Prichindei nazdravani 2008! - *LMA 2012* (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Mariana nici nu m-am mai gandit la tata in toata nebunia care-a fost!
Sanatate corcodushei si ai grija de tine...nu te forta prea tare la curatenie...
Maiculita...eu nici nu vreau sa ma gandesc cat de vraiste-i casa noastra..in schimb avem bradut impodobit
De luni sunt si eu in conced dar cred ca voi presta de-acasa...ce sa-i faci obligatii
Sper sa ne linistim putin...sa pot bea si eu un pahar de sampanie in tihna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

fetelor eu stau acum la soacrameala mine a fost un show casa ca taicamiu a spus ca eu fac cu zugravu

Mergi la inceput

sunt fierbinti va astept la o barfa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

merci Alina pentru cafeluta, poate asa imi mai trece raceala, ca am venit sanatoasa la servici azi, dar de vreo ora sunt cobza.
Cam liniste pe aici, pe unde va ascundeti?
Eu azi dimineata m-am dat jos din masina si am cazut intr-o groapa. Eram precum purcelul.Am genunchi juliti, dar bine ca nu mi-am rupt nimic.
Alina cum e la soacra?

Mergi la inceput

la soacra e ff.naspa ma simt in plus mie dor de mamadelia plange k vrea la ea acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Buna, dragele mele!

Mariana, nu am impodobit inca bradul. Toata saptamana asta am alergat si cand ajungeam acasa eram franta. Sper sa il fac maine, caci de azi intru in concediu o saptamana.

Alina, sunt fara cuvinte referitor la ce povestesti. Cum adica sa iti fie dor de mama ta dupa cate iti facea? Dar daca voi tot dati bani in casa si nu va bucurati voi de ceea ce se cumpara din ei, nu mai bine banii aia ii dati pe o chirie si stati linistiti? Poate asa nu vor mai fi probleme nici cu sotul tau. Biata Delia, ce poate fi in sufletelul ei

Doinita, sanatate multa fetitei

Magdalena, bine ca nu ti-ai rupt ceva, dar era groapa mare, nu ai vazut-o, cum de s-a intamplat?

Intrucat nu stiu daca voi mai intra pe forum pana la Craciun, va urez sanatate multa, liniste, pace alaturi de cei dragi si Craciun fericit. Va imbratisez pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Era intuneric si nu se vedea, era un ditamai craterul in drum.Alina, sincer chiar nu te inteleg, se pare, daca nu te superi ca inca nu te-ai maturizat, pentru ca altfel nu imi explic .E adevarat ca iti va este greu la inceput , alta casa, alte obiceiuri, dar sa spui ca dupa nici 24 de ore iti e dor de mama ?
Mai ales dupa cate iti facea, dupa cum singura spuneai.

Mergi la inceput

Fetelor va dau dreptate dar vb sotului meu"nu mi-au taiat cordonul ombilical"fac si eu haz de necaz acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata fetelor !

Poftiti la si ceaiuri cu lamaie!

Sunt prezent, pe baricade la munci . Mai avem cateva zile si intram in co . Curatenia nu am terminat-o, miercuri cred ca o sa asez totul la loc . Dupa amiaza vreau sa curat covoarele si sa spal pe jos. Corcodusha m-a ajutat mult ...ce ma faceam eu fara ajutorul ei ? In rest nimic interesant...ufff...ce putin mai e pana la craciun . Cadouri de MC pt. Bianca tot n-am luat, e asa de indecisa..., isi schimba mereu preferintele...

Alina, nici nu stiu ce sa-ti mai spun.... Daca e mai bine la socrela, stati acolo, macar sa petreceti sarbatorile in liniste . E greu pentru Delia mititica ca sta in alta parte, dar decat sa asiste la atatea si atatea discutii... Hai, fruntea sus, se va gasi cate o rezolvare pentru toate ! Am impresia ca tie ti-e dor mai mult de cicaleala mamei, nu ?

Magdalena, doamne ce era sa patesti . Bine ca nu a fost nimic grav . Cand plecati?

Doinita, sanatate multa si concediu placut ! Pana la urma ce a avut Teo ? Ma mir de medicii din Gl...

Discordia, asemenea urari de bine atat voua cat si apropiatilor vostri !

Va si va urez o zi linistita !

_

Asteptandu-l pe Mos Craciun

Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**

Mergi la inceput

Mariana eu m-am intors inapoi Delia nu vroia sa stea la soacra mea nu avea voie sa faca nimic,si eu tre sa ma apuc cu mama de curatenieDelia tuseste farte au aseara a vomat mucuozitatinici nu stiu ce sa mai spun

Mergi la inceput