Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (41)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

buna seara !

Ne-am intors de la dr si vestile nu mi se par bune pt ca la morfologie la 32s si 3 zile (am facuto la iosup) bebe avea 2630g iar acum dupa fix 2sapt are 2567g o fi ceva neiregula cu bebe ? dr tutunaru spune totul este in regula si ca diferenta este din cauza +/- de la ecograf dar de fiecare data greutatea a fost in crestere.

voi ati patit asta ? sunt la a 2 a runda de

34 + Stefan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna seara mamici , burtici si bebici !! nu am mai scris de mult ca nu am noutati dar am zis sa spun prezent la apel pe saptamana asta .
Miha bun venit pe taramuri mioritice , sunt convinsa ca atat tu cat si bebe va incarcati cu energie si iubire de aici. Nu uita daca ajungi in Timisoara( dupa tapet ) sa ne anunti poate reusim sa ne vedem .
Cati multumesc ptr reteta cred ca o sa incerc sa o fac cine stie ce o iesi ... esti simpatica tare la capitolul descriere si eu ma simt la fel ...
Adccam asa patesc si eu.. puiutii cresc , lichidul se diminueaza ,si imping diafragma de simti ca iti ajunge in stomac ... eu dorm pe 2-3 perne ca Suliman Pasa ca simt ca ma sufoc , incerc sa mananc des si putin - de altfel asta faceam si pana acum dar bebe era mai micut si nu imi dadeam seama .
Bulinuta ai grija de tine si de bebe .. nu iti face nimeni statuie la serviciu .. acum si aparatele sunt cum sunt si dr mai fac greseli de Dg,poate ar fi bine sa ceri si o a doua parere ...sa dea DD sa fie beblusul sanantos ptr voi
Happymumyfelicitari ptr bebe grasunel , la cine faci morfofetala ? te-ai decis unde nasti ?
Ana cred ca-i greu sa stai departe de cei de acasa dar ai dreptate decat sa alergi atunci mai bine stai sub supraveghere mai ales ca placenta previa predispune si ea la nastere prematura , sa iti dea DD sanatate , rabdare si putere sa duci sarcina cat mai aproape de termen
Miguletma bucur ca esti in grafic .. felicitari tine-o tot asa
Fetele din Timisoara ce ziceti mai punem de o intalnire saptamana ?asta ? ma gandesc ca saptamana viitoare o sa fie mai greu in preajma Craciunului .. .

Pup mamicile , pup burticile si bebelusii si sa auzim numai vesti bune

34 + de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

jessamine de data asta si eu am schimbat ecograful inainte faceam numai la medlife iar acum am facut la un cabinet privat dar nu am patit asa ceva adica in patru saptamani bebe a crescut 900 de grame nu stiu ce sa te invat.

De ce nu ai mai facut eco tot unde faceai si inainte?
Nu stiu ca sa te mai linistesti poate ar fi bine sa faci o eco unde ai mai facut si pana acum rapida doar ca sa-i vezi greutatea.

Oricum putin nu este esti ok ca si greutate dar in 2 sapt nu a mai luat ba chiar a scazut nu stiu ,asta e tot ce-mi trece acum prin minte sa faci o eco rapida la ecograful unde ai facut si pana acum

36+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Aerlilian , multumesc de raspuns. M-amm hotarat sa semnez si eu tot cu cei de la cord blood center si vad ca nu mai au nicio promotie, pana acum au tot avut, de aceea eram curioasa.

lalitzuza
, eu acum sutn in concediu asa ca ne putem vedea.

jessamine, tie ce medic iti urmareste sarcina? uita-te la ultima ecografie facuta la acel medic si vezi cum a evoluat, practic sa compari masuratorile de la acelasi aparat.

Beatrix, nu ne mai zici nimic de bebe sven?

MTHFR C677T Homozigot
+31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Migulet ma bucur sa stiu ca esti bine.spor la afumat carnatii

Jessamine...calmeaza-te, ecograful doar estimeaza greutatea!

Lalitutza, ma bucur ca ai aparut, chiar ma gandeam ce-i cu tine!

Bulinutza, ii doresc muuuuuuulta putere mamei!tu esti ok?

Lexi&Iaura...si eu am scurgeri apoase, dar le pun pe seama modificarilor PH-ului vaginului in sarcina.

cititi aici: http://www.topsanatate.ro/articol/secretiile-vaginale-normale-si-anormale-24474.html

nu-i lichid-stati calme!

Mamici cu doi bebici-voi ajutor aveti?Va fi cineva cu voi 24/24?

CristinaGoji, de ce nu a vrut si pe nr.3?Acu'il vrea?

Matza, cum esti?

Lexi, astept poza minunata!

MihaelaRadu, ai dat de zapada?

