Prejudecati despre feminitate si masculinitate(2)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tanti_sp_Zavaidoc/Tanti_sp_Zavaidoc.jpg)
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ Si...ce treaba are Suedia in discutia asta? ![]() |
Te lamuresc eu imediat
![](icon_smile_big.gif)
Tragem deci concluzia ca raul natiunii se trage de la statul la coafor, cheltuitul banilor pe farduri si preocuparea futila pentru moda si alte chestiuni adiacente ei.
Daca nici acum nu ti-e clar, zau LadyJ ca nu stiu cum sa iti mai explic
![](icon_smile.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
Deceneus spune:
citat din mesajul lui ladyJ Ruxij, acum , dupa mesajul lui Deceneus cred ca ai inteles muuult mai bine. ![]() Deceneus, tu degeaba tot vii si fluturi ´´dovezi´´ pe la nasul fin al doamnelor. Faptul ca ti-e frica de revistele de moda pe care le numesti ´´reviste feministe´´, desi ti s-a explicat faptul ca feminin nu e egal cu feminist, nu inseamna ca detii nicio dovada. Nu stabilesti tu ce-i interes minor sau interes major pentru ceilalti. Mai ai si pretentia sa fi descoperit unica si principala cauza a psihozei. ![]() Si...ce treaba are Suedia in discutia asta? ![]() -------------------------------------------- ´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F. |
Suedia reprezinta polul opus Romaniei in materie de coruptie, si am amintit-o pentru ca era vorba de excese in domeniul coruptiei.
In ce priveste moda feminina si revistele feministe, eu nu cred ca exista o linie de demarcatie foarte riguroasa. In toate revistele exista elemente din ambele domenii.
Asa cum nu exista o granita intre omul normal si cel dezechilibrat, si se spune ca fiecare are cate o "pasarica", dar unii au "stoluri" , asa si cu moda, femininul si feminsmul.
PS esti tare afectata de ce se spune pe aici. Poti fi mai detasata.
Tanti ma rastalmacesti, imi atribui si ce nu am afirmat si nu avut in intentie.
![](images/user_woman.png)
ruxij spune:
Daca mai aud de Suedia la toate subiectele, de la politica, sanatate, farduri, bucatarie, mobila si textile la clima si ingrijirea tenului, o sa fac urticarie si s-a dus naiba tot regimul meu de infrumusetare. Suedia asta e paradisul universal, hai sa ne inghesuim toti acolo, sa vedem dc incapem precum somalezii in Trabant
iulianm spune:
citat din mesajul lui Deceneus In ce priveste moda feminina si revistele feministe, eu nu cred ca exista o linie de demarcatie foarte riguroasa. In toate revistele exista elemente din ambele domenii. |
Deceneus, un exemplu de ce inseamna o revista feminista:
http://www.msmagazine.com/home.shtml
Feminista in sensul real, nu fluturarile de gene intelese de tine.
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Deceneus PS esti tare afectata de ce se spune pe aici. Poti fi mai detasata. |
Tu ce faci, iti dai acum examenul in ´´citit in bobi´´?
![](icon_smile_big.gif)
Mai opreste-te din a ma zugravi in culorile care-ti plac tie , cred ca e suficient pana unde a ajuns imaginatia ta in ceea ce ma priveste.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iulianm
Deceneus, un exemplu de ce inseamna o revista feminista: http://www.msmagazine.com/home.shtml Feminista in sensul real, nu fluturarile de gene intelese de tine. "Double, double, toil and trouble; fire, burn; and caldron, bubble." |
Deceneus inca n-a priceput ce inseamna feminismul. Degeaba ii arati reviste tematice.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc
Te lamuresc eu imediat ![]() Tragem deci concluzia ca raul natiunii se trage de la statul la coafor, cheltuitul banilor pe farduri si preocuparea futila pentru moda si alte chestiuni adiacente ei. Daca nici acum nu ti-e clar, zau LadyJ ca nu stiu cum sa iti mai explic ![]() Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
![](icon_smile_big.gif)
Mi-e claaar.
Multumesc!
![](icon_smile_big.gif)
iulianm spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ingrid S
Deceneus inca n-a priceput ce inseamna feminismul. Degeaba ii arati reviste tematice. Ingrid S si Diana Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede. Vauvenargues |
Ma gindesc ca daca nu a inteles nimic din explicatiile date in scris, mai e o sansa sa priceapa din desene si poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
Mi-am bagat nasul in revista aia feminista care intreaba retoric de ce sunt atat de putine femei intr-ale stiintei, mai draga....ca de la 100 de ani de cand Marie Curie a descoperit radiul si poloniul (cu ajutorul sotului ei, dar meritul ii revine aproape deplin), femeile se preocupa de alte domenii si ar trebui impinse putin, pai cum? Trei femei impart gloria unui premiu Nobel pentru pace, pe cand in stiinta bate vantul dinspre partea sexului frumos. Iote ca m-am prins: sunt discriminate. Debordeaza de idei stiintifice, descopera si in somn noi elemente ale Tabelului Mendeleev, dar nu le asculta nimeni. Imi vine sa plang.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues