De ce eu? Undeva, asa scrie in dreptul numelui meu

De ce eu? Undeva, asa scrie in dreptul numelui meu | Autor: marius

Link direct la acest mesaj

Am sa-mi permit sa pun si eu un caz umanitar al unei foste eleve de-ale mele. M-a sunat, am ascultat si dincolo de imaginea ei de altadata din clasa incercam sa mi-o inchipui in ipostaza de mama. Invariabil vad doar chipul ei din clasa. Restul este suferinta.
Am primit toate documentele necesare pentru publicarea acestui caz.
Nu stiu ce sa spun. Doar sa va doresc tuturor un dram de noroc?
Si acum povestea:

Am un baietel de 8 luni care s-a nascut cu o malformatie la inima de care nu am stiut in timpul sarcinii " transpozitie de vase mari " si care trebuia operat in timpul cel mai scurt ca sa supravietuiasca. La 8 zile de la nastere a fost operat la inima, in urma ei facand niste complicatii: lichid la cap, apa la pleure, infectie in sange si i-au descoperit si aritmicitate la inima. Suntem cu tratamente de cand s-a nascut, dar nu dau rezultatul sperat. Dupa mai multe controale si investigatii mai avem lichidul la cap, un chist la inima de care nu am scapat de la operatie si nici de aritmicitatea inimii nu am scapat si starea lui actuala de o saptamana se schimba, devenind foarte agitat, si plange mai mult ca deobicei fara sa stim cauza.. Ni s-a sugerat sa mergem la Viena la Clinica AKH pentru un control de specialitate amanuntit si eventual o interventie chirurgicala care sa ne ajute sa ne facem bine si sa nu ramanem cu sechele pe pertea de neurologie. Are o intarziere de aproximativ o luna in dezvoltare fata de copiii de varsta lui. Pentru aceasta mai avem nevoie de un ajutor financiar, deoarece nu avem posibilitatea sa acoperim cheltuelile integral; ne mai lipsesc in jur de 2.000eur. Tot ce am avut am cheltuit cu el pana acum, nu mai avem nicio rezerva si nici o alta solutie sa putem pleca in timpul cel mai scurt. Cat timp am stat cu el in Tg. Mures bancile ne-au blocat conturile deoarece nu am reusit sa ne mai platim ratele la timp, nu gasim inca intelegere din partea lor pentru reesalonarea lor si ne ameninta cu executarea silita.
Contul bancar este deschis la Raiffeisen Bank RO16RZBR0000060012415620 sau la BRD RO47BRDE050SV53067260500, ambele deschise pe numele de PORTELECHI VOICHITA,bunica lui.
Atasez documentele justificative in acest sens. Multumim din suflet pentru ajutor, oricat de mic ar fi el.

Daca doriti utilizati contul publicat. Daca doriti pot sa pun eu un cont la dispozitie ca de obicei si sa fac plata o singura data. Voi decideti. Eu doar ma voi conforma.
Multumesc!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Cazul acesta (cred) ca a mai fost la bazar, e vorba de Andrei si s-a dedicat trup si suflet matusa lui, Lavinia. Uite aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163409&whichpage=1
Imi pare rau sa aud ca inca nu e bine Andrei.

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine

Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Asa e...oare de ce nu a scris mai dinainte Lavinia?

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Marius, un paypal se poate?

Vladut vrea sa traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Si mie mi s-a parut f. ciudat, pentru ca stiam numele...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Si eu am trimis cativa banuti atunci si nu am inteles de ce nu s- a mai scris la subiectul Laviniei.
Multa sanatatelui Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am sa verific.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Marius, asteptam sa ne spui ce e de facut.

si eu tin bine minte cazul lui Andrei, imi pare nespus de rau ca nu e bine :(((

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Da - am verificat. Acest caz a mai fost sprijinit in luna aprilie. Nu am stiut aceste detalii. In consecinta personal consider cu regret, dar asa este corect, ca sunt si alte cazuri care nu au primit sprijin deloc. Am vorbit cu fosta mea eleva si am intrebat-o direct. Mi-a confirmat - intradevar nu stia unde voi publica cazul ei. Dar ce este corect este corect asa incat decizia mea o aveti mai sus.
Va multumesc pentru rabdare si pentru sprijin si sper sa fiu corect inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

draga Marius,
Este admirabil faptul ca ne aduci in atentie acest caz trist care exista deja pe forumul nostru umanitar.

Observatii administrative:
1. cazul are deja un topic activ
2. cazul are deja o persoana responsabila de campanie (matusa lui)
3. cazul are deja conturi si paypal (vezi mai jos)

In aceste conditii, cred ca este mai indicat sa continuam discutia la subiectul respectiv si sa lasam o singrua persoana responsabila cu coordonarea acestei campanii (matusa lui Andrei)

iata conturile si paypalul initial

TITULAR CONT EURO PORTELECHI MARIUS CALIN
CONT IBAN: RO37BTRL00504201598495XX
BANCA TRANSILVANIA - AGENTIA CAZABAN- ORADEA
COD SWIFT BTRLRO22

TITULAR CONT LEI PORTELECHI MARIUS CALIN
CONT IBAN: RO88BTRL00501201598495XX
BANCA TRANSILVANIA - AGENTIA CAZABAN-ORADEA

AVEM SI CONT PAY PAL: portelechi.marius@gmail.com

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Da - de aceea am precizat ca acest mesaj nu are sens.
Am sa va rog sa continutai la mesajul initial din aprilie.

Mergi la inceput