Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

migulet e ff frumos patutul, nu te lasa influentata de zice sotul...al meu e cel mai mare ne-romantic posibil dar in diverse situatii demonstreaza fara vorbe ce simte si cat de de mult simte

adc eu stiu ce zici de la prima sarcina si de acum asa mai rarut dar sigur

danezza si pe mine ma doare dar mai ales osul ala...ma termina cu durerea mai ales pe seara

toniroo Doamne Ajuta sa stea acolo cat mai mult puiul mic si s avezi ca se face el rapid mare

miha dolce gusto e bestial eu de un an si ceva numai cu cafea si tot felul de specialitati de la el ma ospatez...acum cafeaua normala mi se pare cah ....de ce nu te lasa la munte? noi am tot mers: un weeken da unu nu si nu cred ca influenteaza cumva...si de rev mergem cateva zile...

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 28+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

matza, si jucaria mea arata ciudat ,refuz sa ma uit la ea,am vazut-o doar cand m-am epilat acum 2 sapt. si o mai vad inainte de nastere ,dar sincer nu as lasa pe altcineva sa o vada

beatrix,puiul tau creste f. bine ,am si eu o prietena care a nascut la 28 sapt.,1400gr si e de 2 luni in spital ,abia acum are 2000gr,dar a avut ceva problemute cu persistenta canalului arterial ,care trebuia operat dar s-a inchis intre timp ,si e totul ok ,asteapta sa mearga acasa de sarbatori....sa cresteti si voi si aveti parte de craciun in familie

mihaela,la fel si la noi ieri cu tigrul scapat ,radea sotul de mine,eu nu eram atenta ,eram la calculator...
nu ai fost/mergi, la cibian la eco?

toniro,sa-ti ajute d-zeu sa duci macar pana la 36-37 de sapt. si sa fiti bine,la fel pt. toate fetele

sambata cumparam si noi bradul si il impodobim ,de obicei faceam asata in ajun dar acum nu ne ami riscam...

lady,si restul fetelor

minunea mea 36+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Va rog, ajutati-ma cu niste idei. Am 4 gutui si nu stiu ce sa fac cu ele. Mancarica nu pot face ca nu-i place sotului. Ce pot face cu ele, cum sa le pregatesc, imi puteti da o sugestie? Multumesc.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 35+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

mihaela, am vazut ca ti-a placut (ai dat like) un carucior cangaroo,te-ai hotarat la el sau ce mai ai in vedere?...eu tot caut si nu sunt hotarata,imi place f. mult si asta ,e putin mai scump decat cel dinainte: http://www.babytrend.ro/Carucioare-copii/Carucioare-copii-2-in-1/Carucior-Sprint-plus-2-in-1--Baby-Design/

lexi, coapte la cuptor,scobite si pus in ele putin unt ,zahar si scortisoara,daca iti place

minunea mea 36+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

gata a venit preotul a facut festanie ,apoi am papat si acum ma duc sa dorum sa se aseze bine kg-mele ca sa ma uit iar urat la cantar maine dimineata.

Am ajuns sa-mi fie frica sa ma mai si cantaresc ,singura multumire e ca pana acum nu am facut vergeturi si poate scap,picioarele nu mi se umfla ,nu am arsuri ,doar contracti si o stare groaznica de oboseala

36+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,

Ma bucur ca va place camera Carinutei . Sper ca si a lui Toma va fi frumusica.
Altesa: 2 saptamani? Chiar ca se apropie bebelusii nostri. Cu parfumurile nu te pot ajuta ca nu mi-am luat de pe net niciodata.
Alice: pupici bolnavioarei si sa se faca bine repede ca sa fie pregatita sa isi intampine fratiorul
Cati: asa m-am distrat la faza cu ramasul grea Dar e atat de adevarata...
Bulinutz: ii doresc si eu multa sanatate bebelusului micut - sa il ajute DD sa treaca cu bine peste asta.
Mady: cand ai scris ca saptamana urmatoare e Craciunul, m-a bufnit rasul prima oara si m-am gandit ca ti se pare . Si apoi m-am uitat in calendar si s-a facut lumina .
Gianina: eu am imbracat-o subtirel pe Carina tot timpul. Si cand era bebe transpira imedita si se bubilea. Acum, la 21 de grade in casa ea umbla in maieu si in pantaloni scurti si doar daca o bat la cap isi ia sosete. Cred ca e important sa fii atenta la semnele pe care ti le da bebele - te va avertiza daca ii e prea cald sau prea frig.
Ghiulten: felicitari pentru eco
Jesamine: au cam zis fetele ce era de zis, dar vroiam sa adaug si eu ca nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi
Matza: da-o mai in pisici de munca. Jucarica nu s-a modificat sau cel putin nu cred ca nu ne-am mai vazut de multa vreme
Bea: ma rog pentru bebe Sven sa se faca mare cat mai repejor si sa il puteti lua acasica
Lexi: abia astept pozutele Eu doar idei dulci iti pot da: http://www.andaoana.com/2010/11/09/prajitura-cu-gutui-si-branza-de-capra/
Mihaela: imi pare rau ca nu ai reusit sa faci eco.

