Aspirante optimiste (744)
Raspunsuri - Pagina 16
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Buna fetele. Gata am terminat cu scoala, de maine ma apuc de smotru. Voi cum mai sunteti se vede ca toata lumea e ocupata si nu prea e prezenta pe forum. Moni abia astept ziua de luni sa ne dai o veste buna, hai duminica zic pas dar luni te testezi nu? Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Miha asa este, cred ca zilele astea o sa intram mai rarut ca avem de smotruit, eu mai am o gramada si nu am timp deloc.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
miky82 spune:
Kmy cum mai esti? mai continui tratamentul?
Gaby
Moni as fi foarte fericita sa ne dai luni vestea cea mare.
In curand
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
Katy82 spune:
Buna fetele!
Tzuki felicitari pentru
Viosori bine ai venit!Asteptam maine vestea cea buna.
Moni legat de simtamintele ca ar fi bebe in burtica, subscriu. Mi-am luat-o de prea multe ori ca acum nu cred decat daca vad cele 2 liniute si o val buna la beta.
Me Alex sper sa fie si la mine de la bebe simptomele de care vorbesti tu.Le am pe toate.
Miha si eu am casa rasturnata cu ”picioarele in sus”. Acum am luat o pauza sa vad ce mai faceti. As vrea sa iau si bradut, daca nu o lua sotul primul. Vin sarbatorile, iupiiiiiiiii. De-abia astept!
pe toate!
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamântul tau.
kmy_black spune:
miky
am tratament pana in ajunul craciunului, in fiecare zi, mai putin week-end-ul!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
miky82 spune:
citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele! Tzuki felicitari pentru Viosori bine ai venit!Asteptam maine vestea cea buna. Moni legat de simtamintele ca ar fi bebe in burtica, subscriu. Mi-am luat-o de prea multe ori ca acum nu cred decat daca vad cele 2 liniute si o val buna la beta. Me Alex sper sa fie si la mine de la bebe simptomele de care vorbesti tu.Le am pe toate. Miha si eu am casa rasturnata cu ”picioarele in sus”. Acum am luat o pauza sa vad ce mai faceti. As vrea sa iau si bradut, daca nu o lua sotul primul. Vin sarbatorile, iupiiiiiiiii. De-abia astept! pe toate! Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamântul tau. |
Katy ce vesti bune ne dai iti doresc sa fie bebe acolo in burtica te testezi duminica?
In curand
miky82 spune:
citat din mesajul lui kmy_black miky am tratament pana in ajunul craciunului, in fiecare zi, mai putin week-end-ul!! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bebe strumphbobocel de 6 luni fetele mele de suflet Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
Aha, sper sa te faci bine cat mai repede si sa nu mai ai nevoie de tratament.
In curand
Katy82 spune:
Da, ma testez duminica (sper sa nu cumva sa apara armata rosie pana atunci ca o si sunt sigura ca ma ajutati si voi)
. sa dea Dumnezeu sa fie bebe si la mine si la voi!
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamântul tau.
http://lt1f.lilypie.com/qEgsp2.png
miky82 spune:
Tzuky felicitari pentru baietel, va doresc multa sanatate.
In curand
miky82 spune:
citat din mesajul lui Katy82 Da, ma testez duminica (sper sa nu cumva sa apara armata rosie pana atunci ca o si sunt sigura ca ma ajutati si voi) . sa dea Dumnezeu sa fie bebe si la mine si la voi! Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamântul tau. http://lt1f.lilypie.com/qEgsp2.png |
O sa fac tot posibilul ca duminica sa fiu prezenta pe forum ca sa scot si eu motatele sa te felicit
In curand
Katy82 spune:
Miky
http://lt1f.lilypie.com/qEgsp2.png