priveste pe Anitta, problema ei e ca la eco s-a vazut o problema la fluxul pe valva tricuspida a lui bebe. Eu am mare incredere ca o sa fie totul bine, bebe e micut si se poate interpreta usor gresit pe ecograf. Doctorita mea mi-a spus ca abia la 20 de sapt se vede inima mai bine. Doamne ajuta!
Va pe toate si pe bebelusi si va doresc noapte buna!

Elena 14+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Va multumesc enorm pentru ca va ganditi la mine si pentru ca ati gasit cele mai potrivite cuvinte de a ma incuraja. O sa-mi revin, maine voi fi ca noua, insa mai am si eu momente de slabiciune si de sinceritate crunta cu mine insami.
Tzuky, pe scurt, riscul la DT e de 1:26. Bb are o problema cardiaca, insuficienta tricuspidiana. 55% dintre copiii cu treaba asta au SD, 44% au trisomia 18, iar 1% nu au malformatii cromozomiale.
Nu sunt obisnuita sa ma plang, nu vreau sa va fac rau cu lamentarile mele. O sa ma ridic imediat, vorba sefei mele: "tu esti o forta!"
Noapte buna, sa visati frumos si sa va treziti cu zambete in suflete!

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Anitta, nu pot pretinde ca inteleg deplin prin ce treci, pot doar sa-mi imaginez si eventual sa raportez la alte situatii din viata cand m-am simtit descurajata si coplesita, dar nu cred ca se poate compara. Insa sunt foarte mandra de tine ca ai dat frau liber sentimentelor si ca te-ai descarcat. Faptul ca nu poti spune colegilor nimic de sarcina si ca trebuie mereu sa te prefaci ca e totul ok cu tine produce o tensiune psihica uriasa si e bine ca ai reusit sa o dai afara. Uneori cred ca un plans bun curata sufletul si elibereaza, asa ca ma bucur ca ai dat afara tensiunea aia care sigur facea mai mult rau si pt tine si pt bebe. Eu sper din tot sufletul ca o sa fie bine la analize si sa intrii si tu in clubul gravidelor de la servici.

Sa stii ca fara sa fi citit inca mesajele tale, ieri m-am gandit la tine. Mi-a fost iar rau ieri toata ziua dar de dup-amiaza incepusem sa vomit si nu ma mai opream. Si mi-am amintit cum credeai tu ca ai ramas singura aici cu greturile si vroiam sa-ti spun ca nu, n-am scapat nici eu de tot, mai suntem inca colege de suferinta in lupta cu greturile si varsaturile. Si sa-ti spun ce-am observat eu la mine, cand am perioade mai stresante sau trebuie sa fac diverse lucruri importante imi este mai rau. S-ar putea ca la amandoua sa se agraveze greturile de la tensiunea psihica, chiar daca s-ar putea sa nu ne dam seama de asta. Dar tu clar ai foarte multa presiune asa ca nu m-as mira ca dupa ce scapi de tot stresul asta sa te linistesti brusc si cu greata.

Te imbratisez cu drag si-ti doresc o zi senina!

Andreea, 13+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Aever! Deja e mai bine, dupa un somn bun. Nu perfect, ca iar am bocit cand am citit mesajul tau, dar mult mai bine, mi se trezeste ratiunea.
Eu n-am mai vomat de vreo trei zile, nu mi-a mai fost greata rau de tot ca pana acum, doar asa, trecator. Am mancat bine, am baut aseara si jumatate de pahar cu vin rosu, am dansat putin (sper ca nu e nici o problema daca am leganat putin bebele, dar a venit sa ne cante o trupa cunoscuta si era pacat sa zac pe scaun). E mult mai bine din puctul asta de vedere, ma si mir. Cred ca acasa ma si deranjeaza mirosurile alea cunoscute, ale casei, cum mai scria parca Shosho, daca retin bine, ca o deranjeaza rau mirosul de mobila noua. Eu nu suport nici mirosul mancarii pisicii, trebuie sa ii puna baiatul sau sotul mancare si sa inchida rapid usa, sa nu vomit eu. O sa vad cand ajung acasa cum o sa-mi fie, deocamdata ma declar foarte multumita. Diseara ajung acasa. Va pup pe toate si VA MULTUMESC!

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirina5

buna seara, fetelor!
bun venit noilor burticute!
noi suntem bine, am terminat cu renovatul si mai avem de facut curatenia generala si...BRADUL!
Shoshonik, ti-am mai spus ca sunt in aceeasi situatie ca si tine, fii optimista, totul va fi bine
Anitta, cum ti-au spus si fetele, DT si TT sunt date statistice, asta nu inseamna neaparat ca sunt probleme, ai incredere ca totul va fi bine!
Ellyshor, am o prietena care are aceeasi problema ca si tine, are contractii, ce sfaturi i-ai putea da? e disperata saraca...nici nu mai vrea sa se ridice din pat..are 15 saptamani..as vrea sa o ajut, dar nu stiu cum....

pupici

Irina 19+

Buna dimineata!

Irina, am avut si eu contractii (prin sapt. a 12a) si medicul mi-a recomandat magneziu. A mers! Nu am mai avut probleme de atunci. Mi-a mai recomandat si stat in pat (daca nu, macar sa se relaxeze citeva zile, sa lase treburile casnice sotului sau sa faca totul dar cu viteza melcului) si abstinenta totala de la sex (excitarea sexuala provoaca contractii).

Sper sa se rezolve!

19+ cu Stefan Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

anitta. mult curaj. Este cu atat mai grea suferinta cu cat o tii doar pentru tine. Crede-ma ca am trecut prin asa ceva de paste. Cand aveam pe bb in burtica oprit in evolutie, iar cei din jur imi urau sa vina barza. Nici nu va puteti inchipui prin ce-am trecut. Poate este bine sa ai totusi o confidenta in mama, sora, cumnata..., gaseste pe cineva care sa-ti dea putere si sa te incurajeze.
tzuky, bine ai venit.

fetele si bbii din burtici

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Hei, Anitta, nu vroiam sa te fac sa plangi. Ma bucur ca te-ai distrat ieri, sunt sigura ca bebe s-a bucurat si de vinul rosu si de dansat. Si pe mine ma apuca din cand in cand pofta de dans si-l mai legan asa si pe al meu cand imi vine pe care o melodie faina. Eu maine dimineata o sa plec la parinti la Braila, o sa ma intorc pe luni. S-ar putea sa lipsesc de pe forum cat sunt la ei ca o sa ma tina ocupata. Sper sa ma simt bine cu mancarea de acasa. Nici nu stiu ce sa-i spun mamei sa-mi faca de mancare.

Andreea, 13+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Hey fetele, eu sunt la spital astept intr-un salon sa imi iasa actele pentru concediu.

Irina, depinde ce fel de contractii are prietena ta: dureroase sau nedureroase(I se intareste burta fara durere, senzatie de crampa).
Pt cele nedureroase, de care am eu, se ia No spa, magne B6 si Scobutil(daca nu se relaxeaza burtica cu primele 2). Repaus la pat, bineinteles, atat cat poate si sa evite miscarile bruste.
Daca are contractii dureroase, e mai serioasa treaba. Medicul trebuie sa-i dea ceva mai puternic. De obicei se da Ginypral, dar numai sub supraveghere medicala pt ca e un medicament fff puternic.

Anitta, te imbratisez cu mult drag si sunt cu sufletul alaturi de tine! Ai incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine. Si oricand simti nevoia de sprijin suntem aici pt tine. Pup

O sa mai intru cand ajung acasa. Va pupacesc

Elly 19+ cu Babyboom

Mergi la inceput