Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Sunt super happy!
M-am intors de la control, am vazut bebelina, care e foarte ok, are deja 2250 g la 32 de saptamani fara 2 zile. Ar fi bine daca si-ar mentine ritmul asta de crestere pina la nastere, acum fix o luna avea 1040g.Iar mi s-a modificat dpn la 25.01, din cauza ca e mai maricica putin. Abia astept sa merg si luni la morfofetala.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 31+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sa specific totusi, inainte sa apucati sa ma reclamati la protectia copilului: ii imbrac mai subtire decat pe mine cand mergem in parc, unde ei clar se misca mai mult decat mine. Daca avem de mers undeva unde stiu ca n-o sa se miste atata, de exemplu un concert in aer liber, ii imbrac ca si pe mine. Cat erau bebelusi si se miscau clar mai putin decat mine, afara ii imbracam putin mai gros decat pe mine, dar nu cu mult. In casa insa, tot timpul au fost imbracati mai subtire, sau ca mine, sau chiar mai putin. Ma orientez dupa sot, care la 19-20 grade cat am eu in casa, umbla in maieu si pantaloni scurti.

Iaura - am primit MP, am notat nr. Eu mi-am pierdut telefonul zilele trecute si am deocamdata un nr provizoriu pe care nu-l stiu. Maine sper sa ajung la Orange sa-mi dea alta cartela cu acelasi numar.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

37+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Cu cadoul pentru sot: ii dau bani sa-si ia o jucarie - adica o cheie mai speciala cu care sa-si umble la masina, ca tare-i mai place sa se bage pe sub ea. Si o sa facem cu copiii felicitari hand-made, care o sa fie surpriza, daca or sa aiba rabdare copiii si nu-i vor spune.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

37+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

io am primit deja cadou de la sot(de mos nicolae sau craciun,ce-o fi...),un telefon si acum imi prind urechiile in el,incercand sa intru pe net...dar habar n-am ce sa-i cumpar lui...

happymamy, felicitari pt. bebe grasunel

minunea mea 36+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Suzi,eu am facut contract cu Cord Blood dar nu stiu daca era vorba de o promotie.Aveau discount de 10% pt plata pe loc, 5% pt plata in trei rate si fara dobanda pentru 12 rate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns migulet spune:

Buna seara , gravidute!
N-am mai scris de mult deoarece am fost plecati o sapt la socri.Ma simt foarte bine acum ,mult mai bine decat in primul si al doilea trimestru (parca nu-mi vine sa cred,fara nici o contractie sau sangerare).
Bebe e mai activ , se impinge , intoarce, sughita .Il simte pana si tati (din cauza placentei anterioare il simtea mai greu).
Totul e bine si as vrea sa va transmit din starea mea de optimism (cum face Pavel Bartos -sa plece de la mine multa iubire si stare de bine catre voi)

Ma intind cam mult!
Revin cu un alt mesaj
31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

anastasia am inteles ca are un cheag de sange la cap, nu ia in greutate, zilele astea a facut cateva "crize" ..

eu am DPN teoretic pe 1 martie dar sper sa ajungem la 37 fix, la cat l-am nascut si pe Rares...asta ar fi cam 9 februarie...caci bb e mare si glicemiile mele cu tot cu insulina sunt pe pereti in ultimele zile

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 28+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Bulinuta, offf, Doamne, mititelul! Ma prabusesc cand aud astfel de cazuri, iar de parinti, ce sa mai spun...poate totusi se reface puiul, poate o minune de Craciun il recupereaza si va fi sanatos
La mine DPN ar fi pe 12 martie, dar avand gemeni si cu ce au mai spus si dr in ultima vreme cu contractiile mele, ar fi o mare realizare daca aajung pe la 37-38 saptamani, cum ma incapatanez eu. Dr a spus ca daca ma vede trecuta de 32 de saptamani, e fericit si se linisteste, dar eu nu pot sa gandesc asa, ma mobilizez sa trag de mine cat mai mult, numai sa prinda si puii ceva carnita si muschi pe ei.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

27+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Da, Iaura, stiu ca e oarecum normal sa apara hemoroizi in sarcina. Speram totusi s anu fie atat de durerosi. Bine, eu speram sa nu fac deloc, avand in vedere ca nu am probleme cu scaunul, dar mie cred ca mi se trage si de la problemele mele vechi cu colonul si dinainte de sarcina..dau si eu cu galbenele in continuare.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

27+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns migulet spune:

Sa nu uit.Am avut si eu probleme cu hemoroizi.Am incercat crema de galbenele, crema protoglyvenol,si cum nu-mi treceau mi-a zis dr sa iau carpicorn supozitoare.Le-am folosit tot mai mult ca pe o crema si m-au ajutat.
Astazi am facut carnati si am mai pregatit niste carne pentru afumat.
E a doua oara cand facem ( eu cu sotul ).Am facut si anul trecut , dar le-am lasat prea mult si au cazut in foc si le-am ars .Am emotii sa vedem anul asta. Nu suntem noi mari amatori de afumaturi,dar experimentam. Mai ales eu cu arsurile mele .....dar pofta e mare.
Referitor la cadouri, eu nu-l prea nimeresc pe sot (i-am luat ba parfum, ba ceva de imbracat ).Dar de mos Nicolae si-a cumparat singur un elicopter cu telecomanda si a fost f incantat( le incearca pentru baiat)

V-am pupat si o seara buna !
Mihaela 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

super experimente faceti voi acolo facem si noi sambata ca taiem porcul ,dar ne ajuta soacra cu experimetele

barbatii astia sunt asa infantili uneori al meu se tot uita dupa tractor cu telecomanda dar se uita la masinute de jucarie cu mult inainte sa raman eu gravida acum o sa poate sa se joace cu jucariile lui fisu.

AAAA era sa uit pai ce cadou de craciun sa-i fac sotului un bebeu.

36+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput