Poznasi de ian.-feb.2004 la scoala
Raspunsuri - Pagina 12
buli spune:
e o bucata dintr-o statuie de dali si umbra ei :)
asta si speram, ca imaginatia oamenilor sa zburde cand se uita la poza asta :)))
ah, si statuia intreaga reprezinta o femeie, eu am pus doar bustul :)
Roxana_G spune:
In mare parte da. Azi am avut o zi proasta la birou. Ma rog, cam asa e mai mereu. Am ajuns acasa pe la 20.30 si n am avut timp de mare lucru. Cadoul e partial luat, la locul de joaca am uitat sa sun, etc. Maine sper sa rezolv tot si sa plec devreme sa ii fac surpriza sa o astept la scoala. Alex e tare fericita, abia asteapta ziua ei, sper sa ii iasa totul cum isi doreste.
Iar eu am emotii. Nu pentru organizare. Ci pentru ca se implinesc 8 ani... Incredibil. Ma uit la fetita minunata care mi zambeste si caut in gand mogaldeata cat o lungime de brat pe care am adus o acasa.
Sunt nostalgica rau...mai sa dau apa la soricei. Ceea ce faceam si acum 8 ani, de suparare ca implinisem 40 saptamani si nu mai venea fetita mea.
arturicii spune:
La multi ani printesa Alexandra Maria !!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa stii mereu sa iti alegi cu grija amicii si prietenii!
anda141 spune:
La multi ani, Alex !! Sa fii fericita , sanatoasa si norocoasa !!
Roxana, sa iti traisca fata cea frumoasa ! Petrecere reusita !!
adlemi spune:
La multi ani,Alex!!!
Sa fi sanatoasa,fericita si toate dorintele sa ti se indeplineasca
Rox,sa va traiasca fata si sa va bucurati unii de altii!
Roxana_G spune:
Multumim inca o data foarte mult.
Ieri am sarbatorit acasa in familie, duminica urmeaza petrecereea cea mare. Sarbatorita a fost voioasa si dragalasa tare.