Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***374***
Raspunsuri - Pagina 27
Ilinca_M. spune:
Novus, tu de la toate astepti cadou?;))) Nu ca n-ai merita!
Da' cand mergeti la Moieciu, amu vineri deja? Eeee, abia astept poze si relatari!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
AlexAndra_81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Novus, tu de la toate astepti cadou?;))) Nu ca n-ai merita! Da' cand mergeti la Moieciu, amu vineri deja? Eeee, abia astept poze si relatari! I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Pai Novus stie ca-i o finuta si se potriveste profilului
Amalia
novus spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Novus, tu de la toate astepti cadou?;))) Nu ca n-ai merita! Da' cand mergeti la Moieciu, amu vineri deja? Eeee, abia astept poze si relatari! I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Pai nu ti-am zis ca eu ma vad in toate aluziile ?!!
Si mie imi place sa primesc cadouri !! ce-i drept si sa le fac imi place la fel de mult
Vineri mergem la Moeciu !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
andiaroro spune:
Novus- Calmeaza-te, mama, ca dai emotii expeditoarei tale.
In seara asta ne-am intalnit, absolut din intamplare, cu profa de dans si, cum a vazut-o, a inceput: Vreau sa dansez, vreau sa dansez... Ce sa mai zica femeia..Daca vrea, mai incercam din ian, poate acum rezista tot cursul.
Maine avem dreptul sa asistam la cursul de balet al lui Alex. Tare-s curioasa sa vad ce face el pe acolo.
Ina- Eu as cauta niste citate "educative" si i-as tranti socrului cate unul pentru fiecare luna din calendarpoate pricepe ceva...Tu esti convinsa ca-i cauza pierduta, dar...cine stie
Anaan spune:
Tufete, e Moeciu sau Moieciu? Ca eu stiam ca varianta corecta e prima, dar am vazut ca multe fete de pe forum folosec a doua varianta si as vrea sa stiu daca sunt eu in eroare
Anaan spune:
M-am lamurit: pe harta e Moieciu, iar Wikipedia da ca prim termen tot Moieciu si varianta libera Moeciu, deci Moieciu sa fie!
Ilinca_M. spune:
Anaan, si io eram cu "Moeciu", ca mi se parea o varianta mai literara iar "Moieciu" mi se parea de toata jalea...dar asta pana am mers la intrunirea forumeatza unde toate indicatoarele aratau catre "Moieciu" (inclusiv gps-ul pe tel) asa ca am zis:"asa sa-i ramana numele!"(de parca nu ziceam i-ar fi ramas altfel...)
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
citat din mesajul lui Anaan Tufete, e Moeciu sau Moieciu? Ca eu stiam ca varianta corecta e prima, dar am vazut ca multe fete de pe forum folosec a doua varianta si as vrea sa stiu daca sunt eu in eroare |
Eu stiu ca e Moieciu da' mie nu-mi place cum suna, asa ca-i spun Moeciu
novus spune:
citat din mesajul lui andiaroro Novus- Calmeaza-te, mama, ca dai emotii expeditoarei tale. |
Pai numa' eu sa am emotii ?!!
inapreda spune:
Nu zice nimeni nimic de bradutz?
La Bistrita e cald, asa ca la 19, am iesit toti 3 la plimbare pe pietonal (au facut un fel de Oraselul copiilor si patinoar) si am ajuns, in cele din urma, la cofetarie. Pentru noi e premiera; Ian a fost fascinat de acvariul cu pesti si a balotat portie dubla de prajitura cu mere, desi noi ne-am luat "gretzoshenii" cu ciocolata". A fost chiar fain; Ian s-a comportat ca un baietel mare: a stat cumintel pe scaun, a mincat singur si ne-am conversat; apoi, bineinteles, ca s-a dat si-n spectacol
Si tot premiera in seara asta: i-am fcaut cunostinta cu Cars (multumesc Oliska ); desi nu ma asteptam, i-au placut.
Acum doarme dus linga mine cu ditai borcanul cu plastelina.
Io mai am ceva "trebushoare" pe net, asa ca ramin in zona, poate mai "demontam" ceva.