Caty, lasa ca-ti revii tu!Oricum ai un burtic asa mic!Probabil faptul ca ai fost asa slaba..acum te face sa crezi ca esti imensa!Cum e la mami acasa?Bine???

Dr.Anca...tu ce faci, cum esti?Ceva poze nu ne pui pe contul comun?Cu camera bebe..cu mica prinesa?

Alinuta...trebuie sa ne spui ce faci bun de Craciun

Alice...ai fost la control..cum stai?Ce face pitica bolnavioara?Mai bag o majoreta pentru tine!

Restul fetelor din listutza....pls...spuneti-ne ca sunteti macar bine!

Cand impodobiti bradul?Noi ne-am decis sambata, nu mai avem rabdare pana pe 24

Eu joi vin cu vesti de la control!

O seara buna fete!

Beatrix...sper ca esti ok si tu si bebe Sven!

Si tu Anisia!

32+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Livia, Daca Tutunaru a spus ca e totul in regula, eu zic sa ai incredere in el. Omul asta stie ce spune. Si treaba cu +/- iti poate da asa diferente mari la greutatea bebelusului. Asa am patit eu sarcina trecuta. Si am facut eco la acelasi aparat, cu acelasi dr, doar ca a doua oara il setase altfel.. Te rog, nu mai plange, nu te stresa.

Ghiulten, ma bucur pt vestile f bune de la eco!

fetele din Buc, ne mai intalnim si noi inainte de Craciun? Eu sincer sunt cam ramolita in ultima vreme, dar as putea sa fac un efort..

Ma bucur ca au mai scris fetele care au lipsit in ultima vreme.

Noi am fost acum, dupa-amiaza, pana in mall, ne-am plimbat putin, mi-am luat si eu ceai pt lactatie si recipiente de stocare a laptelui matern de la avent. Data trecuta n-am avut si aruncam mult lapte. De data asta nu mai arunc nimic.
Fetele, chiar daca nu aveti vreo scurgere din tzitzi inainte de nastere, nu inseamna ca nu veti avea lapte. Eu nu am nici acum, n-am avut nici sarcina trecuta. Dar la momentul potrivit (dupa ce am nascut) a venit lapticul si am putut alapta muuult timp.

Fetele, si eu am o scurgere apoasa, foarte putin albicioasa (fff putin). La controlul de sapt trecuta dr mi-a spus ca e normal, asa arata secretia in perioasa asta, incolora. Nu cred ca e lichid amniotic. De fapt sper sa nu fie..

Eu lui Doru m-am hotarat sa ii iau de Craciun echipament/pantofi sport pt tenis. (gand la gand cu Marysa). Sarei i-am luat deja tot ce trebuie. Azi, scumpa de ea, i-a scris scrisoare lui Mos Craciun. O sa incerc sa ii fac poza si sa o pun maine sa o cititi si voi, sa va amuzati.

Am avut a 3-a noapte consecutiva de insomnie TOTALA. Nu mi-a fost deloc bine in prima parte a zilei, dar am reusit sa dorm o ora cu Sara la pranz. Nu mai pot sta nici cum intinsa, decat pe spate, am palpitatii, bebe imi apasa rau de tot ficatul, vezica,...

Merg sa ii dau Sarei laptele de seara si usor usor ne retragem la nani. Va pup, noapte buna!

Alina 34+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

suzieq , altesa medicul care imi urmareste sarcina este tutunaru la el la 28s avea 1700g iar acum la 34 are 2567g
acum ca tot stau si ma gandesc la toate eco bebe erea cu o sapt mai mare decat varsta sarcinii iar la morfologie a iesit cu 14 zile mai mare poate ca de aici este eroarea si apoi inainte intre eco si morfologie treceau 4 sapt
ooof incerc sa ma incurajez dar ma tot umfla plansul

34 + Stefan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Lexi, va spun maine ce bunataturi pregatesc. Asta asa, ca sa dormiti bine in noaptea asta

Noi am impodobit bradul sambata. E minunat Am vrut sa profitam de atmosfera asta frumoasa de Caciun cat mai mult timp.

Alina 34+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

lady

32+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Buna seara,fetelor!Acum m-am asezat si eu sa imi mai intind beblusul ca am fc mancare si am fost si la serviciu,si ne cam resimtim....cum ziceati ca patiti si voi,si eu incep sa ma ingreunez si sa gafai aproape din orice...
Lady eu sper sa am un ajutor din partea soacrei mele(asa ne-a promis)fiindca mama mea e bolnava si de 2 luni e in spital si nu o sa poata sa ma ajute chiar dc isi revine pana atunci...
JEssamine sa stai linistita ca mi-a zs dr meu ca ficare aparat da un alt rezultat nu sunt toate la fel.Ai incredere ca totul este bine si nu te pierde ca sa nu i fc rau lu bebe!
Beatrix ce vesti ne mai dai despre bebe Sven?
Pup!

Mergi la inceput