Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Bumble, te asigur ca nu m-am suparat. Nici eu nu sunt 100% sigura de vreuna dintre variante, inca nu i-am facut ROR-ul lui Raducu si nu ma pot hotari sa i-l fac sau sa nu-i-l fac Stau in cumpana...

Dar nu pot sa nu ma intreb de ce de ex. homeopatii sunt impotriva vaccinarilor... iar noi tindem sa urmam mai degraba tratamentele homeopate decat pe cele alopate (atunci cand se pot evita antibioticele ne bucuram, nu-i asa?) dar totusi tindem sa credem in teoria ca vaccinarile sunt bune, deci ce zic homeopatii este gresit....

Hai ca am zis ca nu mai deschid subiectul, dar vad ca si pe mine ma mananca mana

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

ma reintorc la munca.
ma doare coloana si am si zone de amorteli pe picioare.
ma enerveaza.stiu ca trebuie sa fac iar fizioterapie,dar CAND?
nu ii fac vaccinul.
bovis cornuta vroia sa i-l faca.

mama e relativ ok.sa vedem feed beack-ul.
gata. la invatat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Bumble, te asigur ca nu m-am suparat. Nici eu nu sunt 100% sigura de vreuna dintre variante, inca nu i-am facut ROR-ul lui Raducu si nu ma pot hotari sa i-l fac sau sa nu-i-l fac Stau in cumpana...

Dar nu pot sa nu ma intreb de ce de ex. homeopatii sunt impotriva vaccinarilor... iar noi tindem sa urmam mai degraba tratamentele homeopate decat pe cele alopate (atunci cand se pot evita antibioticele ne bucuram, nu-i asa?) dar totusi tindem sa credem in teoria ca vaccinarile sunt bune, deci ce zic homeopatii este gresit....

Hai ca am zis ca nu mai deschid subiectul, dar vad ca si pe mine ma mananca mana

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Ei vezi, na ca ne manca' pe amandoua . Nici eu nu sunt pro vaccinari, sa fiu f clara, in niciun caz nu sunt pt vaccinarile sezoniere si multe alte vaccinari. De restul, pe care le-am facut, nici eu nu stiu sigur, chiar daca am auzit multi medici militand pt vaccinari.
O amica, studenta la medicina, atunci cand a studiat la faq homeopatia, mi-a spus ca in general, homeopatii sunt vazuti cam ca niste 'vraci'. Sunt situatii care cred ca permit si chiar recomanda o abordare homeopata, naturista, dar altele cer cutit si tratament aleopat.
ROR-ul este in orice caz cred ca cel mai controversat vaccin, care din pacate a dat si (putine, e drept) motive.
Concluzie, nu stiu ce sa cred despre vaccinari, dar uneori feeling-ul imi spune ca multi vor sa demonteze aceasta solutie medicala fara un temei concret si corect.

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

hai ca m-am apucat de curatenie! am spalat geamurile de la Matei si din bucatarie...apoi am reusit sa curat jumate de baie
mai fac si maine...si timp mai am, dulapurile sunt in ordine asa ca nu e mare stresul

cu praji una fac eu si 2 comand
Ramo am sunat prea tarziu la tipa cu praji, ma reorientez dar gust eu pe la voi

Nicole condoleante!
...si bafta la examen!

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Salutari.

Oanna ce homeopate luati pt gat?

Ochidut

homeopatul ne-a dat pentru tuse+rosu in gat
Drosera CH9 1granula de 3 ori/zi
Rumex CH9 1 granula de 3 ori/zi
Extract din muguri de Carpen 10 pic dimineata si seara - asta pentru mucoasa gatului iritata

noi am mai primit si pentru oase ceva
si pentru imunitate

mi-a zis sa nu ii pun nici un fel de granule in LP!!!
se dizolva doar in apa si separat, nu se amesteca

rezultatele, pot spune acum ca sunt foarte foarte bune
dupa 2 zile copilul meu dormea neintors...inainte 4 nopti am facut cu randul sa il tinem pe piept sa stea cu capul mai sus sa poata respira

Denisa dr homeopat mi-a zis ca sunt anumite remedii care se prescriu avand un spectru mare de actiune ex Stodal
dar intr-adevar tratamentele trebuie personalizate

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee
dar parca parerile astea extreme nu le diger..

nici eu nu accept parerile astea extremiste
pai asa nu ar fi bine sa faci nici un vaccin!
pai cine isi asuma riscul de a face copilul poliomelita de ex doar pentru ca vaccinurile sunt riscante eu cunosc un caz, adult cu poliomelita si e tare trist!
am facut ROR-ul cu sufletul impacat!
asta e parerea mea

Citat:
citat din mesajul lui kynderica

buna mamici..eu sunt noua....spre sa ma primiti si pe mine in grupul vostru

Bun venit!!!

bona mi-a zis ca nu vrea sa vina saptaman viitoare ca are si ea de facut una alta
am negociat ca nu stie ea cu cine se pune si pana la urma vine luni, marti si miercuri
joi si vineri am fost "fata de gasca" si i-am dat liber
o sa ii dau banii ca si cand ar fi venit toata luna cate 4 ore/zi...si o sa ii cumpar ceva de Craciun, ca doar e sarbatoare nu?!

ieri am fost la luminite in centru...a fost tare frumos, Matei era vrajit
si ii spun eu la Marius "atatea mai am de facut, hai sa facem un plan ca altfel sigur imi scapa ceva" ....si organizez eu zilele: vineri, sambata si duminica - cumparaturi, curatenie, brad, concert Hrusca
cand vad ca scoate Marius un plic si zice "Cadou de Craciun" eram in mijlocul trotuarului, deschid siiiiii...bilete la concertul lui Banica sambata
cred ca si de 5 ani imi doresc sa merg la concertul de Craciun si tot au aparut altele si tot am amanat...
asa ca...programul meu s-a dus oricum mi-a zis ca vroia sa le mai tina pana vineri, dar cand a vazut cate planuri fac a zis ca e mai bine sa imi spuna ca trebuie sa il pregatim pe Matei care ramane la mama
nu mai am curaj sa il duc la cumnata-mea ca doar de la nepotul meu a luat ultima viroza
asa ca plecam singuri samabata dimineata, Ikea, shopping, Mall etc...fac alt program acum pentru Bucuresti

Doamne cat am scris...fug sa imi intind parul ca diseara avem intalnire cu Mos Craciun

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput
Mergi la inceput