Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (97)
Raspunsuri - Pagina 3
roxy_s spune:
yvy ce-ai dormit super. noi ne-am trezit si pe la 2.30 pentru titi.
eu stau cu perele in frigi si nu i le dau pentru ca vad ca face caca de 2 ori pe zi, de cand cu dintisorii astia, si nu vreau sa faca mai mult. mi se pare mult si asa. o data ar fi de ajuns
merg sa pregatesc si eu papica.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
ailed azi mai claci?
alina06st spune:
Neata mamici si bebici!
AM retinut in primul rand ca trebuie sa o felicit pe Yvy!!! Ce noapte lunga! La cat mai multe!
Delia, strumphy, multam pt reteta de aluat de pizza. Mai trebuie doar sa ma mobilizez. Banuiesc ca iese mai mult, asa incat sa pun si la congelator, nu?
Pff, roxy, si eu ar trebui sa calc azi. Si sa fac un spanac. Pt noi si vreau sa ii dau si lui Luca. Prima data . Sa vedem, ii place?
MIki, multam pt detaliile legate de ceai. Am retinut. Nu-i dau inca. O sa-i mai iau unul din asta special de copii, ceva de la Hipp sau Humana parca au ceva pt somn bun
Daca ma lasa copilu', azi pun si eu poze noi si ma uit la ce ati mai pus voi. Dar sa vedem cand...
Va pup!
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
ioanna16 spune:
buna dimi!
am trecut sa va salut, ma duc sa intind niste rufe si sa-i fac papa gogosicii...
roxy - asa-i cam scurt pe aicispre rusinea mea...poate dupa sarbatori reusesc sa mai asez si eu treburile sa pot sta mai mult la taifas cu voi...si da, gogo e tot stirbuta...parca sa zic ca e gingiuta mai umflata acum...astept
pupici pentru toate fetele
roxy_s spune:
alina06 eu cred ca o sa-i placa spanacul. cum i-l faci? fa-l cum zicea scrish, iese mult mai gustos, eu asa l-am facut. in putin unt in tigaie, cu cativa stropi de lamaie.
ioanna te asteptam cand ai tu timp
ailed cam tot timpul este cate ceva de calcat, ce sa facem.
catank deci? ce culoarea a avut noaptea? daca ai dormit tun a fost neagra
si noi am papat, bebelina a lins castronelul cu fructe si cereale
merg sa spal vasele si sa fac putina curatenie in bucatarie. dupa somnicul Anastasiei iesim sa ne intalnim cu Mosul, adica sa cumparam inca un rand de jucarii pe care o sa i le dau la Craciun
Happiness_4_us spune:
Neata doamnelor!
Pana acum totul a mers snur, am ajuns duminica seara, ne- a adus Iris, sa- i dea Dumnezeu sanatate, la pensiune am gasit la bucatarie o romanca, care- i face lui Andrei omletica si snitele , numai la clinica serviciile lasa de dorit.
Ieri am stat toata ziua degeaba, insa platim spitalizare de parca am fi la cel mai tare hotel, astazi a venit dr si o asistenta sa- i ia sange si evident ca habar nu aveau pe ce lume sunt, bagasera acul in vena, dupa ce l- au chinuit la manuta si nu au reusit sa- i ia, s- au mutat la manuta indicata de noi, unde evident ca au gasit vena imediat dar nu erau pregatite cu ac cu opritor, sangele a inceput sa curga siroaie si umpleau recipiente si nu faceau fata sa le schimbe . In tot acest timp Andrei se zbatea in brate la sot si plangea, evident ca si eu plangeam odata cu el, cand au terminat s- au apucat sa il spele ca era sange peste tot, asa m- am enervat ca l- am luat si am plecat cu el, l- am spalat eu si sotul a ramas sa discute.
Urmeaza sa vina dr la 10 si si la 13:30 avem programare pt eeg.
Atat de rau ne- am necajit ca programare la rmn nu are, desi am platit in avans din septembrie, sunt varza la capitolul organizare, probabil de- aia dureaza 1-2 sapt.
Sotul s- a enervat si a sunat asistenta sefului de clinica, cu care am vb inainte sa venim aici, si a fost sa vb cu ea, sa- i spuna cat de nemultumiti suntem de servicii si ca daca nu au un plan de bataie, noi ne luam catrafusele si plecam. Un eeg si luat sange se pot face si stand la pensiune cu 60 euro pe noapte nu stand in spital cu 680 euro pe noapte.
Dupa ce ca suntem cu nervii varza asta este cireasa de pe tort.
Revin ca plange Andrei.
catank spune:
Multumesc mamici ptr info legate de centrala.
Au venit dimineata socrii in vizita la noi sa se joace cu I si le-am poestit ce am barfit ieri s-a amuzat copios.
Asai mandreac am ajuns de rasu ''lumii''?!
strumphy superbaaaaaaaaaaaaa piscotel, ti-am mai spus. Si eu vad niste falcute, ...
simonacipimi este dor de tine mami, de randurile tale!
madutzasper din suflet sa fi avut o seara linistita
yvyanadeci se poate si nopti mai linistite.Bravo!
hapinessMereu ma gindesc la voi, Doamne ajuta!
roxylipsesti o zi doua, dar si cind revii, scrii mama nu gluma
Multam mamici de info legate de colaj...
..eu vreau sa fac unul cind v-a implini Ioana un an cu foto din fiecare luna. Cum are foto facute in fiecare zi,as putea face unul cu 365 de zile,...(glumesc) dar data de 1 a fiecarei luni va aparea in colaj 12 foto