Poznasi de ian.-feb.2004 la scoala
Raspunsuri - Pagina 8
Roxana_G spune:
Monica, sigur a iesit bine. Cum s au jucat cei 7? Fara accidente? Fara certuri?
Super tare Albert cu pasiunea pentru China, bravo lui. Cred ca e varsta la care se deschid pentru lume. In cate concedii am carat o pe Alex, nimic nu prezenta interes decat distractia. Insa vizita la Roma din toamna a impresionat o, inca vorbeste de Colloseum si poate povesti czte ceva despre romani.
Noi le zm pregatit o vacanta exotica in aprilie: Tailanda. Povestea e lunga, dar a fost o oportunitate si cred ca va fi o experienta tare pentru ei. Eu am fost fascinata de Asia, vreau sa vad ce simte Alex.
Roxana_G spune:
Adevarul este ca nu va fi usor. 11 ore de zbor si escala. Plus caldura si umiditatea. Plus excursii. Cu 2 copii mici...Dar ne doream mult sa revenim acolo, in aprilie e vacanta, iar la ei extrasezon cu super preturi. Avionul e cam daramator, dar am luat oferta early booking. Programul e facut mai pentru ei, vizitam doar un templu si parcurile de animale. Si stam 3 zile la mare in singura locatie gasita pe langa Bangkok destinata familiilor. In insule nu mergem, e perioada musonica, si putem avea oricum ghinion sa avem ploi crunte. Dar eu contez pe norocul nostru. Am experimentat periozda asta si in Maldive si a plouat 2 zile din 7. Cred ca e ok.
Roxana_G spune:
Nu mai stiu daca am zis cat ma apuca nostalgia cand vad pozele cu Arturicii mari. Imi amintesc iesirile noastre in parc, cu tot cu Imelda si Adina. Mi o amintesc pe Ioana cum hranea baietii din borcanele cu ambele maini. Si acum iata ce sportivi sunt. Nu stiu cum a zburat timpul...
Tare dulce si frumusica e si Sabina, cred ca e greu cu ea mica, dar asa drag imi e de piticii misunatori care abia descopera lumea. Mi au placut pozele cu zapada.
buli spune:
daaa, si noi ne amintim cu placere de intalnirile cu Arturicii
Rox, nu stiu ce ai inteles tu, eu am zis sa ma infiezi, nu sa ma innepotezi. sa stii ca-s docila, am iesit din adolescenta
arturicii spune:
Ehehei, intalnirile alea-s amintiri acusi; pe cand le-om relua o sa le facem singure ca pruncii n-o sa mai vrea sa "iasa" cu noi; o sa iasa ei separat si noi ne-om face griji si ganduri ce or face...
Ce super excursie ati planificat Roxana, noi asteptam poze
Cat despre site-ul celor mici, multumim de vizita ; incerc sa il tin cat mai "la zi" pentru ca pana la urma imi pare cel mai facil si de durata loc de tinut amintirile; si daca vor cauta vreodata sa vada cum erau cand erau mici sa aiba ce gasi.
Roxana_G spune:
Pai Anca, Daca tu imi vei fi fiica, cum ma va striga Matei?
Ioana, bine faci cu site ul, eu imi amintesc din ce in ce mai putine lucruri, am mai degraba flashuri. Dar detalii...am uitat. Si eu m as bucura sa ne vedem oricum, cu copii sau fara. Prietenia adevarata e cea care merge mai departe de punctul comun care a adus 2 sau mai multi oameni impreuna.