Gravidute cu trombofilie - capitolul 7

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Mihaela, ma bucur ca tu si bebelina ati ajuns cu bine acasa Sigur este sanatoasa si nu are nimic, echografia aceea va fi doar o confirmare ca totul este ok. Bucura-te de puiuta ta si nu-ti mai face griji, nu renunta sa incerci sa o alaptezi, am mai auzit de cazuri in care daca s-a insistat, bebe a supt pana la urma. Iar in ceea ce priveste starea emotionala si plansul, transforma lacrimile in lacrimi de fericire ca sunteti amandoua bine, acasa, impreuna
Spune-ne si noua, te rog, ce fel de anestezie ti s-a facut la cezariana si la cate ore de la operatie ti s-a facut primul anticoagulant. Merci

31+

"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"

MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.
Tratament sarcina actuala: Clexane 0.3 dim + 0.4 seara, 2 acid folic 5 mg, 2 magne B6, 2 no-spa, 1 ovul arefam 200 mg, 1 elevit, 1 cetebe 500mg, 1 capsula ulei de peste

Mergi la inceput

Am venit si noi de la un echo de rutina, se pare ca am avut dreptate ca e doza cam mare de clexane, pt ca voinicelul nostru are acum dupa masuratori 32 sapt, in loc de 31, iar ca gramaj are 1900 g . Mi-a dat sa fac la synevo analiza Anti FXA .
M-a ingrijorat putin ca mi-a zis de placenta ca e gradul 2 spre 3 si ca in partea dreapta e cam imbatranita...dar doctora mea nu era ingrijorata, mi-a zis ca si ea a avut la fel pe sarcina si ca a fost totul ok. Oricum se pare ca nu exista ceva sa pot lua, trat, pt chestia asta, iau decat un ovul de arefam seara, poate sa mai pun unul si dim, zic eu...
O sa aflu amanunte in prima sapt din ian. cand sunt programata la un echo performant.

MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.
Tratament sarcina actuala: Clexane 0.3 dim + 0.4 seara, 2 acid folic 5 mg, 2 magne B6, 2 no-spa, 1 ovul arefam 200 mg, 1 elevit, 1 cetebe 500mg, 1 capsula ulei de peste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

fete dragi, am intrat sa va anunt ca astazi s-a nascut prematur fetita lui tonirro.acum cateva minute am primit un sms de la mamica, in care imi spune " s-a nascut pisicuta noastra, 790gr. deocamdata respira singura si este langa incubator"

eu cred tare mult in puterea rugaciunii, stiu ca ati fost alaturi de tonirro pe tot parcursul sarcinii, si stiu ca si de acum inainte o veti face. sa ne rugam impreuna pentru sanatatea micutei, sa fie o luptatoare ca si pana acum, sa creasca mare si sa isi bucure parintii!

va doresc tuturor sarbatori fericite alaturi de toti cei dragi sufletului vostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

miha - capul sus... ai o bebelina superba! e frumusica foc si nu are pete pe fata!sa dea domnul sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot ce e bun in viata! e normal sa iti faci griji referitor la exigenoterapie... cred ca oricare dintre noi ar fi reactionat la fel. dupa cum au spus si fetele, cred ca este o eco de rutina si maine vei primi numai vesti bune!
legat de alaptare nu am ce sfaturi sa dau deoarece este un subiect pe care nu il cunosc. multumim dara pentru informatii si sa speram ca o pot ajuta pe mihaela.

Mergi la inceput

Tonirro, suntem cu gandul si sufletul la prichinduta ta, Dumnezeu o va apara si o va proteja si va fi bine, sanatoasa pt ca este o luptatoare . Este mare lucru faptul ca respira singurica, asta e un aspect important.
Tonirro, sa fii la fel de optimista ca si pana acum, noi suntem aici si ne gandim la voi doua!! Doamne-ajuta!
Pupici pentru amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui cybele

fete dragi, am intrat sa va anunt ca astazi s-a nascut prematur fetita lui tonirro.acum cateva minute am primit un sms de la mamica, in care imi spune " s-a nascut pisicuta noastra, 790gr. deocamdata respira singura si este langa incubator"

eu cred tare mult in puterea rugaciunii, stiu ca ati fost alaturi de tonirro pe tot parcursul sarcinii, si stiu ca si de acum inainte o veti face. sa ne rugam impreuna pentru sanatatea micutei, sa fie o luptatoare ca si pana acum, sa creasca mare si sa isi bucure parintii!

va doresc tuturor sarbatori fericite alaturi de toti cei dragi sufletului vostru!

bun venit fetitei lui toni... sa dea domnul sa ia in greutate si sa fie sanatoasa! nu ramane decat sa ne rugam sa evolueze bine bebelina, deoarece, dupa cum a spus si cybele, puterea credintei este foarte mare!
toni - sa te refaci repede si sa ne tii la curent cu evolutia voastra!
multumim cybele pentru faptul ca ne-ai tinut la curent cu acest eveniment!
pentru sanatatea tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Bun venit micutei, sa speram ca e cel putin la fel de luptatoare ca si mamica ei si ca va lua in greutate.
Toni, refacere rapida si noi suntem alatauri de tine

Cybele, multumim de veste si daca se poate sa ne mai aduci cate o veste din cand in cand, bineinteles vesti bune vrem.

MTHFR C677T Homozigot
+33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Iti spun si aici bine ai venit piticutzo'
Multa sanatate si recuperare rapida! Toni, te asteptam cand poti sa ne dai de stire si info suplimentare. Suntem alaturi de tine cu gandul si va imbratisam cu drag!
O vecina de-a mea a nascut acum 17 ani si bebe a fost mic mic .. vreo 600 si ceva de grame. Acum e cat usa si sanatos tun. Asa va fi si a ta!

Carpediem - si eu am placenta tot 2 spre 3 si nici dr care mi-a facut morfo nici ginecologul meu nu au zis ca e vreo pb. Ideea e sa func\tioneze cat sa alimebteze bebele.

in 33+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

carpediem kraluka suziq danezza

va tin la curent si sper si eu sa vin numai cu vesti bune!

toni va ramane in spital cu piscoata pana va lua in greutate, este optimista si pozitiva asa cum o stiti; ma voi ingriji sa primeasca mesajele, pe fiecare in parte, stiu ca ii fac f bine incurajarile voastre

da, piscoata e o luptatoare si faptul ca respira singura e minunat (toni facuse inj de maturare acum vreo 3 sapt si ieri dupa eco a mai facut inca o injectie )

Doamne ajuta sa fie bine in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Doamne ajuta sa fie bine micuta lui Tonirro, va fi greu, dar nu imposibil! Am vazut multi prematuri cand am nascut, chiar si de jumatate de kg, deci se poate.
Tonirro, fii puternica, ai alaturi de tine si gandurile noastre bune!

http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html

Mergi la inceput