Brum N-D 105-BvTonia, Cristine, brandusa! Hai luny
Raspunsuri - Pagina 5
anna-mama spune:
Hai, Laura! Maine o sa fie marea intalnire!
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 39+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
daniela209 spune:
Laura Craita, te-am trecut si pe tine in titlu..
am lasat-o pe Everything la urma, ca nu mai stim nimic de ea, e posibil si sa fi nascut deja...
Brandusa, multumesc pentru galerie! mai ai si tu un picut..
DanielasiRazvan-Teodor - AMR 1 zi
brindusa76 spune:
Daniela, da....... mai e incredibil de putin!!!!...
Iar tu ai maine marea intalnire! Doamne ajuta!
Hai Laura-craita!!!
Citat: |
citat din mesajul lui daniela209 Laura Craita, te-am trecut si pe tine in titlu.. am lasat-o pe Everything la urma, ca nu mai stim nimic de ea, e posibil si sa fi nascut deja... Brandusa, multumesc pentru galerie! mai ai si tu un picut.. DanielasiRazvan-Teodor - AMR 1 zi |
37+ Anastasia
Laura_Craita spune:
multumesc mult de incurajari...sigur maine va fi ziua cea mare..multumesc inca odata...
Laura 40 saptamani calendaristic 38 saptamani ecografic Alesia Ioana
Laura_Craita spune:
va doresc nastere usoara celor care nasc pana la intoarcerea mea..sa aveti parte de nasteri usoare si frumoase, de bebelusi sanatosi si mancaciosi si de mult laptic..va imbratisez cu drag..asta in cazul nu mai am timp sa mai intru..trebuie sa merg sa verific bagajelul...sa ma epilez...baita si tot ce mai e nevoie pentru maine...pupici
Laura 40 saptamani calendaristic 38 saptamani ecografic Alesia Ioana
dellyah spune:
Laura_Craita, ce frumoooos!! Maine o sa-ti tii in brate minunea! Hai, curaj si sa te bucuri de micuta! Sa ai o recuperare cat mai usoara!
Tonia Antonia, nici nu iti dai seama cat de bine te inteleg...desi noi nu avem decat 38 de saptamani...simt ca nu mai rezist! as vrea sa se nasca odata, sa-l tin in brate! Dar doctorita iar m-a descurajat azi...cand mi-a zis ca baieteii oricum nu se grabesc sa vina...
MoniQQ - multumesc pt raspuns! as fi vrut sa mi se intample si mie la fel! cate saptamani aveai cand ai nascut?
Tonia Antonia spune:
Dellyah, si noi tot baietel asteptam...se pare ca e tare lenes.
Eu imi doresc tare mult sa nasc pana pe 20 dec max pt a nu petrece Craciunul in spital. Sa vedem insa cand va binevoi bebe sa iasa. La primul copil acum aproape 9 ani am avut nastere provocata la 38+ pentru ca asa am vrut eu, fara nici o indicatie medicala. De data asta vreau sa il las pe bebe si pe Dumnezeu sa decida data nasterii, e mai frumos.
Nici macar nu am pierdut dopul dar asta nu ma ingrijoreaza, cica nu e obligatoriu sa il pierzi inainte, il poti pierde chiar in plin travaliu.
Ma rog, astept ca oricum nu am ce sa fac.
40+
anna-mama spune:
Si eu am fost azi la control, fata de saptamana trecuta o idee a mai coborat mandra mea si un pic e deschis colul, dar nu se stie daca apare saptamana asta.
Daniela, pt maine!!! Sa fie totul bine!!!
anna-mama spune:
Antonia, nici eu la prima nastere nu am pierdut dopul, nu mi s-a rupt nici apa...si am nascut la 40+ s Nici acum nu am pierdut dopul, dar nu are treaba, dopul poti sa-l pierzi chiar in momentul nasterii