Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns migulet spune:

Neatza!
Pupici si multa sanatate lui bebe Sven!
Noi dormim relativ bine.In noptile cu luna plina ma mai trezesc si stau o ora ,doua treaza.In rest de la 11-12 pana la 8 dimineata.
Al meu sot e o comoara (harnic,inventiv ,cu o inima mare).Dar aseara imi spune ca a citit un articol ca e dovedit dragostea tine 4 ani de zile.Si noi nu mai iubim ?(il intreb eu-ca suntem casatoriti de 10 ani).Ba da ,ne iubim foarte mult, dar ca dragostea e altceva .Stiu la ce s-a referit , ca nu mai exista scanteia,emotia inceputului....dar tot nu mi-a picat bine...mai ales ca mi se pare ca rezista foarte bine cu abstinenta impusa in sarcina.Stiu ca ma iubeste , mi-o arata in fiecare zi ,dar m-a afectat ce mi-a zis...
Prin urmare sunt cam plangacioasa si nervoasa astazi.
Noi impodobim bradul in week-end...abia astept sa simt miros de brad in toata casa.
Dar sa stiti ca optimismul meu e tot la cote ridicate , si sunt sigura ca vom avea toate bebelusi sanatosi si papaciosi.Asa ca nu va faceti probleme singure ,cand dr zice ca e bine atunci inseamna ca e f. bine.

Revin cu un alt mesaj sa va povestesc de patut.

Mihaela 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alina, tu propune ziua si locul, noi vedem cate si cum putem onora...Si eu imi doresc foarte tare sa ne vedem.
Alice, ma gandesc la tine si iti tin pumnii.Sa nu care cumva sa nu ne anunti...
Ana, si eu constat dimineata ca am verigheta intepenita...In timpul zilei, isi mai revin mainile, asa ca...nu ma indur, ce sa fac?Sta acolo cumintica de 13 ani si..o iubesc...
Beatrix, Doamne ajuta pentru vestile bune!Nu ne-ai spus care este greutatea pe care trebuie sa o atinga ca sa-l poti lua acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns migulet spune:

Noi am dat comanda la un patut de lemn de la o firma din Botosani care face chestii din lemn pt o firma din Germania.Asta e modelul care-l fac ei : www.babybay.de/en/babybay/modelle.html
Numai ca noi l-am vrut de 60x120.Aparatoarele si lenjeria am facut-o cand am fost la socri(soacra-mea e priceputa la cusut).Mai trebuie sa cumparam salteaua.
Acum ce sa zic , romanii tot romani, am vorbit cu ei de o luna de zile , si abia saptamana viitoare se apuca de patut.
Abia astept sa il aranjez.
Maine ma apuc de spalat si calcat hainele bebelusului.Mai am de cumparat pentru bagajul de spital (creme, burtiera, sutien alaptare...si mai sunt cred ) dar mai e timp.Acum vin sarbatorile si trebuie sa ne pregatim pentru colindatori.

Va las ca trebuie sa fac ceva de mancare.Revin mai pe seara.

Mihaela 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Vin si eu cu tot tacamul de simptome descrise de voi, doar ca eu le am aproape pe toate... apasare, sufocare, hemoroizi, contractii, arsuri, reflux gastric. Dar cum vin la odisee de la o sectiune unde fetele asteapta aceste neplaceri ca pe o binecuvantare (ma refer la FIV, unele dintre voi inteleg perfect ce vreau sa spun), incerc sa ignor tot ce e neplacut si sa ma bucur de ultimele saptamani cu bebe la purtator. Am si eu scurgeri apoase si enervante (nu sunt pierderi de lichid, pur si simplu unele gravidutze au asa ceva, altele sunt mai norocoase) si „jucaria” umflata, impreuna cu toata zona din jurul ei, vorba Matzei (esti haioasa foc, Matzo) si asta nu de ieri de azi... La sex nici cu gandul nu gandesc, desi, fie vorba intre noi, daca bine imi amintesc de data trecuta , spre finalul sarcinii datorita incarcaturii hormonale si a sensibilitatii crescute senzatiile sunt de vis. Cele care nu aveti probleme, dureri sau contraindicatii si reusiti sa va relaxati lasand teama la o parte, e pacat a se rata aceste momente... scuze daca am fost prea directa .

Ma bucur ca bebe Sven e bine, sa auzim in curand ca a ajuns acasa.

Mami de Andra (18.02.2006) si 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Mai am o mica problema, voua vi s-a schimbat forma jucariei ? A mea s-a umflat. Nu rau, dar e mai pufoasa ca sa zic asa, nu scurgeri nu nimic si nici nu am facut prostii de muuuult timp. E normal sa se intample asta?

