Poznasi de ian.-feb.2004 la scoala
Raspunsuri - Pagina 11
arturicii spune:
Ilfov/Bucuresti tot aia e; am facut si eu naveta intre cele doua si acum sunt ca si unul ptr mine;
Zi/noapte/aparat/telefon merge, uite ce poze faine am "primit" de la Iasi (si noapte si telefon)
Duminica am iesit in parc la patinoar; aici sunt in f multe parcuri amenajate patinoare naturale; curata o portiune, toarna seara apa si dimineata iaca patinoarul;
Pana acum nu am iesit ca era f f frig insa acum am facut si sanius si patinoar in aceeasi zi si a fost super!
M-am urcat si eu pe patine dupa vreo douajdeani si surpriza!!! Mai stiu! Am facut si o mini pirueta si nu am cazut!
Insa ce e mai fain e ca Sabina a cerut cu insistenta patine si....www.arturicii.ca/wp-content/uploads/2012/02/DSCN9081.jpg" target="_blank">upiii.
I-am luat si o bara ajutatoare insa nu vrea sa o foloseasca deloc, ea vrea....stick-ul ei si pucul de hockey...
arturicii spune:
tot eu;
am vazut acum ca a aparut un www.desprecopii.com/info-id-7791.htm" target="_blank">concurs cu poze de iarna
buli spune:
sunteti supertari pe gheata!
eu la concursuri cu poze nu mai particip de cand am vazut ca devin proprietatea site-ului.
arturicii spune:
am revenit iar de la gheata dar a fost friggggg...
eu la concursuri cu poze nu mai particip de cand au aparut sub diferite semnaturi variante ale "votati-ne aici"; imi suna a campanie electorala
m-am amuzat ca a aparut concursul asta taman cand cer io poze cu iarna din Bucuresti
arturicii spune:
Anca, io vad ca ti-ai pus o poza da zi-mi te rog ce reprezinta ca imaginatia mea o ia pe cai gresite de cate ori incerc sa inteleg