Prichindei nazdravani 2008! - *LMA 2012* (17)
Raspunsuri - Pagina 7
MarianaPop spune:
Ce linisteeeeeee......
_
Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**
magdalena67 spune:
Mica mea patinatoare se pare ca dupa prima zi a ajuns la concluzia ca e prea mica ." ANISSIA IMI PLACE DAR MAI VIN CAND MAI CRESC, ACUM SUNT PREA MICA"
M-a lasat fara cuvinte
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor !
Poftiti la si !
Ufff...am terminat si cu curatatul covoarelor, cu , dupa amiaza sterg mobila si gata . Aseara am fost cu Bianca la control la "doctoreasa", suntem OK . Doamne ajuta! Ne-a ca daca ne mai imbolnavim o luam pe cocoasa . Nimeni nu vrea sa fie bolnav, dar na' asa e in colectivitate "aduni" cate ceva de la fiecare . Cand am luat-o ieri de la cresa se auzea un cor de tusheala, mama, mama . Maine au serbare dar fara audienta , ar fi "deranjul" prea mare pentru doamne . O sa vina si MC, sunt tare curioasa ce le aduce .
Sa va mai spicuiesc din literatura romana a corcodushei ...si-a adunat tot maimutzoii de plush in mijlocul patutului si i-a invelit cu pledutul...o intreb: "Bianca de ce le-ai pus mami pledul ala pe ei?"...ea: "Nu intelegi mami? Le sunt frigi! "...si stau si ma gandesc "Doamne ce-o fi vrand sa puna copilul?", intr-un final am inteles ca de fapt ea vroia sa spuna "Le este frig!" . Si aseara imi spune "Uite mami avem doua sticle cu apa Borsece" .
Maine o sa rezolv cu MC-ul pentru ea, primim de la munci tkte cadou .
Va doresc o zi buna !
_
MarianaPop spune:
Da' poftiti, nu va sfiiti !
_
nyny spune:
Neatza si sarumana de cofee Mariana.
In sfarsit m-am mai eliberat si eu cu shmotruiala. Acum o luam de la capat cu taiatul porcului, bucatareala si altele...
Sunt acasica azi. Ma duc sa-i dau lui David sa manance si revin...
Va
Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny Neatza si sarumana de cofee Mariana. In sfarsit m-am mai eliberat si eu cu shmotruiala. Acum o luam de la capat cu taiatul porcului, bucatareala si altele... Sunt acasica azi. Ma duc sa-i dau lui David sa manance si revin... Va Mamica fericita de Mara si de David |
Grele munci va mai asteapta ! Da' tare-i porkushorul cand e pregatit de tine.... Ati terminat cu bine si parastasul ?
_
Gherman_in spune:
Si eu sunt la cafea,mai aveti?
ce frumoasa e vremea perlelor...Eu le-am pus aseara lapte cu cereale,la care Iarina zice:mami,s-or moit?,adica s-au muiat?Si daca vad ca razi,incep sa scoata perlele din tolbaSa nu va spun ca au inceput si cu lucruri mai neortodoxeNici eu nu am terminat smotruiala,dar de fapt la mine nu se termina never ever.Am terminat cu serbarile,au fost superincantate,Daria nu se culca seara pana nu vede DVD-ul,asa o tine de vreo 3 seriJoi impodobim si noi bradul,incepem sa gatim si noi ceva,apoi il asteptam cuminti pe mosuLa mine a venit dejaIn rest suntem cu mucii pana la genunchi toate treiAzi ma duc la un concert de colinzi,canta Pomohaci.Abia astept.Si stiti unde m-as mai duce?La concertul de la Viena,dar se fac rezervari cu 2 ani inainte.Poate incercam si acolo.Ma duc sa-mi savurez cafeaua-napoletana facuta la machineta,am facut un miros in toata casa
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gherman_in Si eu sunt la cafea,mai aveti?ce frumoasa e vremea perlelor...Eu le-am pus aseara lapte cu cereale,la care Iarina zice:mami,s-or moit?,adica s-au muiat?Si daca vad ca razi,incep sa scoata perlele din tolbaSa nu va spun ca au inceput si cu lucruri mai neortodoxeNici eu nu am terminat smotruiala,dar de fapt la mine nu se termina never ever.Am terminat cu serbarile,au fost superincantate,Daria nu se culca seara pana nu vede DVD-ul,asa o tine de vreo 3 seriJoi impodobim si noi bradul,incepem sa gatim si noi ceva,apoi il asteptam cuminti pe mosuLa mine a venit dejaIn rest suntem cu mucii pana la genunchi toate treiAzi ma duc la un concert de colinzi,canta Pomohaci.Abia astept.Si stiti unde m-as mai duce?La concertul de la Viena,dar se fac rezervari cu 2 ani inainte.Poate incercam si acolo.Ma duc sa-mi savurez cafeaua-napoletana facuta la machineta,am facut un miros in toata casa tatiana |
Tatiana, ! Da' ce puseserati doamna in cafeaua napoletana de a ajuns mirosul pana in SE ? Ma bucur ca ati incheiat cu brio serbarile de la gradi . Muci, a zis cineva muci ? Pai am observat ca astia trebuie sa fie musai in decor . Astia sunt mai ceva ca irigatia fara ploaie . Auditie placuta la concert ! Io la Viena nu m-as duce, ca nu ma tin baierile de la buzunar ...da l-as urmari in fata -ului, intr-o mana sa am cana de vin fiert cu scortisoara si in poala niscaiva turta dulce in forma de pitici si nimeni pe langa mine sa ma bruieze la freza .
si o zi buna in continuare!
_
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MarianaPop
Grele munci va mai asteapta ! Da' tare-i porkushorul cand e pregatit de tine.... Ati terminat cu bine si parastasul ? _ Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita **Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim** |
Am facut sambata si parastasul socrului. A fost bine, daca pot sa zic asa....
Mamica fericita de Mara si de David