Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Si noi tocmai ce am terminat de impodobit bradul :) nu suntem fani sarbatori nici eu nici marius da nu pot priva copilul pt o nebunie de a mea.. Nici cadouri nu ne facem la ocazii dinastea (intre noi. Pt mara o sa fie muuuulte)

Lady, joi vin si eu cu vesti mara e bine, nu mai are nimic.

Nu mai stiu ce vroiam sa spun

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

mrg..dar ce a patit mami tau?Multa sanatate!Tare-i rau cand esti bolnav...ti se ingusteaza totul..si ti-e sufletul asa amar!

Alice..astept cu nerabdare vestile!

Jessamine....linisteste-te...Agiti pe bebe...e ok, crede-ma!Dr.Iosup...nu-i nebun!E un doctor cotat printre cei mai buni din tara

32+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Am zis sa mai arunc un ochi pe aici inainte de culcare. Sper sa dorm mai bine in noaptea asta, de ieri noapte a inceput sa dorm pe perna de alaptat, o pun peste perna mea, in forma de potcoava si reusesc sa dorm mai bine putin ridicata asa, ca altfel simt ca nu am aer.
Lali, la morfofetala am mers mereu la Ciufu, si de nascut o sa nasc la euromaterna.
Alina, de care recipiente ti-ai luat? Gen pungute sau cele ca niste borcanase de plastic? Ca nici eu nu mai vreau sa mai arunc nimic,la Ayla imi udam in fiecare zi florile cu surplusul de lapte, si am destule flori .
Noapte buna si somn usor tuturor burticutelor!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 32+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Mumy, la fel!Somn lin!

32+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Lady,mama are probleme cu o depresie destul de grava...o data la cativa ani are cate o cadere si trebuie internata...si din pacate nu avem o familie numeroasa...si nu prea are cn sa ne ajute...dar sper ca ne vom descurca si ca ne va ajuta cat de cat si soacra...
In legatura cu impodobitul bradului,noi il vom face in Ajun asa cum obisnuiam in familie de cand eram mici...parca are m mult farmec atunci,simti altfel atmosfera de Craciun...

Mergi la inceput

OFFFFFFFFFFFFFF....Mrg!

depresia e un lucru asa grav!

Cum de a ajuns asa, sarmana?(daca se poate sti)

si tu?cum faci fata?cred ca ti-e asa greu

32+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Citat:
citat din mesajul lui jessamine

buna seara !

Ne-am intors de la dr si vestile nu mi se par bune pt ca la morfologie la 32s si 3 zile (am facuto la iosup) bebe avea 2630g iar acum dupa fix 2sapt are 2567g o fi ceva neiregula cu bebe ? dr tutunaru spune totul este in regula si ca diferenta este din cauza +/- de la ecograf dar de fiecare data greutatea a fost in crestere.

voi ati patit asta ? sunt la a 2 a runda de

34 + Stefan Matei

eu zic sa stai linistita
si Iosup si Tutu sunt pe felie!
bebe e bine

in 31+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Jessamine, eu in Tutu am toata increderea,pentru ca mi-a salvat viata acum doi ani.As merge oricand pe mana lui!Mi-a facut laparo in sarcina extrauterina cand eu aveam 2,5l de sange in abdomen.Nu cred ca altul se baga.Cu Iosup...la 12s s-a oferit sa-mi spuna sexul copilului, care era feminin, iar copilul meu are un ditamai scrotul...Pe de alta parte, tu te-ai uitat pe parafa lui Iosup?Este medic de medicina generala cu competenta ecografica.Crezi ca e cazul sa te stresezi?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Neata fetelor, va scriu repede inainte sa inceapa marea nebunie.
Sunt capie de cap. Am dormit doar doua ore, am calcat cu noaptea in cap, am ajuns la birou acum aproape o ora si incerc sa mai rezolv din treburi. Mai am un raport de terminat si-mi iau liber restul zilei. Nu mai rezist.
Nu mai pot sa mananc, nu mai pot sa dorm, ma enervez aici o gramada, daca ma duc doua minute la baie ma asteapta carca de mailuri si simt ca nu sunt cu nimic la zi.
Am aflat de dimineata ca nu mai e nevoie de un proiect in care am investit majoritatea timpului meu de pana acum. Am simtit ca-mi pica cerul in cap. Nu m-a informat nimeni, am aflat acum intamplator. In loc sa stau acasa linistita mi-am pierdut timpul pe aici.

Alina, vreau sa ne vedem inainte de Craciun. O sa-mi bag concediu incepand de vineri. Astazi o sa plec acasa si maine mai termin asa superficial dupa care nu mai aman pana luni ca mai am zile de concediu de pe anul asta.

Mai am o mica problema, voua vi s-a schimbat forma jucariei ? A mea s-a umflat. Nu rau, dar e mai pufoasa ca sa zic asa, nu scurgeri nu nimic si nici nu am facut prostii de muuuult timp. E normal sa se intample asta?

Va pup din nou pe toate. Sa nu va stresati, sa nu va mai ingrijorati.

+32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Lady - mai mult din motive financiare nu vroia Omu bb3. Eu de cand a implinit Daria 2 ani n-am mai avut niciun venit, ca am renuntat la vechiul loc de munca, nu aveam cu cine s-o las pe DAria si nici n-o vedeam pregatita sa mearga la cresa, cum nici acum nu e pregatita sa mearga la gradi. Daca nu ramaneam gravida, m-as fi angajat din toamna, cand i-as fi dat pe amandoi la gradinita. Asa, tot el a ramas cel care duce greul legat de cheltuieli in spate. Si de atatia ani...Acum e bucuros, mai ales de cand a aflat ca e baiat. Dar de la prima echo, de la 6 saptamani, l-am vazut ca s-a sensibilizat cand i-a vazut inimoara batand.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

37+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput