Aspirante optimiste (744)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Betercy incearca cu o infuzie de salvie de cateva ori pe zi timp de cateva zile, poate perioada asta tii post sau poate iei ceva naturist, detoxifierea cateodata se manifesta violent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Nici la mine nu s-au colorat mameloanele, dar stiu ca asta se intampla mai tarziu in sarcina. Eu zic sa nu va bazati pe asta. eventual puteti considera simptome durerea de sani, asta daca nu va dor inainte sa vina ciclul. Pe mine nu ma dureau nici sanii, nici burta inainte sa imi vina.

6 weeks
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Moni eu ma simpt mai bine ca oricand, nu ma dor ovarele deloc, simpt asa o jena seara dar in rest nimic, si scurgerile de rigoare de la utrogestan. Hai ca mai e putin.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Nici la mine nu s-au colorat mameloanele, dar stiu ca asta se intampla mai tarziu in sarcina. Eu zic sa nu va bazati pe asta. eventual puteti considera simptome durerea de sani, asta daca nu va dor inainte sa vina ciclul. Pe mine nu ma dureau nici sanii, nici burta inainte sa imi vina.

6 weeks
_
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Si eu stiu ca mameloanele se inchid la culoare mai tarziu, iar sani durerosi am avut mereu dupa ovulatie, sper ca acum sa fie de la bebe . Cum te mai simti Alex?

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetelor eu o smotruiesc prin casa, acum am luat o pauza sa ma uit la voi.
Aseara nu am mai prestat ca nu a avut chef sotul si nu am vrut sa il fortez, i-am batut doar un apropo ca ma doare ovarul dar nu s-a prins ce vreau eu, oricum daca DD vrea se prinde si asa, poate in seara ata daca nu o sa fiu prea rupta de oboseala, acum ma doare tare stomacul m-am enervat cu sefii lui ca si-au gasit sa ii mai opreasca niste bani acum inainte de Craciun, dar noi sa fim sanatosi ca restul le-om face.
Betercy cata distractie pe la voi, vezi sa iti faci timp sa faci si copii.
Va pup fetelor si fug inapoi.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Miky, sunt bine, ieri am avut niste gretuti mai puternice, dar nu ma plang, e ok.

6 weeks
_
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

MeAlex

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Din pacate la mine nu a fost sa fie bebe nici luna asta. Incerc sa ma tin tare. Sper totusi sa apuc sa fac HSG-ul pt ca perioada ideala e chiar de Craciun. Asa ca sa vedem daca doctorul are timp inainte sau dupa. A picat nasol, ce pot sa spun. Azi mi-am repetat si analizele pt chlamydia si mi-am luat si tratamentul, in total 300 lei, o groaza de bani. Credeti-ma fetelor ca e ultimul lucru pe care il mai fac si apoi Dumnezeu cu mila. Si asa tratamentul asta e asa de puternic ca ma transforma in leguma. In alta ordine de idei ma tin tare, refuz sa plang, vreau sa ma bucur de sarbatori si sa-mi pun nadejdea in Dumnezeu , sa le rezolve El cum stie mai bine.
Moni ma rog ca la tine sa fie bebe, iti doresc din toata inima.
Camcris scuze ca nu ti-am raspuns la telefon, am fost foarte ocupata la serviciu. E final de an si sunt zombi.

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.
http://lt1f.lilypie.com/qEgsp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Gina eu as fi facut test in prima zi de intarziere, luna asta insa nu a fost sa fie, dar nu ma las pana nu o sa am si eu un .
Miky tin pumnii stransi, stransi
Bafta multa fetele! pup pe toate, ma apuc de treaba!

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.
http://lt1f.lilypie.com/qEgsp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Kathy, imi pare tare rau. Te imbratisez, ai grija de tine!

Mergi la inceput