Prichindei nazdravani 2008! - *LMA 2012* (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Si eu sunt la cafea,mai aveti?
ce frumoasa e vremea perlelor...Eu le-am pus aseara lapte cu cereale,la care Iarina zice:mami,s-or moit?,adica s-au muiat?Si daca vad ca razi,incep sa scoata perlele din tolbaSa nu va spun ca au inceput si cu lucruri mai neortodoxe
Nici eu nu am terminat smotruiala,dar de fapt la mine nu se termina never ever.Am terminat cu serbarile,au fost superincantate,Daria nu se culca seara pana nu vede DVD-ul,asa o tine de vreo 3 seriJoi impodobim si noi bradul,incepem sa gatim si noi ceva,apoi il asteptam cuminti pe mosuLa mine a venit dejaIn rest suntem cu mucii pana la genunchi toate trei
Azi ma duc la un concert de colinzi,canta Pomohaci.Abia astept.Si stiti unde m-as mai duce?La concertul de la Viena,dar se fac rezervari cu 2 ani inainte.Poate incercam si acolo.
Ma duc sa-mi savurez cafeaua-napoletana facuta la machineta,am facut un miros in toata casa

tatiana

Asa-i ca e frumos? Si ai mei sunt tot mai pusi pe shotii. Ei se cearta, ei sa impaca... mi-e un drag de ei de mor. Ma bucur mult ca se iubesc. Am ajuns sa nu ma mai bag asa des intre ei cand se incaiera. Stii ca ajung sa-si rezolve singuri problemele pana la urma? Sunt simpatici foc.

Da ce-ai primit doamna cadou asa devreme?

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

si eu prezent la cafea am venit de la alergolog mai mergem maine ptr teste analize,luat sange exudat faringinan urina si cate si mai cate.
Delia a avut aseara serbare a fost foarte frumoasa
Zugrveala s-a terminat acum urmeaza smotru tineti-mi pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui MarianaPop

Buna dimineata fetelor !

Poftiti la si !

Ufff...am terminat si cu curatatul covoarelor, cu , dupa amiaza sterg mobila si gata . Aseara am fost cu Bianca la control la "doctoreasa", suntem OK . Doamne ajuta! Ne-a ca daca ne mai imbolnavim o luam pe cocoasa . Nimeni nu vrea sa fie bolnav, dar na' asa e in colectivitate "aduni" cate ceva de la fiecare . Cand am luat-o ieri de la cresa se auzea un cor de tusheala, mama, mama . Maine au serbare dar fara audienta , ar fi "deranjul" prea mare pentru doamne . O sa vina si MC, sunt tare curioasa ce le aduce .
Sa va mai spicuiesc din literatura romana a corcodushei ...si-a adunat tot maimutzoii de plush in mijlocul patutului si i-a invelit cu pledutul...o intreb: "Bianca de ce le-ai pus mami pledul ala pe ei?"...ea: "Nu intelegi mami? Le sunt frigi! "...si stau si ma gandesc "Doamne ce-o fi vrand sa puna copilul?", intr-un final am inteles ca de fapt ea vroia sa spuna "Le este frig!" . Si aseara imi spune "Uite mami avem doua sticle cu apa Borsece" .
Maine o sa rezolv cu MC-ul pentru ea, primim de la munci tkte cadou .

Va doresc o zi buna !

_

Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**

Si Bianca dulce foc. Sa nu uitati sa notati toate perlele ca altfel.... (eu uit si ce am mancat ieri )

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

si eu prezent la cafea am venit de la alergolog mai mergem maine ptr teste analize,luat sange exudat faringinan urina si cate si mai cate.
Delia a avut aseara serbare a fost foarte frumoasa
Zugrveala s-a terminat acum urmeaza smotru tineti-mi pumnii

http://alinahandmade.blogspot.com/

Offf biata Delia cate analize mai are de facut . Ceva pozici, pe undeva ? Hai sa ai spor si sa terminati cat mai rpd !

_

Mergi la inceput

Mariana promit ca voi pune poze cat mai repde sper,dar mai intai sa termin smotrul asta

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor !

Poftiti la si ! Sunt fierbinti si aromate ! la noi ca in povesti.....si e asa de frumos . De abia astept sa se aseze si pe jos .
Bine ca ninge ca altfel cum aducea bradutul si cadourile ? Aseara am tras lustruiala finala la mobila, astazi am in plan sa-i trag o calcatura de zile mari. Am un chef de...nimic , parca am mancarici la talpi, m-as tot duce la.....

Alina, bafta Deliei la analize ! Ai terminat ?

Nyny, gata porku'? Reteta, unde-i reteta ?

Tatiana, cum a fost la concert ?

Ioana, nu mai spui nimic mami ? V-au trecut racelile? Ce fac puiutii ?

Doinita, esti in co? Cum mai e Teo ?

Magdalena, !

Va doresc o zi excelenta !

_

Mergi la inceput

Mariana eu am fost azi cu Delia la analize iau luat sapte eprubete de sange a mitica de mama focului ,iau fcaut niste teste sa vada daca este alertgica la ceva,ne mai ducem la control in ianuarie.
nu e gata mai am de facut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Mariana eu am fost azi cu Delia la analize iau luat sapte eprubete de sange a mitica de mama focului ,iau fcaut niste teste sa vada daca este alertgica la ceva,ne mai ducem la control in ianuarie.
nu e gata mai am de facut

http://alinahandmade.blogspot.com/

Offf mititica de ea . Doamne ajuta sa fie bine !
Nu-i nimic, incet, incet o sa le rezolvi pe toate .

_

Mergi la inceput

Doamne ajuta sa fie bine si sa terminam cu toate odata

Mergi la inceput

Ce linisteeeee..... Buhuhuuuuuu . Nu mai ninge, ce pacat...

_

Mergi la inceput