Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***374***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

vazut poze super, cum spune micshu'
admirat frantzujii nostri dragi
dodo - ti-a iesit grozav costumul de bradut de-abia astept pozele de la serbare

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

gigea mey mey

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Olga, sarcina usoara in continuare, apropo s-a dus perioada activa, energica, nu? acum obosesti mai des si au inceput arsurile?

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Vineri seara am fost cu Ana la dr pt ca tusea usor si sambata aveam party-ul de Mos la firma. Vineri am si tinut-o acasa din motivul asta. Diagnostic-soc vineri seara: brosnita asmatiforma injectie cu dexa, vroia sa ne puna branula, pana la urma am scapat cu prednison pe gura si aerosoli. Nu prea sunt eu de acord cu cortizonul asta, si MADA mi-a dat o parere viabila pe tema asta, dar am cam bagat-o pe maneca, pt ca intr-adevar pe seara incepuse sa respire tare aiurea, adica vizibil, cu pauze din alea de lipsa de aer si am zis totusi sa nu fac pe viteaza. Am culcat-o cu noi si am pazit-o ca pe Sfintele Moaste. Am primit unda verde sa mergem la party, daca nu e mai rau. Nu a fost, astazi chiar e mult mai bine, doar ca tusea a devenit magareasca, rupe binisor, e tuse "coapta" cum zic eu. Maine sta acasa si maine seara mergem la control.

Sambata am reusit o victorie: am luat mobila de dormitor. Asta seara trebuia sa platesc si avansul la mobila de bucatarie, din ultimii bani ,dar am reusit sa blochez contul on-line, sper sa nu fie probleme si sa il deblochez la telefon, ca de drumuri la banca am timp acuma.

Am avut emotii cu parchetul, ca nu a ajuns si nu se mai gasea, dar am avut noroc. M-am si consolat-resemnat cu lipsa mobilierului de sufra, macar am luat o canapea, super mega ieftina, dar prezentabila.

In rest, nu stiu ce am, dar stau pe un butoi cu pulbere. E nevoie sa imi dai un bobarnac si explodez. Cu Ana nu mai am rabdare nici cat inainte, o reped si imi sare mustarul din orice si ea apasa pe pedala mai tare, pana ma face sa explodez, apoi incepe sa planga isteric si vine sa ne impacam, soacra-mia mi-a zis ca o sa ajungem ca Zavoranca cu ma-sa. Oricine ma suna ma enerveaza (ma rog, nu oricine, de la serviciu in principiu), de ai mei nu mai am rabdare, nici de mine nu mai am, sunt franta de oboseala si cu nervii fundite. Dar sigur vor veni si vremuri mai limpezi. Trebuie sa vina, mai ales ca vineri plecam la munte si facem terapie de grup, asa-i excusionistelor? Ma bazez pe voi

Kiar voiam sa va sunam azi sa intrebam ce-i cu Ana, bine ca nu am sunat. Cu cortizonul... am mai discutat...cand e nevoie, isi face bine treaba. sa fie nevoie cat mai rar.

Felicitari pt inca un pas spre "casutza de vis"!

Ne vedem la munte!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Am avut o revelatie: Bebe_strumph mi se pare asemanatoare cu Ramona dintr-un punct de vedere: amandoua fac haz de necaz si-si puncteaza succint ofurile, cand ele exista.

of, of, ce bine m-ai citit... ce sa fac si eu , ma incurajez singura iar cand e barbatul acasa tot eu il incurajez, ma enerveaza ca e asa pesimist (acum are botu` f.f.f.f umflat, a facut alergie si nu stim la ce) si se plange ca o baba , zici ca e pe moarte... eu cand am facut alergie acum 3 sapt. nu am mai bocit, aveam fatza dubla... barbatii astia...

Eu acum 2 ore am venit din drumetii, ma opresc la pagina asta si ma duc la ginecoloaga sa fac un control la instalatia de ardere (de cand a patito cumnata, sunt mai previzibila)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Olga, nu are de ce sa-ti para rau; bine ca am gasit-o; nu stii ca "lenesul mai mult alearga" si ca "nemultumitului i se ia darul"? In cazul meu, "nemultumitul mai mult plateste"
I-am rugat sa mi-o livreze vineri iar simbata o sa o montez dar jos ca sa fiu sigura ca ramine surpriza.

Eu mi-am propus ca pina simbata sa termin cu shantierul sa am timp o saptamina sa le aranjez. As vrea sa ramina si camera in sine o surpriza pentru Ian dar nu stiu cum sa fac pentru ca el e cu mine tot timpul si nu termin de amenajat in citeva ore; mi-a placea sa-i pun si masuta cu trenulete in camera nou-nouta si sa descopere totul in ziu de Caraciun. Asa cred caar fi "wow".
In plus, din motive ce nu depind de mine, ne poticnim cu renovarile si-mi vine sa cred ca nu terminam nici pina de Pashte. Habar nu am cind o sa facem si noi bradutul. Chiar, ati vazut pe undeva "luminatie" pentru brad cu trenulete? Aici nu am gasit nicaieri.
Toata lumea face bradut "clasic"? As vrea ceva mai deosebit dar n-am nici o idee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

inapreda - nu am vazut trenulete luminate dar am vazut trenulete insirate si cred ca pot fi puse oriunde, inclusiv in brad, la cei cu jucarii din lemn

tinem pumnii sa-ti iasa casa asa cum doresti si in timp util, desigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ramona - multa sanatate sotului

Mergi la inceput

Adica, no, am dar nu am resurse sa le pun in practica.
Mi-ar placea:
-ori un bradut numai cu trenulete
-ori unul cu decoratiuni cu personajele indragite de Ian: Cheap si Dale, Dora, Thomas, DieGO, tOM SI jERRY.

Acum imi pica fisa: credeti ca ar fi frumos sa pun in bradut fotografii cu personajele de mai sus? Ca 30 de fotografii nu costa o avere.
Si, daca as gasi si o instalatie cu trenulete as fi, in sfirsit, multumita! Pe acest segment, ofcorz.

Stiu ca bradutul tre' sa fie cu globuri dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Am fost si eu ieri la o tura de shopping, am luat cadoul pt Mosul de la Moeciu si pt Mosul DC, si-s chiar multumita de ce-am ales, destinatara mea e tare finuta si cred ca i se potriveste tare bine Gata, nu mai zic nimic

Acum stiu sigur de la cine NU primesc cadou!:)))))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Anaan, si io-s in impas cu / cadourile. Cam am idee ce vreau sa iau fiecaruia dar:
-tre' sa caut ca nu am idee de cum "sa merg la sigur"
-si, ce-i mai grav, bugetul meu consta in ultimul meu...shomaj pe care il alocasem unei surprize pentru Ian
Prietena mea m-a certat deja, spunind ca Ian va primi deja un cadou frumos si scump, de ce nu pot astepta pina la ziua lui?

Mergi la inceput