Aspirante optimiste (744)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Buna fetele! Din pacate la mine nu a fost sa fie bebe nici luna asta. Incerc sa ma tin tare. Sper totusi sa apuc sa fac HSG-ul pt ca perioada ideala e chiar de Craciun. Asa ca sa vedem daca doctorul are timp inainte sau dupa. A picat nasol, ce pot sa spun. Azi mi-am repetat si analizele pt chlamydia si mi-am luat si tratamentul, in total 300 lei, o groaza de bani. Credeti-ma fetelor ca e ultimul lucru pe care il mai fac si apoi Dumnezeu cu mila. Si asa tratamentul asta e asa de puternic ca ma transforma in leguma. In alta ordine de idei ma tin tare, refuz sa plang, vreau sa ma bucur de sarbatori si sa-mi pun nadejdea in Dumnezeu , sa le rezolve El cum stie mai bine.
Moni ma rog ca la tine sa fie bebe, iti doresc din toata inima.
Camcris scuze ca nu ti-am raspuns la telefon, am fost foarte ocupata la serviciu. E final de an si sunt zombi.

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.
http://lt1f.lilypie.com/qEgsp2.png

Imi pare tare rau ca nu ti s-a indeplin it nici luna asta doritna.....
sper sa iti revii repede si sa prinzi aripi din nou

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

vreau sa va rog ceva

sa intrati pe facebook sa cautati 'salveaza craciunul'
acolo e povestea unui preot care hranea 200 copii din banii lui si i-a luat foc depozitul (ma intreb unde a fost DUmnezeu aici....nu pot sa nu ma revolt)

ideea e ca, odata cu suportul Pro TV, Volksbank si altii povestea a luat amploare

putem sa ajutam si noi dand un 'like' paginii acesteia

se strang cate un euro la fiecare like

sa ajutam si noi cat putem.......

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Katy imi pare asa de rau.
Sper sa poti face HSG.
Moni o sa intru dar mai tarziu ca acum mai am un pic de smotru dupa fac un dus si in pat ca nu mai pot si maine o iau de la capat, sper sa termin curatenia maine.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

vreau sa va rog ceva

sa intrati pe facebook sa cautati 'salveaza craciunul'
acolo e povestea unui preot care hranea 200 copii din banii lui si i-a luat foc depozitul (ma intreb unde a fost DUmnezeu aici....nu pot sa nu ma revolt)

ideea e ca, odata cu suportul Pro TV, Volksbank si altii povestea a luat amploare

putem sa ajutam si noi dand un 'like' paginii acesteia

se strang cate un euro la fiecare like

sa ajutam si noi cat putem.......

Moni, poate cu ajutorul mai multor oamenii, copiii aceia o vor duce mai bine decat pana acum, eu cred ca nu-i nimic intamplator.

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

buna fetelor!!1
ce harnicute ati fost!!! se termian si capitolul acesta!
am din urma si nici o veste de la vio1 nu treb sa isi faca astazi hcg-ul?
katy, imi pare rau ca nu ai samburelul dar o sa vina , fii sigura de asta!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este īn felul īn care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Este vorba despre Pr. Tanase de la Valea Plopului. Chiar nu stiam ca s-a intamplat asta. Fetele pot citi aici despre cele intamplate
http://www.razbointrucuvant.ro/2011/12/14/parintele-nicolae-tanase-are-nevoie-de-sprijinul-nostru-copiii-si-batranii-de-la-valea-screzii-nu-mai-au-cantina-bucatarie-depozit-de-alimente-video/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Moni, exact asta am facut inainte sa citesc postarea ta! Gasisem postarea lui Andi Moisescu pe fb si am dat si eu like!
Eu tot lucrez la niste decoratiuni de Craciun, as fi vrut sa postez pe fb poze sa vad daca ar fi cineva interesat, dar sunt putine si nu stiu cate mai pot face zilele astea. Ma gandesc la o afacere mica-mica.

6 weeks
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna seara fetele mele dragi

Ce mai faceti?
Ma pun sa citesc din urma , dar pana atunci va invit la CAPITOL NOU

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Moni te rog spune-mi si mie ce marca de coenzima Q10 iei? Eu am crezut ca nu am retinut bine si m-am luat dupa farmacista care mi-a vandut de 15 mg si mi-a zis ca nu exista in concentratie mai mare ...
Noi la firma la care lucrez am strans bani ptr copiii din valea plopului, hainute si jucarii, vom merge sambata sa le ducem, bietii de ei...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput