Prichindei nazdravani 2008! - *LMA 2012* (17)
Raspunsuri - Pagina 8
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gherman_in Si eu sunt la cafea,mai aveti? ce frumoasa e vremea perlelor...Eu le-am pus aseara lapte cu cereale,la care Iarina zice:mami,s-or moit? In rest suntem cu mucii pana la genunchi toate trei Azi ma duc la un concert de colinzi,canta Pomohaci.Abia astept.Si stiti unde m-as mai duce?La concertul de la Viena,dar se fac rezervari cu 2 ani inainte.Poate incercam si acolo.Ma duc sa-mi savurez cafeaua-napoletana facuta la machineta,am facut un miros in toata casa![]() tatiana |
Asa-i ca e frumos? Si ai mei sunt tot mai pusi pe shotii. Ei se cearta, ei sa impaca... mi-e un drag de ei de mor
. Ma bucur mult ca se iubesc. Am ajuns sa nu ma mai bag asa des intre ei cand se incaieraDa ce-ai primit doamna cadou asa devreme?
Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:
si eu prezent la cafea am venit de la alergolog mai mergem maine ptr teste analize,luat sange exudat faringinan urina si cate si mai cate
.
Delia a avut aseara serbare a fost foarte frumoasa
Zugrveala s-a terminat acum urmeaza smotru tineti-mi pumnii
nyny spune:
| citat din mesajul lui MarianaPop Buna dimineata fetelor !Poftiti la ![]() ![]() si ![]() ![]() !Ufff...am terminat si cu curatatul covoarelor, cu , dupa amiaza sterg mobila si gata . Doamne ajuta! Ne-a ca daca ne mai imbolnavim o luam pe cocoasa . Cand am luat-o ieri de la cresa se auzea un cor de tusheala, mama, mama . Maine au serbare dar fara audienta . O sa vina si MC, sunt tare curioasa ce le aduce . Sa va mai spicuiesc din literatura romana a corcodushei ![]() .Maine o sa rezolv cu MC-ul pentru ea, primim de la munci tkte cadou ![]() ![]() .Va doresc o zi buna !_ Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim** |
Si Bianca dulce foc

. Sa nu uitati sa notati toate perlele ca altfel.... (eu uit si ce am mancat ieri
)Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena si eu prezent la cafea am venit de la alergolog mai mergem maine ptr teste analize,luat sange exudat faringinan urina si cate si mai cate .Delia a avut aseara serbare a fost foarte frumoasa ![]() Zugrveala s-a terminat acum urmeaza smotru tineti-mi pumnii ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Offf biata Delia cate analize mai are de facut
. Ceva pozici, pe undeva
? Hai sa ai spor si sa terminati cat mai rpd
!
_

Mariana, mamica de
Bianca Alessia, domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**
alina_satena spune:
Mariana promit ca voi pune poze cat mai repde sper,dar mai intai sa termin smotrul asta
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor
!
Poftiti la 

si 

! Sunt fierbinti si aromate
!
la noi 

ca in povesti.....si e asa de frumos
. De abia astept sa se aseze si pe jos
.
Bine ca ninge ca altfel cum aducea
bradutul si cadourile
? Aseara am tras lustruiala finala la mobila, astazi am in plan sa-i trag o calcatura de zile mari. Am un chef de...nimic
, parca am mancarici la talpi, m-as tot duce la....
.
Alina, bafta Deliei la analize
! Ai terminat
?
Nyny, gata porku'? Reteta, unde-i reteta ![]()
?
Tatiana, cum a fost la concert
?
Ioana, nu mai spui nimic mami
? V-au trecut racelile? Ce fac puiutii
?
Doinita, esti in co? Cum mai e Teo
?
Magdalena,
!
Va doresc o zi excelenta
!
_

Mariana, mamica de
Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**
alina_satena spune:
Mariana eu am fost azi cu Delia la analize iau luat sapte eprubete de sange a
mitica de mama focului ,iau fcaut niste teste sa vada daca este alertgica la ceva,ne mai ducem la control in ianuarie.
nu e gata
mai am de facut

MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Mariana eu am fost azi cu Delia la analize iau luat sapte eprubete de sange a mitica de mama focului ,iau fcaut niste teste sa vada daca este alertgica la ceva,ne mai ducem la control in ianuarie.nu e gata mai am de facut![]() ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Offf mititica de ea
. Doamne ajuta sa fie bine
! Nu-i nimic, incet, incet o sa le rezolvi pe toate
.
_

Mariana, mamica de
Bianca Alessia, domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**
MarianaPop spune:
Ce linisteeeee....
. Buhuhuuuuuu
. Nu mai ninge, ce pacat...
_

Mariana, mamica de
Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**

ce frumoasa e vremea perlelor...Eu le-am pus aseara lapte cu cereale,la care Iarina zice:mami,s-or moit?
ca daca ne mai imbolnavim o luam pe cocoasa