Poznasi de ian.-feb.2004 la scoala
Raspunsuri - Pagina 10
buli spune:
si coala lui M se inchide maine si poimaine
noi am facut azi dimineata in conditii normale drumul pana la mine la serviciu, in schimb drumul pana la scoala a durat de 5 ori mai mult
anda141 spune:
Am primit mesaj de la scoala ca se va inchide maine, pentru miercuri sa urmarim stirile. Deocamdata nu s-a inrautatit vremea fata de cum era de dimineata, din contra a incetat ninsoarea. Vom vedea pana maine. Asa ne-au speriat si vineri.
Roxana_G spune:
POze frumoase nu prea avem de unde. Intr-adevar, orasul este cu nameti si masini inzapezite...Nu stiu de unde sa iau ceva frumos. Poate din padure de pe drumul de scoala...
arturicii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_G POze frumoase nu prea avem de unde. Intr-adevar, orasul este cu nameti si masini inzapezite...Nu stiu de unde sa iau ceva frumos. Poate din padure de pe drumul de scoala... Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
din spatele casei
buli spune:
Ioana, ...cu telefonul :)
camera e descarcata si uit mereu s-o incarc
evident ca voi regreta
Roxana_G spune:
Daaa, de acasa nu ma gandisem. Oricum ala e Ilfov, nu Bucuresti. Prestez maine dimineata.
anda141 spune:
Hai ca poate fac si eu poze, dar ajung seara si e deja noapte. Insa tot din Ilfov.
Eu sunt la birou , copilul e acasa. Bate vantul la mine acasa ceva de groaza , nu am putut dormi ca lumea din cauza suieratului. Vreau primavaraaaa !!!
Roxana_G spune:
Exact asa e si la noi. A fost o vijelie, de suiera de peste tot si trosneau jaluzelele. Am dormit chinuita, mai ales ca Andrei a tusit sec toata noaptea de nu stiam cum sa il mai culc.
Nu mai suport vremea asta, eu oricum nu sunt iubitoare de iarna. Dar deja e extrem si dureaza prea mult.
arturicii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli Ioana, ...cu telefonul :) camera e descarcata si uit mereu s-o incarc evident ca voi regreta |
sunt f frumoase! multumesc tare mult
tre' sa incercati sa ma intelegeti, dorul de casa...