Strugurasi de Sept-Oct 2011 *14*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza..

Noi suntem super racite, are multi mucusori, umplu pompita la o mara si tot nu ii pot scoate toti, stranuta des si tuseste ca un om mare, se si ineaca cu muci cred, febra nu are (37,5 in cucu) ..offf .. ce bine era de purtam masca non-stop.. Sa ii dau panadol, nurofen sau plantusin(merge la bb?)?.. joi am avea vaccinul , banuiesc ca trebuie sa sun dr sa ii zic ca ii racita , teoretic nu ar trebui sa o intepe nu?In schimb cred ca trecem prin puseu, ieri a papat la 1 h jumate , azi de la 6.30 la 8.30 papa 5 min , dormea 10, iar cerea titi, acu vrea iar..

Revin..Lali mersi de bunataturi..ceiut caldut cu miere ai?

...........................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Oana eu cand ies cu Teodora in sling, depinde cu care ies . Am unul subtiiire, neelastic, in ala o port cand e cald afara sau cand vreau sa il bag in geanta ca incape si in buzunar, o imbrac mai gros in el. Cate grade sunt afara? Imbrac-o subtirel ,si da-i pe deasupra ceva overall (nu stiu daca ams cris bine) ,care se descheie de sus pana jos cu fermoar. Asa cand intri in magazin o mai poti dezbraca. Daca ai o geaca destul de mare inj fata cat sa o acopere bine ii poti da cum ai spus tu, costumas de fleece . Vezi sa nu ii dai ceva de fash,alunecos,ca risti sa o pierzi din sling.
Seidana cum ai facut pana la urma atunci? Ai mai pus fata in wrap? Eu zic sa dai un telefon la dr. Daca nu face febra stiu ca nu se da nici panadol,nici nurofen. Pentru tuse nu stiu ce sa ii dai,plantusinul e cu foarte mult zahar,dar si celelalte au.
Daca e racita nu ar trebui sa ii faca nici un vaccin.

Am recuperat baiatul,l-a, adus ieri acasa,a fost nitel surprins de schimbari, ca am zugravit ,am mutat mobila, am mutat jucariile . Era asa bucuros cand a vazut fataaa! O pupa incontinuu,o strangea in brate,ne pupa si pe noi! Se vedea ca i-a fost dor de noi.

Nanna,Pinky sa va fie de bine sala!
Revin

Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

neata

Lali cita dreptate ai in mesajul de pe pag 4

revin mai tirziu acum ....ies sa cumparam covoare sa mi suplimentezi casa

o duminica frumoasa

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Mergi la inceput

In primul rand.. Lali.. toata stima si respectul, nu trebuie sa fi educat intr-un anumit domeniu ca sa ai logica si argumente pertinente, e suficient sa fi MAMA si sa iti doresti ce e mai bine pt puiul tau.. toti ne batem in piept cu pumnii si strigam in gura mare ca ne-am dat viata pt puii nostri intr-o clipa, insa practica ne omoara,(ne plangem ca nu mai putem ca nu dormim noaptea, ca tampim ca plange copilul, ca suntem obosite etc ) si cand e vb de o noapte dormita, un film, o ora in plus , parca e mai comod sa ii dai LP(renuntand de buna voie la LM) ca faci cu schimbul cu sotu, sa ii dai danonino sau porcarii din comert ca e mai ieftin si mai rapid.. nu ne gandim la consecinte .. dpdv al ratiunii mele E-urile , viata asta, stresul, mizeria din jur sunt boala curata.. de ce daca tot stam acasa le dam biscuiti , danonino, piureuri de bb? ne plangem ca nu ne lasa sa stam acasa 2 ani sau mai mult, pt ce? sa urmarim filmul preferat? sa lasam copilul in pat sa planga ca sa stau la barfa cu vecina? ei.. eu zic ca ignorand bunul simt , alimentand un copil cu tampenii avem o sansa din 10 sa ne imbolnavim copilul grav.. o sansa o dam noi, una genele, una sist imunitar , una mediul in care traim.. si uite ca facem un 40 -50 % pt o viata bolnava.. si atunci ne plangem de mila si ne certam cu Divinitatea..
Nu zic ca eu sunt perfecta, mananc tampenii din comert cat incape, insa mananc pe prostia mea, nu vreau sa iau viata pe care am dat-o.. datoria mea e sa o fac om.. ce va face ea de acolo in colo e decizia ei.. O sa mai fac greseli ca mama, sunt sigura, insa totusi macar primele impresii de viata, primii pasi in lumea asta sa ii facem impreuna frumos si sanatos

