Pufi de 2010 (53) - LMA Kiti!
Raspunsuri - Pagina 10
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_g fetele, e cu ochisori! mami de piersicuta de iulie-august scrie pe mine. impresii si detalii mai tarziu _ mama lui Stefan, pui scump |
Heeei, suuuper!!!!!
Am intrat la fix sa prind o veste asa mare!
Sarcina usoara si un bb sanatos tun!
tomaca spune:
citat din mesajul lui ana_g fetele, e cu ochisori! mami de piersicuta de iulie-august scrie pe mine. impresii si detalii mai tarziu _ mama lui Stefan, pui scump |
Deschid si eu netul de la Viena, si ce vad ?
O mamica curajoasa! Deci mergeti mai departe, da?
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Pentru ca Bibi sa se faca mare
Ajutoarele lui Mos Craciun
tomaca spune:
citat din mesajul lui Ruxita ca ati tot vorbit de First Defence... iata un articol pe care eu l-am gasit lamuritor in privinta produsului http://http://www.sfatulmediculuipunctro/Suplimente-nutritive/cum-sa-intaresti-sistemul-imunitar-al-micutului-tau_9734 -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Ruxiata - merci; citisem si eu despre el si l-am recomandat unui coleg a carui fetita a stat mai mult racita si pe antibiotice din cauza complicatiilor si pana la urma a facut teste in Germania pt imunitate. A aflat ca are insuficienta de imunoglobuline si daca organismul nu se regleaza pana la 5 ani, este foate rau pentru ea (risc marit de cancer si alte boli grave). Si am vazut ca first defence ajuta corpul sa produca imunoglobuline.
Povestea unui Dor
tomaca spune:
BF - vreau si eu harta si masuta cu scaune. I le-as pune in pod unde am inceput sa-i mai transfer din cartier general (adica tobogan, corturi- labirint, mai lipsesc copiii cu care sa se joace pe timp de iarna ca sa nu ne mai puna doar noua parul pe bigudiuri )
Povestea unui Dor
tomaca spune:
citat din mesajul lui miremia La multi ani Luca Alexandru! Sa cresti mare si voinic! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Sa cresti mare si sanatos! Poate mami tau ne mai da vesti despre tine.
Povestea unui Dor
tomaca spune:
Astazi este si ziua consortului. Si l-am cinstit cu o trezire la 5 dimineata ca plecam la aeroport. Super birth day ce sa zic. SI nici nu stiu ce sa-i cumpart din duty free.
Povestea unui Dor
miremia spune:
Tomaca cum e la Viena? Ai fost si la targul de Craciun?
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
tomaca spune:
http://bazar.desprecopii.com/advancedsearch.asp?search=1&catid=&SearchStr=&AllAnyExact=all&customs_criteria=1&cfs_txt_UMANITAR=Spiritul+Craciunului+2011&PriceFrom=&PriceTo=&StartFrom=&StartTo=&EndFrom=&EndTo=&ExcludeStr=&OrderBy=end_asc&MaxResults=100&sbmtAdvSearch=%3E%3E
Daca tenteaza pe cineva cu ceva de aici.....
Mire - cum a mers sortarea?
Povestea unui Dor
tomaca spune:
citat din mesajul lui miremia Tomaca cum e la Viena? Ai fost si la targul de Craciun? _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Eu sunt la marginea Vienei si n-am vazut nimic. Am discutat capex, opex, cash..... chestii dástea anti-targ Craciun.
Iar colegii au fost azi-noapte la petrecere de Craciun si au dormit 2 ore. Asa ca nu-i interesa nimic decat un pat mare.
Sincer, eu nu ma omor dupa targuri si shopiing. Mi se face rau la propriu.
Povestea unui Dor
miremia spune:
citat din mesajul lui tomaca http://bazar.desprecopii.com/advancedsearch.asp?search=1&catid=&SearchStr=&AllAnyExact=all&customs_criteria=1&cfs_txt_UMANITAR=Spiritul+Craciunului+2011&PriceFrom=&PriceTo=&StartFrom=&StartTo=&EndFrom=&EndTo=&ExcludeStr=&OrderBy=end_asc&MaxResults=100&sbmtAdvSearch=%3E%3E Daca tenteaza pe cineva cu ceva de aici..... Mire - cum a mers sortarea? Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Pentru ca Bibi sa se faca mare Ajutoarele lui Mos Craciun |
A mers rapid. Am terminat in ziua aia de sortat si curatat toate jucariile, deci am avut ceva spor. Am inteles ca azi au mai bagat fetele o tura de sortare/impachetare, asa ca maine pleaca pachetele spre provincie.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)