Poznasi de ian.-feb.2004 la scoala

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ioana, nu mai stiu ce poveste am indrugat, nici ce povesti am promis. Dar pe scurt asa, sunt proaspat demisionata si imi planific ceva mai flexibil, dupa o pauza binemeritata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

(...)

Am fost la lectia de engleza a Alexandrei si am fost incantata, dar mai povestesc maine. Sunt cam obosita, iar medicamentele pentru tusea mea seaca imi dau somnolenta.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

iete promisiunea de povestire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Ioana, nu mai stiu ce poveste am indrugat, nici ce povesti am promis. Dar pe scurt asa, sunt proaspat demisionata si imi planific ceva mai flexibil, dupa o pauza binemeritata.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Roxana, sa fie cu noroc pauza

eu is f bucuroasa, am fost la un curs de italiana si am castigat o excursie de studiu la Florenta.

noi nu facem foarte multe, vorba lui dl. buli, preocuparea mea principala si pe care incerc s-o bag si in familie e sa ne distram cat mai bine. oricum, lucrurile care trebuie facute se fac, macar sa avem si noi ceva de amuzament ;)
asa ca, urmand principiul de mai sus, M merge la scoala unde o mai rasoleste, dar pe ansamblu sunt multumita de el, la tenis si la vioara. toate la modul usurel, sa nu se simta fortat baiatul

iar in alta ordine de idei, azi l-am invatat proverbul "qui s'aime, se taquine" si intelesul lui
nu va spun cat interes am starnit

a, si m-am reapucat de citit, dupa vreo 2-3 ani de pauza. partea misto e ca acum seara avem toti ora de lectura, Matei nu se culca fara sa citeasca cateva pagini

Mergi la inceput

Ce frumos, numai vesti bune.

Felicitari Anca! Si pentru excursie si pentru starea ta Zen ce o dai si altora si desigur pentru citit (aici mai multe felicitari speciale pentru M)

Daca ai chef si timp da ceva exemple de amuzament ca mie nu prea imi iese; sunt atatea de facut si de ex zi si tu, cum pot sa ma mai amuz dupa ce imi ia 10 min sa "adun" la masa trupa apoi ei in loc sa manance isi continua joaca (!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Ioana mi-am amintit de un joc pe care l-am facut la un training.
tebuia sa faci 5 biletele cu cele mai importante lucruri pentru tine. si incet-incet erai obligat sa renunti la 2-3 dintre ele.
cam asa si eu - am pastrat biletelul cu voia-buna si cu sanatatea (fizica si mentala)

Mergi la inceput

ehe, Anca............................

Mergi la inceput

Anca, bravo tie, nu stiu de ce dar eu in generql oricum as rasuci paharul parca tot partea goala sare in ochi.

Ioana, asa, despre engleza.

Piticii merg amandoi la EKA, unde am inscris o anul trecut pe Alex sa o aduc la nivel cu colegii de scoala. Progresul ei este incredibil, dar inteleg de ce, pentru ca orele sunt relaxate si distractive. In oda deschisa au vorbit despre Lion King, au citit povestea, au ordonat actiunile, apoi au ous intrebari si au raspuns (cu tot cu noi parintii). Mi a placut ca nu stau locului, se lai muta pe perne, apoi pe scaune, fac jocuri de liscare, un fel de concurs de alergat la tabla ca sa aleaga articolul corect, a sau an. Am fost tare placut impresionata de metoda de predare, dar si de Alex. Acasa nu prea vorbeste engleza si se face mereu ca nu intelege, insa la ora de la eka sau la scoala este alt copil.

Mergi la inceput

Hai ca uitam esentialul, ziua Oliviei!

[ s] Olivia, sa fii sanatoasa, norocoasa si voioasa! Pupici multi sarbatoritei si Adinei. Pe unde or mai calatori ele?

Mergi la inceput

La multi ani Olivia!!!
sanatate, fericire si multe calatorii

Mergi la inceput