Informatii despre un centru medical

Informatii despre un centru medical | Autor: ocebine

Link direct la acest mesaj

Ma tot invirt pe Internet sa caut informatii despre Minovici Medical Center...a fost cineva acolo? Unde este locat? Si cam ce trateaza acolo? Nu gasesc decit press release dar nu si un website dedicat sa pot pune intrebari.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Buna,
In primul rind ca nu exista acest centru medical, el se afla deocamdata in faza de proiect.
Iar in al doilea rind, proprietarul din renumita familie doreste sa deschida un spital... www.curierulnational.ro/Actualitate%20Companii/2011-11-22/Minovici Medical va investi 300 mil. euro intr-un spital" target="_blank">Minovici medical center

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Mda, tare ciudat...eu n-am mai auzit de clinica fara pacienti sau asa, "ilegalista"...

Nu, nu e in faza de proiect, cica s-a deschis deja, candva la sfarsitul lui noiembrie. Spitalul va fi abia peste 4 ani (de fapt un campus medical) si se va numi Minovici Medical City.

ocebine, eu zic sa ii intrebi direct pe ei :

http://mic-associates.com/contact

Dana & Amelia (21.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Ce era de gasit pe Internet am gasit si eu, insa as fi dorit o informatie "de la fata locului". Despre cum arata si cum functioneaza. De aici de la noi se poate vedea alta imagina decit cea reala si as fi vrut o opinie obiectiva pe cit posibil.

Mergi la inceput