Pufi de 2010 (53) - LMA Kiti!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

BF - vreau si eu harta si masuta cu scaune. I le-as pune in pod unde am inceput sa-i mai transfer din cartier general (adica tobogan, corturi- labirint, mai lipsesc copiii cu care sa se joace pe timp de iarna ca sa nu ne mai puna doar noua parul pe bigudiuri )

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Pentru ca Bibi sa se faca mare

Ajutoarele lui Mos Craciun

Venim noi! Doar am zis! Mai ales ca am vazut si toboganul!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

eu am trimit colet ieri oare o fi ajuns in timp util???

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Tomaca cum e la Viena? Ai fost si la targul de Craciun?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Eu sunt la marginea Vienei si n-am vazut nimic. Am discutat capex, opex, cash..... chestii dástea anti-targ Craciun.

Iar colegii au fost azi-noapte la petrecere de Craciun si au dormit 2 ore. Asa ca nu-i interesa nimic decat un pat mare.
Sincer, eu nu ma omor dupa targuri si shopiing. Mi se face rau la propriu.

Povestea unui Dor

la care margine? ca 2 din margini sunt mai tare ca altele, respectiv SCS ul si cea cu Pandorful, dar daca zici ca nu te pasioneaza shopping-ul ....

Poti gasi cadou pentru husband, poate in Media Markt / Saturn? sau nu toti husbanzii sunt fan orice electronic si gadget?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Ana, astept impresiile si mai ales detaliile!!! Felicitari si sarcina usoara! Mult curaj in continuare! Si normal, bebe sanatos inainte de toate!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

eu am trimit colet ieri oare o fi ajuns in timp util???

Intreaba fetele la subiectul cu Ajutoarele lui MC.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Blue_flower frumoasa ideea voastra. Noi inca dormim toti trei in camera, asa ca pana nu ne mutam noi sa-l lasam pe el singur nu prea am unde sa-i amenajez asa... Are in living un colt al lui unde sunt jucariile, dar bineinteles ca nu stau acolo decat cand doarme el Avem ganduri mari cu casuta asta, dar mai trebuie niste finante, asa ca deocamdata stam asa
Alex, foarte dragute masuta si scaunelele.

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

In asteptarea Mosului...

off topic....

mi-am amintit cu drag ce frumos ne povesteai cum ca n-aveti chiveta...si multe altele DAR...ca in sfarsit ati reusit sa va luati CASUTA VOASTRA.....

asa-i ca e minunat????

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Citat:

Hello fetele, pe unde sunteti?

Eu azi am demarat operatiunea smotru si m-am gandit de multe ori (cand imi venea sa ies si sa trag usa dupa mine) la dece. Cum a varuit ea singura cu copilul, cand mie mi-a iesit pe nas un amarat de dressing?

_

:)))

daca stau sa ma gandesc logic...ar fi si varinta ca, datorita open space-ului de la mine jiji, de mic m-a vz la bucatarie si cred ca s-a obisnuit cu ideea...si apoi eu dau ignore total...aka nu vb nik cu el...sa nu cumva sa-i dau idei...( bine intimpul asta el se urca pe scaun, pe masa, se baga in seamna)
apoi cand se plicti..il mai rog cate ceva...etc ...

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

fetele, e cu ochisori!

mami de piersicuta de iulie-august scrie pe mine.

impresii si detalii mai tarziu

_
mama lui Stefan, pui scump

OCHISORI SI CODITZE

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

ALEX...sarumana de aprecieri insa...sa nu exageram...toata lumea munceste intr-un fel sau altul...

unul din defectele mele e ca ma bag in seama...singura...nu stiu de ce am un fix ca ce pot face eu...sa fac eu...si sunt mult mai satisfacuta la final...desi...chiar exagerez aiurea....mai bine stateam cu jiji al meu..in tot acest timp ( si asa scurt)....decat sa-mi sucesc gatul aiurea si fara rost...

sfat pt doamne...relax...nu faceti decat daca e musai...in rest jucati-va cu copiii, mergeti la cumparaturi...faceti-va frumoase..e mult mai important decat frecatul oalelor si varuitul...

alex si noi suntem in clubul....ora 11 si....
jiji face exact ca yannnis seara...pana ii zic ..gata.....altfel bea ati si apa de 100 de ori ne striga pe noi de 100000...etc

gata...miauna...e fresh FRESH
IAR JE..PRAF..

scriu mai incolo sau maine

sa aveti o noapte linistita

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Citat:

Tomaca cum e la Viena? Ai fost si la targul de Craciun?

_

Eu sunt la marginea Vienei si n-am vazut nimic. Am discutat capex, opex, cash..... chestii dástea anti-targ Craciun.

Iar colegii au fost azi-noapte la petrecere de Craciun si au dormit 2 ore. Asa ca nu-i interesa nimic decat un pat mare.
Sincer, eu nu ma omor dupa targuri si shopiing. Mi se face rau la propriu.

Povestea unui Dor

la care margine? ca 2 din margini sunt mai tare ca altele, respectiv SCS ul si cea cu Pandorful, dar daca zici ca nu te pasioneaza shopping-ul ....

Poti gasi cadou pentru husband, poate in Media Markt / Saturn? sau nu toti husbanzii sunt fan orice electronic si gadget?

de Yannis

sunt in Vosendorf unde e un mare centru de shopping. Programasem ca dau o tura cand scap la 3 de la sedinte. Dar am terminat la 6, deci no visit.

Cat despre Yannis, bag seama ca are valente de controller. A vrut sa faca un complete check cu cine trebuie sa doarma si daca chiar doarme.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput