Prichindei nazdravani 2008! - *LMA 2012* (17)
Raspunsuri - Pagina 7
MarianaPop spune:

Ce linisteeeeeee.....
.
_
Mariana, mamica de
Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**
magdalena67 spune:
Mica mea patinatoare se pare ca dupa prima zi a ajuns la concluzia ca e prea mica
." ANISSIA IMI PLACE DAR MAI VIN CAND MAI CRESC, ACUM SUNT PREA MICA"
M-a lasat fara cuvinte
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor
!
Poftiti la 

si 

!
Ufff...am terminat si cu curatatul covoarelor, cu
, dupa amiaza sterg mobila si gata
. Aseara am fost cu Bianca la control la "doctoreasa", suntem OK
. Doamne ajuta! Ne-a
ca daca ne mai imbolnavim o luam pe cocoasa ![]()
. Nimeni nu vrea sa fie bolnav, dar na' asa e in colectivitate "aduni" cate ceva de la fiecare
. Cand am luat-o ieri de la cresa se auzea un cor de tusheala, mama, mama
. Maine au serbare
dar fara audienta
, ar fi "deranjul" prea mare pentru doamne
. O sa vina si MC, sunt tare curioasa ce le aduce
.
Sa va mai spicuiesc din literatura romana a corcodushei
...si-a adunat tot maimutzoii de plush in mijlocul patutului si i-a invelit cu pledutul...o intreb: "Bianca de ce le-ai pus mami pledul ala pe ei?"...ea: "Nu intelegi mami? Le sunt frigi!
"...si stau si ma gandesc "Doamne ce-o fi vrand sa puna copilul?", intr-un final am inteles ca de fapt ea vroia sa spuna "Le este frig!"
. Si aseara imi spune "Uite mami avem doua sticle cu apa Borsece" 
.
Maine o sa rezolv cu MC-ul pentru ea, primim de la munci tkte cadou 

.
Va doresc o zi buna
!
_
Mariana, mamica de
Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**
MarianaPop spune:
Da' poftiti, nu va sfiiti

_

Mariana, mamica de
Bianca Alessia, domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**
nyny spune:
Neatza si sarumana de cofee Mariana
.
In sfarsit m-am mai eliberat si eu cu shmotruiala. Acum o luam de la capat cu taiatul porcului, bucatareala si altele...
Sunt acasica azi. Ma duc sa-i dau lui David sa manance si revin...
Va 
Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny Neatza si sarumana de cofee Mariana ![]() . In sfarsit m-am mai eliberat si eu cu shmotruiala. Acum o luam de la capat cu taiatul porcului, bucatareala si altele... Sunt acasica azi. Ma duc sa-i dau lui David sa manance si revin... Va ![]() Mamica fericita de Mara si de David |
Grele munci va mai asteapta
! Da' tare-i
porkushorul cand e pregatit de tine...
?
_

Mariana, mamica de
Bianca Alessia, domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**
Gherman_in spune:
Si eu sunt la cafea,mai aveti?
ce frumoasa e vremea perlelor...Eu le-am pus aseara lapte cu cereale,la care Iarina zice:mami,s-or moit?
In rest suntem cu mucii pana la genunchi toate trei
Azi ma duc la un concert de colinzi,canta Pomohaci.Abia astept.Si stiti unde m-as mai duce?La concertul de la Viena,dar se fac rezervari cu 2 ani inainte.Poate incercam si acolo.Ma duc sa-mi savurez cafeaua-napoletana facuta la machineta,am facut un miros in toata casa
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gherman_in Si eu sunt la cafea,mai aveti? ce frumoasa e vremea perlelor...Eu le-am pus aseara lapte cu cereale,la care Iarina zice:mami,s-or moit? In rest suntem cu mucii pana la genunchi toate trei Azi ma duc la un concert de colinzi,canta Pomohaci.Abia astept.Si stiti unde m-as mai duce?La concertul de la Viena,dar se fac rezervari cu 2 ani inainte.Poate incercam si acolo.Ma duc sa-mi savurez cafeaua-napoletana facuta la machineta,am facut un miros in toata casa![]() tatiana |
Tatiana,
! Da' ce puseserati doamna in cafeaua napoletana de a ajuns mirosul pana in SE
. Muci, a zis cineva muci
. Astia sunt mai ceva ca irigatia fara ploaie
! Io la Viena nu m-as duce, ca nu ma tin baierile de la buzunar
-ului, intr-o mana sa am cana de vin fiert cu scortisoara si in poala niscaiva turta dulce in forma de pitici
si o zi buna in continuare!_

Mariana, mamica de
nyny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MarianaPop
Grele munci va mai asteapta ! Da' tare-i porkushorul cand e pregatit de tine... ?![]() _ ![]() ![]() Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim** |

Am facut sambata si parastasul socrului
. A fost bine, daca pot sa zic asa....Mamica fericita de Mara si de David