Va pup din nou pe toate. Sa nu va stresati, sa nu va mai ingrijorati.

+32

si eu am aceeasi senzatie
si a mea e "nefolosita" de foarte mult timp
plus ca am unele nopti cand ma doare purs si simplu, parca atunci cand stau in picioare mai mult sau am plimbari mai lungi

Beatrix - ma bucur ca sunteti bine si bebe Sven creste

ana - incearca cu ulei de bebelusi la greu si poate iese verigheta .. sau ulei pur si simplu

in 31+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

LADY maine fac 33 , dr zice k pe la 37 e multumit k bebe oricum arata si cantareste de 35-36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

ANASTASIA stiu k tu faci clexane de 0.2 dak vrei am 9 fiole si nu am ce sa fac cu ele k eu nu mai fac din sapt 12 , le-am tinut la frigider , da-mi un semn , dak nu le vrei poate sti pe cineva care le doreste , si poate sti pe cineva care vrea 3 cutii de utrogestan k mi-au ramas si nu le mai folosesc,. le donez sa nu aud intrebari de cat costa
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Bulinutza Off, imi pare rau k e bolnavior Rares.. Asa a inceput si Sara cu viroza asta, cu febra mare 2 zile si 2 nopti si pana nu i-am dat antib nu i-a trecut.. Sper sa ii treaca repede lui rares si sa mearga la serbare

Intru putin mai tarziu.

Ghiulten Recipientele de la avent sunt de tip borcanele. M-am gandit k o sa le folosesc si la mancarica.

Alina 34+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Buna fetelor! Nu am mai scris de mult, dar va citesc - mai mult pe sarite ca tot nu reusesc sa ajung la zi cu capitolele.Cu bebe la purtator inca, maine merg la monitorizarea saptamanala, poimaine intru in saptamana 30. Sper din tot sufletul sa trecem de Sarbatori. Mititica mea tot nu creste cum trebuie, intarzierea de crestere este undeva intre 3 si 4 saptamanai, ea inca nu a ajuns la 1 kg dar am inteles ca este mai important numarul saptamanilor pe care le sta in burtica. In rest...stau mai mult in pat pentru ca ma lupt si cu contractiile. Beatrix multa sanatate tie si micului Sven! Citesc cu sufletul la gura postarile tale si sper ca pana la Sarbatori sa puteti lua puiul acasa.Va pe toate si sa avem copii sanatosi, mancaciosi si nasteri fara probleme! MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Citat:
citat din mesajul lui annesi
el in schimb, profund indatorat, imi ia ceva scump ce nici nu am indraznit sa pun in discutie, un espressor Dolce Gusto, dar participa toata familia la cadou, deci nu e numai cheltuiala noastra

Anne 34+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Anne sunt tare curioasa daca e bun espressorul caci al nostru, cel clasic s-a stricat. Astept detalii :D
Aaaa si sper ca nu te-ai intalnit ieri cu tigroaica Mihaela (ieri am fost "batjocura" familiei).
Iaura e perfect la mami acasa :) Intr-adevar e cald si mi-e teama ca nu voi avea parte de zapada Craciunul asta. La munte am interdictie de la familie S-au pus toti impotriva mea; nu ma lasa la Oradea, la Cluj, la Tm..sunt consemnata la domiciliu (si prin jurul oraselului meu) si am atatea de cumparat
Toni ce mult a trecut de cand nu ne-ai mai scris
Olga?
Matza eu am inteles ca "jucaria" e mai pufoasa din cauza volumului burtii care o apasa
Anahadasasedere usoara in spital
Anda ce frumoasa e camera Carinei!! Iubesc verdele
Beatrix din tot sufletul va doresc crestere rapida si multa sanatate.
Noi am purces ieri spre eco, insa doctorul a avut o urgenta in spital si nu a venit. Dezamagire maxima, nervi cu duiumul, parca nici nu mai vreau sa merg
Astazi mergem sa scoatem niste poze de la nunta din Ro si sa organizam un album. Vreau sa ma tund un pic, sa ma pensez, epilez (incerc cu ceara) si sotul a cerut un masaj (dupa nunta a venit o doamna acasa si ne-a cerut doar 130 lei pt 5 masaje de revigorare, iar pretul l-a incantat pe dl sot).
Apoi ne asezam la un ceai cald pe centru sa admiram pomul imens din fata Catedralei.
Va dorim o zi frumoasa si va felicitam pe toate pt bebei sanatosi si grasunei

29+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput