Poznasi de ian.-feb.2004 la scoala

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Ilfov/Bucuresti tot aia e; am facut si eu naveta intre cele doua si acum sunt ca si unul ptr mine;

Zi/noapte/aparat/telefon merge, uite ce poze faine am "primit" de la Iasi (si noapte si telefon)

Duminica am iesit in parc la patinoar; aici sunt in f multe parcuri amenajate patinoare naturale; curata o portiune, toarna seara apa si dimineata iaca patinoarul;
Pana acum nu am iesit ca era f f frig insa acum am facut si sanius si patinoar in aceeasi zi si a fost super!
M-am urcat si eu pe patine dupa vreo douajdeani si surpriza!!! Mai stiu! Am facut si o mini pirueta si nu am cazut!

Insa ce e mai fain e ca Sabina a cerut cu insistenta patine si....www.arturicii.ca/wp-content/uploads/2012/02/DSCN9081.jpg" target="_blank">upiii.
I-am luat si o bara ajutatoare insa nu vrea sa o foloseasca deloc, ea vrea....stick-ul ei si pucul de hockey...

Mergi la inceput

tot eu;

am vazut acum ca a aparut un www.desprecopii.com/info-id-7791.htm" target="_blank">concurs cu poze de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bravo patinatoarelor!

Eu n as scoate nasul din casa daca s ar putea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

sunteti supertari pe gheata!
eu la concursuri cu poze nu mai particip de cand am vazut ca devin proprietatea site-ului.

Mergi la inceput

am revenit iar de la gheata dar a fost friggggg...

eu la concursuri cu poze nu mai particip de cand au aparut sub diferite semnaturi variante ale "votati-ne aici"; imi suna a campanie electorala

m-am amuzat ca a aparut concursul asta taman cand cer io poze cu iarna din Bucuresti

Mergi la inceput

foarte faina poza de la profil, Ioana

Mergi la inceput

multam; pe tine nu te-a inspirat nimic sa o schimbi cu ceva pe tanti aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Maine mergem la scoala, nu?

Mergi la inceput

noi nu. avem vacanta pana luni

n-am observat-o pe tanti :))))

Mergi la inceput

Anca, io vad ca ti-ai pus o poza da zi-mi te rog ce reprezinta ca imaginatia mea o ia pe cai gresite de cate ori incerc sa inteleg

Mergi la inceput