Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***374***
Raspunsuri - Pagina 17
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andiaroro Chato_ De Anastasia n-am fost niciodata despartita, dar Alex s-a imbolnavit de burta dupa fiecare vacanta fara mine. Fix la fel ; :vomitaturi di diarei. Mai ales vomitaturi de noapte. ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
aham, deci asa: si ai studiat problema, cit de virus si cit e pe fond psi?
ca io-s cam indoita ...
Pisik06 spune:
Yellow!
Hai ca apar si eu, dupa un alt week-end cam tumultos. Am recuperat, am citit si cateva caracterizari, eu insa nu ma simt in stare de asa ceva, cel putin nu acum. La fel, nu ma simt in stare sa fac tema, ANAAN, jos palaria[asia
INA, imi place tare de Catherine Zeta Jones, o consider foarte frumoasa si o adevarata lady, asadar comparatia ma onoreaza Nu m-am gandit niciodata sa imi iau ceva de dantela, o sa iau in considerare sfaturile. Oricum, f utile toate sfaturile tale, de acum chiar daca imi iau haine f rar (si tot mai rar probabil la anu nu o sa le mai iau la intamplare, fiindca sunt reduse sau imi plac, o sa ma gandesc la ce le port asorta, cu ce le pot asocia. Foarte valoros hintul asta
Vineri seara am fost cu Ana la dr pt ca tusea usor si sambata aveam party-ul de Mos la firma. Vineri am si tinut-o acasa din motivul asta. Diagnostic-soc vineri seara: brosnita asmatiforma injectie cu dexa, vroia sa ne puna branula, pana la urma am scapat cu prednison pe gura si aerosoli. Nu prea sunt eu de acord cu cortizonul asta, si MADA mi-a dat o parere viabila pe tema asta, dar am cam bagat-o pe maneca, pt ca intr-adevar pe seara incepuse sa respire tare aiurea, adica vizibil, cu pauze din alea de lipsa de aer si am zis totusi sa nu fac pe viteaza. Am culcat-o cu noi si am pazit-o ca pe Sfintele Moaste. Am primit unda verde sa mergem la party, daca nu e mai rau. Nu a fost, astazi chiar e mult mai bine, doar ca tusea a devenit magareasca, rupe binisor, e tuse "coapta" cum zic eu. Maine sta acasa si maine seara mergem la control.
Sambata am reusit o victorie: am luat mobila de dormitor. Asta seara trebuia sa platesc si avansul la mobila de bucatarie, din ultimii bani ,dar am reusit sa blochez contul on-line, sper sa nu fie probleme si sa il deblochez la telefon, ca de drumuri la banca am timp acuma.
Am avut emotii cu parchetul, ca nu a ajuns si nu se mai gasea, dar am avut noroc. M-am si consolat-resemnat cu lipsa mobilierului de sufra, macar am luat o canapea, super mega ieftina, dar prezentabila.
In rest, nu stiu ce am, dar stau pe un butoi cu pulbere. E nevoie sa imi dai un bobarnac si explodez. Cu Ana nu mai am rabdare nici cat inainte, o reped si imi sare mustarul din orice si ea apasa pe pedala mai tare, pana ma face sa explodez, apoi incepe sa planga isteric si vine sa ne impacam, soacra-mia mi-a zis ca o sa ajungem ca Zavoranca cu ma-sa. Oricine ma suna ma enerveaza (ma rog, nu oricine, de la serviciu in principiu), de ai mei nu mai am rabdare, nici de mine nu mai am, sunt franta de oboseala si cu nervii fundite. Dar sigur vor veni si vremuri mai limpezi. Trebuie sa vina, mai ales ca vineri plecam la munte si facem terapie de grup, asa-i excusionistelor? Ma bazez pe voi
Gata, fug, pupicei
Mami de minune mica
novus spune:
Neata !!!
Wowwww Anaan, esti tare !! De la mine ai nota 10 cu felicitari pt tema, ai facut niste combinatii reusite, se vede ca esti un analist fin, de cand am citit ma tot gandesc cu cine sa te cuplez dar te vad in multe combinatii asta datorita calitatilor tale care nu pot fi puse la indoiala
O sa incerc:eu te vad si pe tine optimista si vesela ca mine plus ca daca esti atacata stii sa raspunzi, mult mai finut decat mine ce-i drept asa ca te iau de brat
Te mai vad langa Inapreda in anumite ipostaze, aveti o sensibilitate aparte
Si ma mai gandesc ... dupa ce beau cafeaua
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Unde sinteti? Io sint cam...disperata;nu prea stiu ce alt cuvint ar fi mai apropriat; dar nu pot si nici nu vreau sa divulg motivele Speram sa am ce citi ca sa divaghez de la subiectul ce ma riciie. |
Inapreda sper ca ti-a mai trecut disperarea !!
novus spune:
citat din mesajul lui Anaan - Andiaroro si Mababei (cand era Mababei activa pe forum mi se parea evidenta asemanarea: informate, transante intr-un mod politicos, plin de haz si argumentat, echidistante)P.S, mi-e dor de Mababei!!! Kea ar putea intregi acest grup: aceeasi politete, acelasi bun-simt, doar mai multa "directete" ( nu mi-a venit un termen mai bun in minte) in unele ocazii. |
Aici te-as mai adauga si pe tine Anaan, ti-am zis ca te vad in multe combinatii
novus spune:
citat din mesajul lui Anaan Am avut o revelatie: Bebe_strumph mi se pare asemanatoare cu Ramona dintr-un punct de vedere: amandoua fac haz de necaz si-si puncteaza succint ofurile, cand ele exista. |
Subscriu !
novus spune:
Pisik, relax , te sun putin mai incolo !!
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Inapreda sper ca ti-a mai trecut disperarea !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Din pacate, nu si, tot din pacate, nici nu cred ca va fi mai bine zilele astea!
Dar...coafura rezista!
Mi-am facut cafea, va dau si voua si io merg la o tigara.
Bianca2503 spune:
neata,
Coffee? Va dau eu daca nu aveti!
Ieri am vazut Melancholia (Lars von Trier- aviz amatoarelor). Nu va spun exact despre ce e vorba insa la finalul filmului, inainte de a se intampla inevitabilul (cu vreo 2 zile inainte) se intrerupe curentul in casa in care se desfasura treaba. Se termina filmul (destul de ciudat), mi se trezesc baietii si nu trec 5 minute ca se taie curentul si la noi. M-a cuprins asa o stare de panica....era ora 17 si deja intuneric in casa, asa ca am plecat si ne-am mai intors abia pe la 22.
Mi-e frica de intuneric. de fapt mi-e frica sa vad luminite in intuneric (luminita de la vizorul de la usa, limbile fosforescente de la ceas, chestii de genul asta).
novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui inapreda
Din pacate, nu si, tot din pacate, nici nu cred ca va fi mai bine zilele astea! Dar...coafura rezista! Mi-am facut cafea, va dau si voua si io merg la o tigara. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
No, imi pare rau sincer !! si iti poate trece starea asta adica e ceva ce se poate rezolva ?! tine de prezent sau de trecut ?