Nu judec si nu ma bag sa dau sfaturi nimanui, eu copilul vreau sa il cresc bazandu-ma pe informatiile pe care le iau drept bune, sa il cresc cu sufletul si sa ma dedic lui, insa de aici fiecare cu propria conceptie de a fi parinta, cu tactica sa de a creste copilul.. nu o sa incerc sa conving un daltonist ca verde e de fapt rosu si invers...
Imi zicea mama ca pe vremea in care era ea copil se dadea la bb biscuite mestecat in gura de mama de la 2 sapt , iar de mic mic i-i se dadea bb-lului , ca sa taca, un "biberon " confectionat din o bucata de tifon inpaturita in mai multe straturi , pus zahar la mijloc si udat putin, legat la un capat, formand "locul de supt", si bebele sugea ca e dulce si tacea.... Ei poate ii vin cuiva idei...
Cum zicea Ionela din pesteri ne tragem, insa nu mai mergem la vanatoare..

LALI.. nu am mai dus-o aunci cu wrapul, ca am parcat langa spital.. oricum nu mai avem sanse de wrap.. trebuie sa vada tot, sa nu o tin la orizontala, sau cu fata pe pieptul meu.. trebuie sa o pun peste umar sau cu fata la public.. sa vada unde e ,cine vorbeste...
Sper sa nu ii vina dr idei, niciodata nu m-a intrebat de are muci sau ceva inainte de vaccin.. de asta sper sa nu i-l faca racita fiind.. o sa sun maine sa vad ce imi zice..
Cat despre Paul.. , e un copil minunat .. de abia astept sa am si eu 2 puiuti sa imi umple sufletul.. cum sa nu ii fie dor de voi? doar el 2 fete are: pe mami si peTeodora..

MAY .. cum sunteti? ati facut kk? tu ce i-ai dat la Bea cat a fost racitA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Neata, neata

Mai Hellena, biscuiti, banane?!!!

Eu ce sa fac cu asta mica a mea ca are 5 kilesa-i dau ciorbita?Mie pediatra mi-a zis sa nu-i dau nici lapte praf.

Apropo imi mananca 70 ml.Cum sa o oblig sa-mi manance mai mult daca ea nu vrea?

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

rach da i sarmalute
ar merge si neshte paine inmuiata in ciorbita de perisoare

_

de T 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:

Seidana
Imi zicea mama ca pe vremea in care era ea copil se dadea la bb biscuite mestecat in gura de mama de la 2 sapt , iar de mic mic i-i se dadea bb-lului , ca sa taca, un "biberon " confectionat din o bucata de tifon inpaturita in mai multe straturi , pus zahar la mijloc si udat putin, legat la un capat, formand "locul de supt", si bebele sugea ca e dulce si tacea.... Ei poate ii vin cuiva idei...

Ba da :
http://bebestore.ro/ora-mesei/accesorii-hranire/saculet-pentru-hranire-bebelusi-primii-pasi.html

Eu ma uita pe antena1 la un film ,l-am mai vazut dar tot e amuzant... Mos Craciun cazut din sanie , nu isi aminteste cine e ...
Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Jade esti criminala

La sarmale nu ma gandisem

Lali, te-am visat intr-o noapte.Erai doctor de familie si mi-ai dat sfaturi in legatura cu cea mica
am dat pe Antena

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

rach da i sarmalute
ar merge si neshte paine inmuiata in ciorbita de perisoare

_

de T 3+

mai bine ciorba de burta ca e mai satioasa, da sa fie cu multa smantana din aia de bivolita..
si niste salata de beauf, si carnati si jumeri.. ca tot vorbim de Craciun..
Jade ati mai testat curusteata?

LAli.. OMG

Elena e tare vesela.. nu are febra.. probabil tusea si stranutul e de la muci.. un copil bolnav e apatic nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

neatza

n-am facut kk Sei :( si azi o sa-i pun supozitor ca insista si soacra-mea si sotul...
e a 7 zi azi, calculasem gresit inainte...
maine il sun pe pediatru sa vad daca mai luam o luna protectis sau ce sa facem de acum incolo...

eu sunt plina de draci.
aseara plangea bibi dupa baie rau, asa cum face zilnic de altfel. si vine socru-meu si striga ca distrug fetita, ca imi taie el accesul la internet, ca a vazut el ca am o conserva de sardina in frigider si cum mananc asa ceva
el de obicei doarme la ora aia si pana acum n-o auzise.
mama, m-am enervat rau de tot. am strigat la el cu ce drept imi zice ca imi distrug copilul. n-a mai zis nimic si a intrat in camera la el..
de venit sa se ofere sa o legene, nu vine, dar sa strige ineptii poate...
el e un om mai dificil asa.
sunt plina de spume si acum.

Mergi la inceput