Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***374***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Am fost si eu ieri la o tura de shopping, am luat cadoul pt Mosul de la Moeciu si pt Mosul DC, si-s chiar multumita de ce-am ales, destinatara mea e tare finuta si cred ca i se potriveste tare bine Gata, nu mai zic nimic

Acum stiu sigur de la cine NU primesc cadou!:)))))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Cuscra, intra mai des ca cica imi shade bine cu gura pina la urechi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Eu anul asta am comandat o multime de cadouri de pe net. Pana acum nu am dat gres, dar mai am. Trebuie sa iau celebra papusa Maria pt Eva, pt ca in fiecare seara imi spune de ea, ceva pt sot si pt socri. Aaaa, si pentru nasii de cununie. Si gata pe anul asta.V-am zis ca in seara cu Mos Nicolae, Eva, foarte dezamagita si cu o durere mare in suflet, zice: "Oooo, nuuu, nu au oamenii mei bani sa cumpele cadouri! Tlebuie sa imi aduca moshii!" Nu stiu de unde a tras ea concluzia asta, ca nu i-am zis niciodata ca nu avem bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Fetelor, cat costa un calendar personalizat?

In Baia Mare, acum 2 ani cand am facut, era 25 de lei unul
Io de asemanari nu stiu ce sa spun...pe Anaan, de ex, o aseman cel mai mult cu Simplyana...
Pe Bianca o vad asemanatoare cu Aris in multe privinte (descurcaretze, "de actiune", bataioase, razbatatoare);
Dyana aduce un pic cu Gina2008 la sensibilitate, inima larga...
Nu mai stiu ce sa zic, da'-s onorata de comparatia cu Novus, o fi un semn ca trebuie sa-mi cultiv si eu niste calitati mai "nemtzesti": sa fiu mai organizata, riguroasa, serioasa
Anamariame, io de la Orsay mi-am luat o rochitza fucsia da' nu stiu cand o s-o mai port, am purtat-o doar in vara, la banchet...i-a placut mult si maica-mii
Nu stiu altii cum sunt dar io am pus Moshu la poshta ca am auzit o emisiune la radio in care faceau bashcalie de poshta romana care cica de sarbatori nu garanteaza PUNCTUALITATE (radeau astia ca de mosh Nicolae le-au ajuns prin poshta niste oua vopsite de la Pasti)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Anamariame imi arati exact de unde se comanda calendarul cu 50 de lei? Si noi vrem sa facem, dar nu ne-am mobilizat deloc.

Nici eu nu m-am apucat inca de productie, desi am tot zis sa nu mai ajung pana in Ajun ca anul trecut... Nu mai stiu exact cat costa ale noastre, dar parca erau mai ieftine... Mie mi se pare ca au iesit bine. (nu stiu daca l-ai observat pe cel al Adelei cd ai fost pe la noi) Noi le facem la un prieten, la tiparprint punct ro. Parca stiu ca au si ei niste template-uri, noi am facut pe unul productie proprie.

Felicitari pt skimbarea prefixului!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.Anamariame, io de la Orsay mi-am luat o rochitza fucsia da' nu stiu cand o s-o mai port, am purtat-o doar in vara, la banchet...i-a placut mult si maica-miiI'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:

Anamariame, io de la Orsay mi-am luat o rochitza fucsia da' nu stiu cand o s-o mai port, am purtat-o doar in vara, la banchet...i-a placut mult si maica-mii

Ilinca, daca-ti vine -emotional vorbind- imbrac-o de Craciun
Io cred ca i-ar placea sa te vada asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multumesc fetelor Mie tot mi se pare ca mai am o gramada....

Bebe nu stiu cum ar trebui sa fie aceasta perioada, dar energie este musai sa am, la cate am de facut. Pot sa-ti zic ca sunt mai energica ca oricand. Arsurile au inceput, dar nu ma chinuie ca in sarcina trecuta. Ma chinuie kilogramele Pe astea le-am avut si data trecuta, dar tot nu m-am invatat minte

Ina o mare, mare rugaminte la tine: dupa ce montezi masuta o masori te rog? Mi-a dat o prietena o idee grozava de impachetare si ma si ajuta

Noi bradul il facem cam ca anul trecut: vesel, cu jucarii, doar ca mai vreau sa mai achizitionez cateva. Nu vreau sa pun globuri. O sa avem multi copii, asa ca sigur o sa le placa Mi-ar placea si mie luminite de care zici (chiar acum am vb cu Cristi la telefon si mergem la sala dalles, caci este expozitie de Craciun si vedem ce mai gasim acolo si te anunt). Daca ii place Cars, sunt globuri in Carre4 cu aceste personaje, dar si cu alte personaje Disney parca...

Fug sa ma imbrac

Olga, mamica lui David iepurasul si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Am fost si eu ieri la o tura de shopping, am luat cadoul pt Mosul de la Moeciu si pt Mosul DC, si-s chiar multumita de ce-am ales, destinatara mea e tare finuta si cred ca i se potriveste tare bine Gata, nu mai zic nimic

Acum stiu sigur de la cine NU primesc cadou!:)))))

Aha, si io! Dar io m-am hotarat si de la cine primesc!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Si eu am luat cadoul pentru sortita mea si ma gandesc sa-l pun luni la posta, teoretic marti ar trebui sa ajunga. Oare sa-l pun mai repede? Ilinca, m-ai pus pe ganduri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ilinca si Mada: mai taceti, tu, ca sunteti niste delicate!!!

Mergi la inceput