Prichindei nazdravani 2008! - *LMA 2012* (17)
Raspunsuri - Pagina 9
ioana_iasi spune:
Buna seara fetelor!!!am revenit...sunt asa de suparata:(
baiatul cel mare azi l-am depistata cu vre-o 5 bubite care aveau capul apos,ceva de genul cum e la varsatul de vant,va inchipuiti,acuma in prag de sarbatori,treaba,trebuia sa se duca si el primul an cu colinda cu taicasu acu o sa stea in casa pana aproape de anul nou,colac peste pupaza e si cel mic in casa si azi pana am vb cu pediatru mi-a stat inima in gat....ca a luat si matei si o sa fie un craciun cu dureri de cap la dublu.
Dar o veste buna,doc a zis ca cel mic are anticorpi de la mine si pana la 6 luni u poate lua,offf sunt bulversata,a fost si cumatra si la consultata pe cel mare si a zis ca e prea devreme ca sa-mi zica daca e varsat de vant ,poate fii o iritatie,o intoxicatie,dar na speranta moare ultima:(
Voi intra maine din nou acum ma duc sa-i fac baie celui mic...
pe cel mare l-am trimis la bunica sa stea pana aflam un diagnostic exact,speram ca va fi negativ
O SEARA FRUMOASA.
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor !
si pentru toata lumea! Poftiti de serviti ! Am momente cand imi doresc sa stau singura bagata intr-o cutie..., da' sa bantui mai mult singura printr-o casa brrr...e cam sinistru...
Biculina a avut ieri serbare, doamna ne-a spus ca au fost foarte emotionati si unii chiar nu au vrut sa faca poze cu moshul.... De-abia astept sa vad cd-ul ...si pozele...
Azi ma duc la shopping-uiala, la cate socoteli am facut de la inceputul saptamanii...sper sa-mi mai ramana si rest pentru NY. Imi doresc sa fie toata lumea multumita si sa aprecieze efortul meu de a oferi cate ceva pentru fiecare .
Ioana, iti tin pumnii sa fie bine . Sanatate !
Va doresc o zi nemaipomenita !
_
Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**
alina_satena spune:
Si eu prezent la cafea,m-am apucat de curatenie la mine in camera.
Ioana iti tin pumnii
alina_satena spune:
Fetelor gata curatenia la mine in camera:am spalat pe jos cu carpa,am pus covor spalat si curat am sters prafu am pus lenjerie curata.
Acum va lasnumai bune pentru a ne recapata fortele.
Bradul nici nu stiu cand il pot facemi-as dori sa si imi mai doresc un
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Fetelor gata curatenia la mine in camera:am spalat pe jos cu carpa,am pus covor spalat si curat am sters prafu am pus lenjerie curata. Acum va lasnumai bune pentru a ne recapata fortele. Bradul nici nu stiu cand il pot facemi-as dori sa si imi mai doresc un http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Nici eu n-am facut , poate reusesc in noaptea asta, daca nu...maine . Aseara am calcat pana la 22:00 , n-am mai avut fortza si de brad .
La multi ani cu sanatate,
Sa iti dea Domnu' tot ce doresti....
_
alina_satena spune:
Mi-am facut si manichiura in sfarsit macar asa cat de cat,aseara am avut o stare depresiva pe care o mai am si acumpe mine ma va sari si in acest an ca in ultimii 5 aniacum sa vedem ce va fi sper sa ies din aceasta stare cat mai repde
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Mi-am facut si manichiura in sfarsit macar asa cat de cat,aseara am avut o stare depresiva pe care o mai am si acumpe mine ma va sari si in acest an ca in ultimii 5 aniacum sa vedem ce va fi sper sa ies din aceasta stare cat mai repde http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, ! Capul sus, nu e un capat de tara ca nu primesti nimic, lasa sa fie mai consistent in anii ce vor urma . Multumirea pe care sa o ai este sa o vezi pe Delia bucurandu-se de ce-i va aduce ei . Eu n-am reusit sa ma aranjez..., dar sper ca maine sa fiu mai motzata decat de obicei......asa ca de ultima zi pe anul acesta .
_
nyny spune:
Ce faceti dragelor? Am intrat acum, sa scriu 2 vorbe ca zilele ce vor urma nu stiu daca mai apuc. Am terminat in sfarsit si cu porku si cu carnatii, toba & co, shmotruiala, samd. Mai avem putina bucatareala sambata cu sarmalele si cozonacii si asta a fost. Nu ne omoram prea tare cu mii de preparate pt ca in prima zi de Craciun mergem la nasi, a doua zi mergem la fini ... acasa vom manca mai putin. Recuperam de revelion.
Mariana rateta zici? Scrie:
Sirop: 2 cani apa, 1 cana zahar (le amesteci si fierbi pana se topeste zaharul)
Mai ai nevoie de 1 pachet foi de placinta, iar pt umlutura: 2 cani nuci macinate, 1 cana zahar+ 1 pachet zahar vanilat
Acum ai 2 posibilitati daca vrei sa iasa baclava: Se unge tava cu ulei, se pune prima foaie de placinta, se unge cu ulei(sau margarina/unt topit), deasupra pui a doua foaie pe care la fel o ungi cu ulei, apoi inca o foie (a treia) pe care a fel o ungi cu ulei dupa care se pune un strat de umplutura si continui cu inca 3 foi la fel ca prima data (unse intre ele), dupa care pui iar un strat de compozitie... si tot asa pana se termina foile si compozitia ....
sau daca vrei sa iasa sarailie: pui tot asa 3 foi de placinta unse intre ele cu ulei, apoi pui umplutura, le rulezi dupa care tai ruloul in 3 si le pui asa in tava... si continui la fel si cu restul de foi (mie imi place mai mult asa pt ca se poate manca si cu mana nu doar cu lingurita)
Incingi cuptor, bagi tava si lasi la foc potrivit iar cand vezi ca s-au rumenit ( cam dupa vreo 30 de minute ) torni peste ele siropul fierbinte si mai lasi 5 minute in cuptor.
Sper ca am explicat cat de cat bine... asa mi-a zis si mie mama. Nu mi-a dat o reteta scrisa.
Fetelor, scuze de ... sariti peste. Mi-a fost lene sa trimit PM Marianei.
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
Ioana cum mai e juniorul? Ceva vesti?
Alina nu te necaji cu cadoul. Lasa ca or sa vina si zile mai bune. Asa-i pe timp de criza.
Mariana frumos gestul tau de a multumi pe toata lumea. M-ai pus pe ganduri.
Doinita cum mai e Teo?
Va pup pe toate. Sper sa ne 'auzim' curand.
Mamica fericita de Mara si de David
magdalena67 spune:
Sarbatorile se apropie cu pasi repezi. Zapada cade usor pe trotuar, globuletele asteapta in sertare nerabdatoare. Toti ne pregatim de Craciu.
Cu ocazia acestei mari sarbatori va urez cu multa dragoste si caldura Sarbatori fericite!!!Sper ca mos Craciun :) sa va aduca tot ce va doriti si multa sanatate .
Cu dragoste,
Magdalena si Yarina