cadouri pt educatoare?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

ne cerem scuze fetelor, haideti la france

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Si eu am copilul la o gradi particulara aici; costa o caruta de bani pe luna; dar pt ca este "special needs" si ei (cei de la gradi educatoare, ingrijitoare etc) trebuie sa ii acorde ei mai mult timp decit acorda celorlalti in general, m-am simtit cumva datoare sa le multumesc pt extra atentia care o da copilului meu si de 2 ori pe an cumpar ciocolata (cutii impachetate frumos) pt toata lumea din gradi; sint sigura ca apreciaza; asta in afara saptaminii speciale in care este "teacher apreciation week" cind poti face cadouri. Cu flori nu m-am dus niciodata si nici nu am vazut pe cineva sa duca vreodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Noi am muncit ieri dupa-masa... o fetita de 3 ani, una de 5 ani si o mamica... am facut 10 felicitari (care de care mai kitch si bling bling), si le-am impachetat frumos impreuna cu o cutie de betigase frumos mirositoare.. pe culori: felicitare, cutia de betigase si cutia de cadou in aceeasi culoare: rosu stralucitor, auriu, albastru stralucitor. Avem 3 educatoare pentru cea mica si 2 invatatoare, 1 la scoala de dinainte de scoala si 4 la cea de dupa.... a iesit frumos, copilasii plini de lipici si sclipici...

Mergi la inceput