Buburuze - LA MULTI ANI PATRICK ! (115)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

LA MULTI ANI MONICA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

multumesc de urari
asa mi pare rau ca nu pot fi si eu cu el
iri am dat aseara comanda pe amazon.com. uk, data viitoare te anunt, asata daca mai vrei

in rest.....pisoii s au culcat la 6, Razvi a dormit pana dimineata la 7 fara, fara treziri, lapte a papat aseara si apoi dimineata pe la 5 si apoi inca 100 ml pe la 7 si ceva......darrrr Robi, s a foit, s a trezit de jde mii de ori in urlaciuni, maraieli, acum abia a mancat, a rost o bucata de covrig, cred ca l chinuie o masea sau alti dinti, ca nu ma lasa sa ma uit, dar il vad ca tot baga un degetel in gurita pe partea dreapta

dimineata atat a sarit in pat ca la un mom dat a aterizat cu gura in marginea patutului si si a muscat buza de sus de ne am umplut de sange amandoi, cea mai plans saracutul,
e super nervos, i am dat acum o camilia si o sa i dau cred ca si niste zyrtec, poate doarme si el mai bine

in rest sunt ok, merg, topaie, se joaca

pupici si multi multi ani sarbatoritilor de azi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata
La multi ani Monika si La multi ani Vlad fratior de motanei

la multe lunite pt sarbatoritii zilei

Zumzu,superbe poze ,superb si modelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor copii vostrii umbla in sifonier???
Razvan e lesinat sa deschida usile si sa vada el ce e pe acolo, sa scoata sa insire tot

tre sa cumpar chestii si sa blochez usile

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmbbc spune:

Buongiorno de la Savona!
Savurez o cafea cu voi apoi ma duc sa caut casa.

LA MULTI ANI!! pentru MONIKA_BT! Sa fii sanatoasa si ai parte numai de bucurii!
LA MULTI ANI!! pentru VLAD Mirela mama; sa-ti aduca numai bucurii mereu si sa fie sanataos!
FELICITARI pentru bebelusii de azi: YANNIS, LUKAS-CHRISTIAN, ANDREI, MHAI, STEFAN! Sa creasca mari si frumosi.

LORI, nu-mi venea sa cred cand am citit!! SIGUR concursul asta a fost o mare minciuna! Deci de pe primul loc, ai ajuns pe 6!!!! Nu am cuvinte! Lasa Lori mama, cum ai zis tu; pentru noi oricum tu esti gastigatoare.

Vroiam sa va multumesc pentru gandurile bune.

ROXX, (nu stiu daca am mai spus) ce frumos ai descris Praga! Ma bucur ca v-ati simtit bine.
Gata, s-a trezit Carmen mai revin, sa aveti o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Buna dimineata si de la noi!
La multi ani Vlad!!!
La multi ani Monica!!!
Sa fiti sanatosi, fericiti si sa aveti parte in viata numai de bucurii.

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Mirela,Eva umbla peste tot,scoate tot din sertare,dulapuri,sifonier, mai nou o atrage cosul de gunoi,eu nu pot sa incui toata casa,ma tin dupa ea, la tine cu 2 e mai greu,dar si mai frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata!

Cum mai frate n-a luat LORI premiul?? Hai ca m-am enervat...votul juriului...adica o modalitate subtila sa castige tot cine trebuie! CE porcarie!!!

DEDICUT, pai asta ziceam si eu, ca ea de obicei nu mananca chiar asa, da acum nush ce a apucat-o, mi-e si frica sa i se faca foame si sa nu am papa la indemana, urla de zici ca nu-i adevarat...probabil e doar o etapa, dar e dubioasa

IRINUKA, pai a fost asa: avion dus-intors, 3 nopti la hotel de 4 stele cu patut bebe si mic-dejun inclus plus transfer de la / la aeroport - 199 EUR / pers, la care se adauga 100 EUR taxe de aroport de persoana. Pt Cata a platit 50 EUR pt avion si atat.
Pe acolo am mai cheltuit vreo 8000 coroane, adica aprox. 300 EUR, fara sa facem economii, dar fara sa ne cumparam vuitoane sau costume armani...adica mese restaurant, beri si vin fiert cat cuprinde (eu mai putinel, evident, dar prietenii nostri si-au facut de cap, ca au putut...), intrari la obiective turistice, suveniruri etc. A fost multumita de agentia prin care am mers, nu au fost surprize, hotelul a fost f misto. nu f central, dar in 10 min cu metroul erai in centru, direct din hotel dadeai intr-un mare mall cu de toate, ma rog...o alegere buna.
Noi de ceva timp (de cand am avut surprize nu tocmai frumoase, gen schimbat hotel la destinatie sau hotel de 4 stele cu aspect de 2), fie mergem pe cont propriu, fie alegem o agentie mare, de incredere. De data asta a fost Interra (tour-operator principal, toti ceilalti cumparau de la ei pachetele pt Praga si Viena). Daca te mai intereseaza ceva, intreba-ma!

ZUMZU, m-ai topit de tot...mai, dar ai talent, nu gluma...eu n u ma vad asa frumoasa cum sunt in pozele tale Esti de vis!!!!

RMBBC, spor la cautari!

LA MULTI ANI MONIKAAAA!!! Hai cu tortul si beutura!!!
LA MULTI ANI VLAD DE MIRELUSH!

Raspund mai incolo la SZ-uri. Ma duc un pic la shopping sa termin si eu cu cadoul pt mami si bebe si sa il pun la posta zilele astea! Va pup!

La multe lunite bebeilor sarbatoriti azi!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Neata!
Anca cu un pic de intarzaiere
Monika sa fii sanatoasa,bucuroasa si optimista ca si pana acum!

Catalina, merci de intrebare. Titile mele sunt asa si asa. Ma mai dor inca si am impresia ca nu o sa se termine nici o data. Estetic nu spun cum sunt, doar ca se poate si mai rau - raportat la cum erau inainte.

Mi-a aparut un neneorocit de herpes pe buza inferioara. Nu stiu de la ce dar ma mananca si ma doare ingrozitor. Cum sa-l tratez? Pana acum l-am stropit cu otet.

O saptamana minunata sa avem.
Si felicitari si putere fetelor pentru ca ajutati copii in preajma sarbatorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

Neata!
Mirela, am vrut sa-ti raspund de ieri dar n-am avut timp ,taierea motului este un obicei babesc , pe care din cate stiu eu biserica ortodoxa nu-l aproba deoarece pune copilul sub semnul superstitiei(poate bebelu stie mai bine),deci nici o problema daca nu-l tai.
noi am zis ca daca tot facem petrecere ,o sa tinem si traditia asta,asa de amuzament.
hranesc copilul si revin si eu cu o intrebare

Mergi la inceput