Aspirante optimiste (744)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Katy duminica petrecem aici pe forum.
Abia astept sa ne invadezi cu liniute duble.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Buna fetele.
Gata am terminat cu scoala, de maine ma apuc de smotru.
Voi cum mai sunteti se vede ca toata lumea e ocupata si nu prea e prezenta pe forum.
Moni abia astept ziua de luni sa ne dai o veste buna, hai duminica zic pas dar luni te testezi nu?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Miha nujsh' ce sa zic...
nu stiu daca ma testez....
mi se pare degeaba...
mai bine astept asa...

nu stiu cum o sa ma manifest pe masura ce trec zilele

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Buna fetele.
Gata am terminat cu scoala, de maine ma apuc de smotru.
Voi cum mai sunteti se vede ca toata lumea e ocupata si nu prea e prezenta pe forum.
Moni abia astept ziua de luni sa ne dai o veste buna, hai duminica zic pas dar luni te testezi nu?

Miha nujsh' ce sa zic...
nu stiu daca ma testez....
mi se pare degeaba...
mai bine astept asa...

nu stiu cum o sa ma manifest pe masura ce trec zilele

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

De ce esti asa dezamagita?
Ai vazut ca si cu inseminarea pana la urma s-a rezolvat si tu nu mai sperai asa si acum.
Fetelor oare eu am vreo problema? Astazi sunt ziua 15 si de obicei ovulez in ziua 16 dar vad ca dupa extrauterina la ovulatie durerile sunt numai pe stanga, si la eco tot pe stanga mi-a zis ca am ovulat luna trecuta.
oare dreapta nu vrea sa ovuleze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Miha si eu am pierdut o sarcina , probabil avort menstrual si 3 luni dupa m-a durut doar ovarul stang. Probabil in timp iti vei reveni desi nu ar strica un control.
Moni eu iti tin pumnii si ma rog pentru tine sa fi prima care ne dai vestea cea buna

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.
http://lt1f.lilypie.com/qEgsp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Miha si eu am pierdut o sarcina , probabil avort menstrual si 3 luni dupa m-a durut doar ovarul stang. Probabil in timp iti vei reveni desi nu ar strica un control.
Moni eu iti tin pumnii si ma rog pentru tine sa fi prima care ne dai vestea cea buna

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.
http://lt1f.lilypie.com/qEgsp2.png

Katy dar ce control sa mai fac, acu 2 luni am facut papanicolau si control, luna trecuta am monitorizat ovulatia prin eco, asta dureaza la mine cam de 5 luni cand si-a revenit organismul, parca ma tine ceva acolo dar eu stiu ca e ovulatia, am prestat aseara, mai prestam si in seara asta si dupa mai vedem.
La control o sa merg in ianuariedaca nu e si daca e tot o sa merg sa ma asigur ca e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viosori spune:

va multumesc pentru raspunsuri; sper sa fie sarcina si sa nu fie o alarma falsa. sanii mi se tot umfla si parca ma dor mai mult ca azi-dimineata. maine fac un betaHCG.
sa-mi tineti pumnii

Mergi la inceput

pana acum nu ma dureau sanii deloc inainte de menstruatie; asta m-a pus acum pe ganduri si am facut testul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Viosori, in a cata zi de dupa ovulatie esti?
Scuze daca ai mai scris, dar am uitat

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

ziua 22 a ciclului, ziua 10 DPO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Moniiiiii, hai nu fi asa de descurajata. Vrei bataita? Stiu ca ai prea multe dezamagiri, crede-ma ca teintelegem perfect ca tii teama, dar nu-ti pierde speranta si fii increzatoare. Hai capul sus si duminica ne anunti mult asteptatele II de la tine!

Katy, ce imi place optimismul tau Tin pumnii ca sa fie bebe in burtica si la tine, si la sfarsit de saptamana sa anuntam mai multe cu II!!! Yuuuuuhuuuu ce parrty mare va fi aici

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput