Poznasi de ian.-feb.2004 la scoala
Raspunsuri - Pagina 7
arturicii spune:
Multumim de urari
Ce mai party am avut .
Am pus poze si "desfasuratorul" pe site la cei mici; daca nu il mai aveti (site-ul/parola) spuneti aici si va dau un PM.
ramonaa spune:
La multi ani! pentru Arturici.
Ioana nu mai am parola, site. Daca poti sa mi le trimiti. Multumesc.
Robert a obtinut 99 puncte la matematica la Euclid. Sunt foarte bucuroasa. Noi tot acasa am petrecut cu vreo cativa invitati.
Poze
Ramona si Iris+ Larisa + Robert
buli spune:
la multi ani si lui Robert!!
si felicitari pt euclid
Matei se pare ca a luat vreo 85 de pct - bune si alea :)
arturicii spune:
Felicitari Robert, Felicitari Matei!
Ce baieti studiosi
Ieri l-am tinut acasa pe Y ca a tot tusit in ultima vreme si am mers la dr insa nu ne-a dat nici un medicam, a zis ca daca nu trece in 3 zile sa revenim.
De azi la scoala iar amandoi.
Spor la scoala si la pregatirile de party celor ce urmeaza sa aniverseze!
dadi_t spune:
scuze pentru ratare...
La multi ani,Albert,Robert,Yann si Philip! sa cresteti mari, sanatosi si cu multe realizari scolare!
noi suntem bine deocamdata...cu sanatatea.Eu un pic ,,mucioasa''...dar am o rinita cronica care se ,,zburleste'' la vreme rece.
Bianca are o noua pasiune: origami. Pana acum ne-a disperat cu decupajele si desenele..Acum zilnic isi ,,mestereste''' diverse figurini luate de pe net, tip origami. Invatatoarea a hotarat s-o inscrie la concursul interjudetean ,,Origami-Mirajul hartiei'' organizat de Liceul teoretic ,,Miron Costin'' din Iasi in jur de 15 februarie...sa vedem ce rezultate obtine! Pana atunci persevereaza...Deja face figurine din ce in ce mai sofisticate...cand o sa am timp o sa le pozez.
Roxana_G spune:
Felicitari Biancai cea indemanatica si matematicienilor Robert si Matei!
Cu intarziere, la multi ani Robert, sa fii sanatos si norocos!
Ioana, eu astept PM, chiar vreau sa va vad.
La noi nimic special, decat ca domnisoara a cam racit si ieri a stat acasa. Azi am trimis o, insa nu e in apele ei si cred ca o sa ma cheme sa o iau. Doctorul a zis ca nu are nimic special, insa se vede ca nu e in forma prea buna. Cred ca de la sportul de sambata i se trage.
ramonaa spune:
Multumesc fetelor!
Ioana v-am admirat!
Matei felicitari pentru 85 de puncte. E foarte bine.
Sper sa-l tina pe Robert interesul pentru mate. Acum e foarte incantat ca va putea participa la etapa finala.
Bianca spor la origami! Si Robert face la palatul copiilor.
Sanatate bolnaviorilor!
Poze
Ramona si Iris+ Larisa + Robert
anda141 spune:
La multi ani tuturor celor nascuti in aceasta perioada si multumim ai noi pentru urari !!
Roxana,vroiai sa stii de petrecere. Pai au fost 7 copii cu parintii lor, dupa cum am spus la noi acasa. Am comandat pizza in principal , insa am avut si chiftelute de pui, snitel de pui si piure .In rest alune, raontaieli , suc si tort !
Copiii s au distrat de minune , abia s a u despartit, nu s au certat deloc, parintii de asemenea s au simtit bine. Per total a fost reusita .
Albert , mai nou, a facut o pasiune pentru China si acum invata limba chineza. Vrea sa mergem in China,vrea sa invete sa se lupte ca aia, e pasionat de tot ce se intampla acolo. Nu stiu de unde pasiunea asta, cred ca de la un film cu desene, daca nu ma insel Kung fu panda sau Mulan ( nu stiu exact ca eu nu le am urmarit )