Brum N-D 105-BvTonia, Cristine, brandusa! Hai luny

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura_Craita spune:

buna dimineata..nici azi nu mergem la eco..deci nici azi nu programam nasterea..ufff..tare greu este sa astepti..vreau sa nasc odata si sa-mi tin bebelusa in brate...partea buna este ca gineco mi-a zis dimineata la tel ca pana la sfarsitul saptamanii de termina cu burtica..si vom avea mare intalnire......incep sa fiu deprimata daca nu se intampla ceva..simt ca voi fi burtoasa vesnic..

Laura 40 saptamani calendaristic 38 saptamani ecografic Alesia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Buna ziua,

De-ai sti ce bine te inteleg, Laura Craita...
Ieri am avut si eu contractii toata ziua dar numai una/ora si am fost optimista ca incepe nasterea. Da de unde, nici urma de contractie toata noaptea, din contra, am dormit foarte bine, nici bebe nu s-a foit, nici treziri pt pipi, nici reflux...
Deci astept. Sunt la 40+3, ginecologul nu il mai vad, am o programare cu o moasa in ziua "termenului" adica 20 dec si ea decide daca mai asteptam sau daca o sa se provoace nasterea.
Rau nu ma simt dar nu mai am rabdare. Sunt chiar capabila sa fac concesii pt ziua de azi: adica e marti 13 si zice inyernetu' ca e o zi cu ghinion. Eu nu sunt superstitioasa deloc, deci nu m-ar deranja sa nasc azi.

Cam atat. O sa incerc sa mai ies la plimbare prin oras, poate, poate...
Va pup si nastere usoara fetelor care urmeaza!

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Felicitari Diana! Sa va traiasca!

Everything, Daniela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tonia Antonia

Buna ziua,

De-ai sti ce bine te inteleg, Laura Craita...
Ieri am avut si eu contractii toata ziua dar numai una/ora si am fost optimista ca incepe nasterea. Da de unde, nici urma de contractie toata noaptea, din contra, am dormit foarte bine, nici bebe nu s-a foit, nici treziri pt pipi, nici reflux...
Deci astept. Sunt la 40+3, ginecologul nu il mai vad, am o programare cu o moasa in ziua "termenului" adica 20 dec si ea decide daca mai asteptam sau daca o sa se provoace nasterea.
Rau nu ma simt dar nu mai am rabdare. Sunt chiar capabila sa fac concesii pt ziua de azi: adica e marti 13 si zice inyernetu' ca e o zi cu ghinion. Eu nu sunt superstitioasa deloc, deci nu m-ar deranja sa nasc azi.

Cam atat. O sa incerc sa mai ies la plimbare prin oras, poate, poate...
Va pup si nastere usoara fetelor care urmeaza!

40+

eu calendaristic am 40 s si 5 zile dar gineco si cu mine am stabilit ca dpn este cam 19-20 dec..deci el zice sa mai am rabdare..eu sunt nascuta pe data de 13..bine nu dec ci mai dar acasta data mi-a adus numai noroc in viata pana acum si nu sunt deloc superstitioasa..important este sa fim sanatoase noi si bebelusii nostri..nu data in care s-au nascut conteaza cel mai mult ci destinul pe care i l-a scris acolo sus Doamne Doamne...pupici si sper ca vei naste in curand si vei avea o nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios..plimbare placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matza2 spune:

Felicitari Diana! sa fiti sanatosi cu totii, recuperare usoara si rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

felicitari diana ! sanatate multa tie si puiului !

Mergi la inceput

m-a sunat gineco..maine dimineata la maternitate cu noi..eco si mai mult ca sigur cezariana..in sfarsit o voi cunoaste pe samburica mea...yupppeeee...sunt foarte bucuroasa..sper doar sa nu ma mai amane cateva zile..

Mergi la inceput

felicitari diana...sanatate multa si tie si minunii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

mai sunteti asa putine ce imi place cand ma uit la lista aia de pe prima pagina si vad toti bebeii cu capsorul la lumina.

36+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Citat:
citat din mesajul lui dellyah

Felicitari Dianalaura pentru minune! Sa ai parte de o recuperare cat mai usoara si sa va bucurati de piticut!
Multumesc fetelor pentru primire!
Si acum intrebare...Am tot citit despre asta pe internet si, in general, stiu raspunsul, dar voiam sa va intreb pe voi, ca sa fie mai direct de la sursa, la cat timp dupa pierderea dopului gelatinos (cervical) s-a declansat la voi nasterea? Ca eu de-o saptamana cred ca am inceput sa il elimin (de 3 ori in cantitati mai mici si azi in cantitate considerabila) si vreau sa stiu daca e vreo sansa sa vina bebele in curand...Multumesc anticipat pt raspunsuri!

hurry up, little one!

Eu mi-am pierdut dopul pe la 9 seara si mi s-a rupt apa a doua zi la 5 dimineatza. Am nascut dupa 6 ore (la 11).

Mergi la inceput