Strumfi & prichindei iulie-august 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Sdcristian , doar asa o sa am eu curaj sa ma tund cred.., oricum lasand gluma la o parte bine ca nu ai patit mai rau.
Multumesc pt urari , sunteti niste dragute , urez si eu la multi ani
MIRUNEI si SAREI SI VA INVITAM LA O FELIE DE TORT!!!
Am si eu o intrebare , ce ziceti daca il pun pe Gabriel in scaunelul pt papa, ca m-a disperat cu intorsul pe burta mai ales dupa ce papa si da o gramada de laptic afara asa . Ma gandeam sa il tin macar cate 1 ora in scaunel, e prea repede oare , azi avand 5 lunite..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

Am vazut saculet de hranire Primii Pasi si la sensiblu, 10.6 lei. O sa merg si eu sa-mi iau.

Despre somn nu am ce sfaturi sa dau pentru ca Luca e foarte cuminte, adoarme sau la san sau in patut singur dupa ce povesteste un pic. Si spre norocul meu nu se trezeste cand il pun jos. Nu adoarme deloc in brate, chiar daca e super obosit. De obicei cand il las la soacra pentru 1-2 ore ii las si scaunul de masina ca asa reuseste sa-l adoarma, ca nu vrea in brate.
Cu Paula a fost alta poveste...adormea doar la san si se trezea foarte des, si se linistea doar la san. Eu la ea nu am gasit alta solutie decat sa ii dau san de cate ori vroia si dormitul in acelasi pat. A fost ok pentru ca am stat 2 ani acasa si puteam sa dorm peste zi. La cele care merg la munca cred ca e foarte greu sa se tot trezeasca asa ca va urez succes sa gasiti cele mai bune solutii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Sdcristian , doar asa o sa am eu curaj sa ma tund cred.., oricum lasand gluma la o parte bine ca nu ai patit mai rau.
Multumesc pt urari , sunteti niste dragute , urez si eu la multi ani
MIRUNEI si SAREI SI VA INVITAM LA O FELIE DE TORT!!!
Am si eu o intrebare , ce ziceti daca il pun pe Gabriel in scaunelul pt papa, ca m-a disperat cu intorsul pe burta mai ales dupa ce papa si da o gramada de laptic afara asa . Ma gandeam sa il tin macar cate 1 ora in scaunel, e prea repede oare , azi avand 5 lunite..

fericita de Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

o ora e mult de tot, in primul rand nu cred ca sta el atata

incepe cu un 10 minute si mai vezi

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

LA multe lunite
SARA-IOANA de Ruxiii
MIRUNA-MARIA de Oxidoni
GABRIEL de Roberta84

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

Roberta Cred ca depinde si ce fel de scaun de masa ai. Eu am unul care are doua pozitii la spatar si poate si lasat pana pe la 45 de grade http://www. articolecopii.ro/masa_alimentatie_cf_albastru_babycare-86380.p.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

face cineva casuta de turta dulce? Lissa, Ana poate imi dati si mie variante de retete de turta dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Am o nelamurire pentru prima supica. Mie mi-a zis sa ii dau prima data 3 lingurite de zeama facuta din morcov, pastarnac cate o rondea(??), sau nu am inteles eu bine? Doar cate o rondea pun?
Apoi pasez o rondea de morcov cand ajung la 25 ml de supa, urmeaza sa adaug telina, cartof, dovlecel si sa pasez si dovlecel, cartof, pana la 40 ml de supica. Atat de la 5 luni jumate pana la 6. Dupa 6 luni intram mai tare in diversificare. Am inceput deja de 4 zile cu marut copt, cu o lingurita, apoi trei, ca i-a placut tare si musca din castronel daca intarziam cu urmatoarea lingurita. Yammmi! Azi abia a mancat vreo doua trei lingurite, nu stiu exact cate ca am pus mai multe in castronel. La un momendat a inceput sa planga si nu i-am mai dat. Nu vrea, nu vrea eu nu il oblig, are timp sa si manace. De maine as incerca si putina zeama din aia de morcov.

Am vrut sa nu ii dau deloc luna asta, dar mai sunt doua saptamani pana face 6 luni si 3, 4 lingurite de mar si cateva de supa nu cred ca e mare lucru. poate luna asta mai pune si el ceva pe el.
Maine face 5 luni jumate si are 7 kg si vreo 69 cm. Eu as fi frut sa aiba vreo 7 jumatate dar nu e dupa mine, e in grafic, mai spre josul lui la greutate si exact la limita de sus la inaltime, dar in grafic. Dr a zis sa il las in pace ca e bine. Adevarul este ca nu m-am prea stresat, nu o sa fie niciodata grasanel, asta e sigur. Lapte am garla si manaca cat ii trebuie lui, dar stiti voi cum e, macar jumate de kg in plus acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Neatza

De asta cred ca zice Ana.

Ne-am intors si noi pe burtica! O fi greu funduletul :))))

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria (18.07.2011)

Felicitari Eliza!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Va multumesc fetelor!!!

SDCristian, imi pare rau de patanie! Inteleg si cum trebuie sa te simti, dupa ce abia avem timp de noi, o patanie de-asta inainte de sarbatori e tot ce iti trebuie! Deseneaza sprancenele, in loc de gene da-te cu mai multe dermatograf, iar parul va creste. Te pup si sunt sigura ca esti tot o mamica superba!

La multe lunite si de la noi pt Gabriel, Miruna si Sara!! Sa fiti sanatosi si voiosi dragilor!!

Roxy, succes la renovari! Cat despre idei...e netu plin.Singurul sfat, fa-o child friendly dc tot o refaci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Buna fetele!

SdCristina imi imaginez ca esti necajita, dar cum au spus si fetele bine ca nu a fost mai rau si mie mi s-a parut comic cum ai spus-o

Adra si restul fetelor, saculetul este exact ca cel pus de Oana. Dar o sa pun poza si pe fb, fara capacel.

Nu stiu daca are sau nu bpa, dar ce baga in gurita este o plasuta f deasa, nu stiu din ce material este, dar pare destul de rezistenta si la dintisori.

Florina in el se baga bucatele de fruct ca sa rontaie bebe la ele

Pe saculet scrie 6+ , dar eu i l-am dat lui Petru chiar daca nu are inca 6 luni.

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput