Poznasi de ian.-feb.2004 la scoala
Raspunsuri - Pagina 15
Roxana_G spune:
La multi ani Andrei, sa fii sanatos, norocos si voios! Te pupam tare si pe tine si pe mami Imelda.
Roxana_G spune:
Nu mai ziceti nimic? Noi am avut Open Days la scoala si am venit tare incantata de cum se desfasoara lucrurile acolo, si evident de Alexandra. Si la fel de incantata sunt pentru ca fetei ii place tare mult scoala si merge cu drag. Azi a declarat ca fiecare zi de scoala este foarte frumoasa.
anda141 spune:
Buna dimineata si de la noi !
Nu am mai scris de ceva vreme,am fost super ocupa la birou cu inchiderea de luna, de an si inca mai am.
Rox, ma bucur ca-i place Alexandrei scoala, e foarte bine sa-i placa.
Si lui Albert ii place , dar el nu face asa declaratii Ieri de ex. si-a uitat fisa de la mate la scoala, desi el sustine ca a bagat-o in caiet ,iar astazi de dimineata nu vroia sa se duca la scoala, ca o sa-i scrie doamna "fisa nelucrata" . Nu prea e atent cu lucurile pe unde si le lasa ,din pacate. Sper sa devina mai responsabil pe parcursul timpului cand o conteze mai mult ceeace uita.
Va doresc un 1 Martie cu soare !
arturicii spune:
Hello,
noi asteptam vacanta de saptamana viitoare.
Eu sunt racita, S e maraita de la antibiotic, baietii sunt nadravani. Tocmai ce le-am taiat accesul la toate desenele in care cineva tipa, se bate, etc.
Au ramas cu strumfii, misterele din Providence si inca ceva. Ei se uita online pe un site romanesc cu seriale si le cam dadusem liber in ultima vreme....
Dar au devenit parca din ce in ce mai agitati asa ca incercam si varianta cu limitarea la genul desenelor.
Suntem pe final cu sezonul de hockey, am calculat in total, din oct pana acum peste 70 de ore petrecute de gheata (antrenamente, meciuri si patinaj liber).
Ramanem cu patinajul liber si cu inotul - v-am zis ca si-au stabilit ca target sa termine toate nivelele si sa ajunga la anul pe vremea asta la scoala de inot...
La scoala avem intalnirea trimestriala dupa mini vacanta ce vine. Asta sa vedem cam cum mai stam cu notele.
Insa merg si ei bucurosi la scoala.
tuturor
buli spune:
sportivi rau arturicii
imi place tare faza cu patinajul si va invidiez pt asta :)
o primavara frumoasa si voua tuturor!
Roxana_G spune:
O primavara frumoasa!
Scrisesem un mesaj dimineata dar cred ca nu l am postat pana la urma. Felicitam Arturicii pentru activitatea lor sportiva si doream sanatate Sabinei. In plus am vrut sa o linistesc pe Monica, intrucat si Alex e zapacita tare si uita lucruri la scoala.
Am fost la lectia de engleza a Alexandrei si am fost incantata, dar mAi povestesc maine. Sunt cam obosita, iar medicamentele pentru tusea mea seaca imi dau somnolenta.
arturicii spune:
Intre timp ne-am mai revenit.
Legat de lucruri uitate pe la scoala, Y a venit ieri cu nu mai putin de 5 (CINCI !!!) bluze cu maneca lunga, ale lui, lasate pe la scoala de-a lungul vremii; si daca nu as trage eu de ei, zilnic ar pleca fara caciula.
Intr-o perioada le-am dat la scoala mancarea in punga pentru ca isi pierdeau sistematic gentuta de mancare; acum au inteles si sunt mai atenti; si chestia e ca nimic nu se pierde efectiv in scoala ci toate obiectele pierdute au un loc au lor dar baietii mei nu au rabdare sa le caute....
Am vorbit cu profa de inot de la unul din cluburi (ii duc la 2 in paralel) si m-am amuzat ca ea isi cerea oarecum scuze ca nu o sa ii "treaca" nivelul pentru ca au avansat foarte repede si la ultimele doua nivele pe care le mai au de trecut, varstele sunt de 12-14 ani....
Si se uita la ei si zicea "si uite, ei sunt asa de micuti..."
Asa ca am linistit-o ca nu e nici un bai, sa ii mai lase sa "aprofundeze" acelasi nivel si apoi sa ii treaca.
V-am mai zis dar va mai zic eu nu as fi in stare sa fac lungimi de bazine non-stop timp de 70 de minute cum fac ei; (nu as face nici 15 min dar asta e alta poveste ). Si dupa aia sa mai aiba energie sa mai topaie si sa mai alerge prin vestiar ca de-abia ne adunam sa plecam acas'.....
Sa aveti un weekend fain si Rox lasa tusea si hai cu povestea, Buli - mai zi ceva de nazdravan, Adlemi - cum e Albastrel la 8 ani +?, Monica - mai zi de voi, Tania - povesteste-ne te rog de fete , celelalte mamici de poznasi, unde sunteti, ce faceti?