Gravidute cu trombofilie - capitolul 7

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea204 spune:

Felicitari tonimulta sanatate fetitei sa creasca mare si frumoasa. Te asteptam cu vesti bune.

28 ani, MTHFR C677T homozigot
2 avorturi spontane la 5sapt si 6sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

toni, sunt cu gandurile la tine si la bebelusa . Sanatate multa va doresc la amandoua.

Mergi la inceput

floaredemac, multumesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.c spune:

Felicitari Toni! Sa te ajute Dumnezeu, oricum e nascuta in zi mare si va fi o luptatoare si o norocoasa. Mai ales am auzit zilele astea de un caz incredibil de un copil nascut la 250g si a trait.

14+

Raluca.c - mutatia genei MTHFR heterozigot A1298C, 2 sarcini oprite in ev. la 6 saptamani, ultima in iunie 2011, Amh 0.4, Rh negativ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary09 spune:

Toni, felicitari! Sa va dea Dumnezeu putere si sanatate la amandoua, bebitza sa creasca mare si sanatoasa! Greutatea nu conteaza, si eu am o nepotica nascuta la 700 gr, are 10 ani, e desteapta si frumoasa acum. Pastreaza-ti optimismul, este cel mai important...

Mihaela, ecografia transfontanelara este o rutina pentru a inlatura orice suspiciune in cazul prematuritatii sau unei nasteri mai grele, de obicei se face in spital, inainte de a pleca, ulterior trebuie repetata. Despre alaptat, fii perseverenta, eu 3 saptamani nu l-am alaptat pentru ca era in incubator si apoi l-am alaptat pana la 1 an jumatate, dar e adevarat ca nu a refuzat sanul niciodata, nici eu nu am insistat cu biberonul. Bebitza e o frumusica, o sa creasca mare si sanatoasa...

Balanta, bine ai venit printre noi!

Celorlalte fete, multi ....

Amary 14+ de +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Tonni, tinem pumnii, ai un bebe luptator ca si tine, bravo!!!

24+

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Carpediem, parca am retinut ca Mihaelei i s-a facut rahi anestezie pt. cezariana cam la 14 ore de la anticoagulant am numarat eu din ce a zis ea si ca i s-a reluat anticoagulantul la 8 ore dupa cezariana.

24+ probabil Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

oooo Dara, avem si nume la printesa, bv, felicitari!

in 33+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Fetelor, va rog spuneti-mi daca stiti care este regula cu retele pe care se scrie Clexane: pt a putea fi luat gratuit, este voie sa apara pe reteta si alte medicamente care se dau compensat? De exemplu, eu am de luat lunar si Utrogestan si Duphaston. Oare medicul de familie poate elibera 2 retete in aceeasi luna? Ma gandesc ca pe una sa imi puna Clexane care este gratuit si pe alta sa imi puna Utro si Duphason, care se dau compensat pt gravide. Va rog, lamuriti-ma daca stiti. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Toni mititica ta va fi bine ... sunt convinsa de asta ... tu fi increzatoare, optimista, iar daca te ajuta cu ceva nu ezita sa ma cauti ... Recuperare rapida, mult laptic si optimism.

Acum am vazut ca pt Toni DPN-ul era 24.02.2012 deci bebe are 7 luni aproximativ 31 de saptamani de sarcina ceea ce e super ...

Cybele te rog citeste http://ingerasulgabriela.blogspot.com/2010/08/mesaje-pentru-mamicile-caror-copii.html sunt randuri ce le scriam eu dupa experienta mea a nasterii premature si fa cumva sa ajunga la Toni

MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput