Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***374***
Raspunsuri - Pagina 26
novus spune:
Inapreda, cum merg renovarile ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Inapreda, cum merg renovarile ? Pina la urma a fost de acord sa facem "in my way" dar numai pina la...primavara cind va reveni asupra deciziei! Vreau s-o vad si pe asta! Multumesc ca m-ai intrebat www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
novus spune:
No asa da !!! ma bucur ca ai castigat un punct, inceputul e greu
inapreda spune:
citat din mesajul lui novus No asa da !!! ma bucur ca ai castigat un punct, inceputul e greu www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Si eu ma bucur ca s-a creat un precedent; restul e...kk mak!
AlexAndra_81 spune:
citat din mesajul lui inapreda Adica, no, am dar nu am resurse sa le pun in practica. Mi-ar placea: -ori un bradut numai cu trenulete -ori unul cu decoratiuni cu personajele indragite de Ian: Cheap si Dale, Dora, Thomas, DieGO, tOM SI jERRY. Acum imi pica fisa: credeti ca ar fi frumos sa pun in bradut fotografii cu personajele de mai sus? Ca 30 de fotografii nu costa o avere. Si, daca as gasi si o instalatie cu trenulete as fi, in sfirsit, multumita! Pe acest segment, ofcorz. Stiu ca bradutul tre' sa fie cu globuri dar... "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
eu am luat globuri cu Mickey and co si aveau si instalatie cu Mickey, dar cu trenulete n-am vazut, poate la capetala
Amalia
AlexAndra_81 spune:
citat din mesajul lui novus Eu vroiam sa trimit maine mosu' dar fiind 13 (si marti) ma abtin pana miercuri, na, am si eu fixurile mele !! Il astept si pe al meu cu nerabdare !! Ilinca, zici ca azi ai trimis ? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
eu trimit luni, gata am zis vreau sa ajunga exact in preajma ajunului. Pana acum posta romana nu m-a dezamagit, sper sa nu inceapa acum
Amalia
Bianca2503 spune:
'mna seara,
Copchilu meu a zis ca vrea skateboard. Si eu o sa ii cumpar.
Sa stiti ca am citit toate auto-caracterizarile de pe mail chiar daca nu am comentat nimic.
AlexAndra_81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
abia astept sa vad camera lui Ian! Si ideea ta sa i-o arati ca surpiza de Craciun e fff tare! atata doar ca trebuie sa-i filmezi reactia
Amalia
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AlexAndra_81
eu trimit luni, gata am zis vreau sa ajunga exact in preajma ajunului. Pana acum posta romana nu m-a dezamagit, sper sa nu inceapa acum Amalia |
Bine, bine, o sa am rabdare pana atunci
Sau nu mai bine il aduci la Moeciu ?!
AlexAndra_81 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
Bine, bine, o sa am rabdare pana atunci Sau nu mai bine il aduci la Moeciu ?! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Amalia