Aspirante optimiste (744)
Raspunsuri - Pagina 18
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viosori ziua 22 a ciclului, ziua 10 DPO "http://lt1f.lilypie.com/fprGp2.png" |
Aha
(fac comparatie cu ale mele simptome, dar la mine inca e devreme)
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
gina85 spune:
MONIQUE,KATY si VIOSORI va tin pumnii ca sa apara cele doua linii.
Imi pare rau ca intru asa de rar(e de vina orarul de la munca),dar vreau sa stiti ca va citesc.
As vrea sa va intreb la cat timp va testati voi?La intarzierea cm sau imediat dupa ovulatie???
viosori spune:
DenyAnd, eu am ciclul regulat de 26 zile, iar ovulatia a fost pe data de 4 dec., depistata prin teste de ovulatie si temperatura bazala. Pana acum nu ma dureau deloc sanii inainte de ciclu. Sper sa fie reala liniuta foaaaaarte pala de pe test. Imi fac sperante din cauza sanilor, pt. ca s-au marit si ma dor.
gina85 spune:
Cu simptomele m-am lamurit,nu mai vreau sa cred nimik pana nu vad cele doua liniute(chiar daca mi se pare imposibil).
Eu imi cumparasem testul CLEARBLUE care il poti face de la a 10 zi dupa ovulatie doar ca imediat mi avenit cm.
gina85 spune:
VIOSORI daca tu iti cunosti bine corpul atunci mai repeta un test.
Eu luna asta m-am inselat fffff mult cu FANTASIMPTOME(asa o sa le chem de acum).
Monique77 spune:
citat din mesajul lui DenyAnd Moniiiiii, hai nu fi asa de descurajata. Vrei bataita? Stiu ca ai prea multe dezamagiri, crede-ma ca teintelegem perfect ca tii teama, dar nu-ti pierde speranta si fii increzatoare. Hai capul sus si duminica ne anunti mult asteptatele II de la tine! Katy, ce imi place optimismul tau Tin pumnii ca sa fie bebe in burtica si la tine, si la sfarsit de saptamana sa anuntam mai multe cu II!!! Yuuuuuhuuuu ce parrty mare va fi aici Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi |
nu-s descurajata
doar ca nu-mi vine sa fac nici un test
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui viosori DenyAnd, eu am ciclul regulat de 26 zile, iar ovulatia a fost pe data de 4 dec., depistata prin teste de ovulatie si temperatura bazala. Pana acum nu ma dureau deloc sanii inainte de ciclu. Sper sa fie reala liniuta foaaaaarte pala de pe test. Imi fac sperante din cauza sanilor, pt. ca s-au marit si ma dor. "http://lt1f.lilypie.com/fprGp2.png" |
sigur e bebe la tine
astept maine sa ne spui inca o data II
DenyAnd spune:
Eu am plecat la nani
gabyv spune:
Fele am intrat sa va zic ca tocmai am vazut o emisiune cu o tipa care facuse inseminare (3 foliculi maturi si cativa micuti la declansare) si a ramas cu 6 Asta da treaba bine facuta
Bine, dr i-a propus selectie embrionara, dar a refuzat, din motive religioase. La nastere la 32 sapt, cea mai mica avea 780gr si cel mai mare era de 2.3 kg
Am luat
Bettercy spune:
Ce atmosfera de sarbatori!
Eu m-am trezit cu un abces la un dinte, asa din senin. Nu ma doare nimic, maine ma duc la dentist sa vedem ce spune.
Altfel, am deschis sezonul oficial de sarbatori, ceea ce la noi inseamna ca suntem ocupati.
Am luat bradul dar nu l-am instalat inca, imi e teama ca se ususca prea repede daca-l pun in casa. Asta seara am fost la concertul de Craciun, am cantat cu totii in sala si dirijorul ne-a dirijat la sfarsit. A fost frumos...maine seara mergem sa vedem Mission Impossible 4, vizionare privata inainte de lansare, cu tratament special, sper sa-mi faca si masaj la talpi Vineri mergem la o petrecere care este in alt oras, ne intoarcem sambata...cred ca mai bine nu ma mai gandesc ce o sa se intample mai departe. Ma intreb daca mai am timp sa mai facem si copil acum de sarbatori...macar sa fac o salata beuf.