Eu va mai intreb o data ca poate n-ati citit: pe mine ma doare f rau (tot mai rau) vaginul si uneori aud pocnituri acolo jos. Mai patiti careva de-astea?

Olga, Sophia sunteti bine?

Va pup,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 30+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Iaura, Anda, multumesc pentru idei, suna fff bine ambele.
Anda, m-a pus sa ma uit pe blogul tau dar am inchis repede ca altfel cred ca muream de pofta la ce bunataturi prezinti acolo!
Cat despre durerile de vagin, am citit intrebarea ta si prima data, dar nu stiu ce sa-ti raspund, nu am patit in niciuna din sarcini asa ceva. Iar treaba cu pocniturile suna de-a dreptul scary... Ai intrebat medicul ce-ar putea fi?

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Multumesc fetelor! Sunt optimista dar de sarbatori chiar nu avem cum sa fim acasa! trebuie sa ajungem la 2400 si sa nu mai fie conectat la oxigen! acum o ora la fiecare 7 ore e lasat singur singurel sa respire, dar mai este pana o sa-i scoata oxigenul! nu este intubat, dar uneori mai uita sa respire, mai face crize de brahicardie ( cred ca am scris corect), dar sunt normale la prematuri! ideea e sa nu se agraveze!
eu am un nepotel nascut la 26 de saptamani cu 680g care mai are un pic si face 4 ani, e perfect sanatos! doar e un pic mai micut dar cred ca seamana cu cumnata-mea ca ea are 150! atunci am citit tot ce inseamna prematuritate ca sa pot sa-i incurajez pe ei, sa stie la ce se pot astepta dar le-am zis numai de cazuri pozitive! acum la Sven, stiu clar riscule, dar n-am mai citit nimic, consider doar ce zic medicii si daca ei zic ca e bine, ii cred! nu mai citesc ca sa nu-mi fac scenarii, sa ma gandesc la vrute si nevrute!
trmit link-ul in mesaj pe gmail ca vad ca tot pot intra nicicum pe picasa

Bulinutza, trebuie sa dau mielul! stiu ca e greu cu prietena ta, dar doar intreab-o ce face! pur si simplu faptul ca are cine sa o asculte ii va face foarte bine!
Lexi, Altesa, si eu aveam chilotul ud si cand eram in spital, mai ales ca aveam lichid putin imi faceau testul! era doar transpiratie! daca sunteti ingrijorate, mergeti la medic! cu un betisor ca cel pt curatat urechile, v-i se ia proba din vagin si se introduce intr-o solutie! daca se coloreaza insemana ca e lichid! la mine nu s-a colorat niciodata!
Lexi, eu as face dulceatza! nu stiu reteta, bunica mea facea, dumnezeu sa o ierte, dar tare buna!

...revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

sutn de acord cu bulinuta in ceea ce priveste expresorul. eu tocmai ce am terminat un cappuccino . e si pt puturosi ca mine adica nu se murdareste, nu freci la el. daca ai ceva musafiri imediat pui de o cafeluta.

ligia, sa stii ca ecograful minte, si chiar daca bebele pare mai mare cu 2 sau 3 saptamani, el doar e mai grasun. stiu o mamica,, care a nascut prea devreme pt ca ecograful zicea ca sarcina are 37 de sapt, copilul de fapt era mai mititel de varsta si nu avea plamanii dezvoltati cum trebuie..

bulinuta, sanatate lui rares.
ileana, maine merg la doctor si va zic sigur ce si cum. iar la maternitate o sa am net, gasesc eu cateva minute sa va scriu

beatrix, sanatate si lui sven. sa vina mai repede acasa

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Beatrix, multa sanatate lui Sven si un mare de la noi!
Impreuna cu gutuile am primit si un borcan de dulceata, asa ca ramane sa fac un desert.
Vad ca vorbiti de espresoare, eu imi doresc tare mult un Tassimo dar nu stiu cand o sa ma indur sa mi-l iau...

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput