Ajutoarele lui Mos Craciun in actiune ! (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Poate sa-mi confirme si me cineva daca a ajuns pachetul? Trebuia sa ajunga in Emil Rachovita, la Monica. Daca nu a ajuns sa-mi spune-ti ca sa sun maine la firma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Vin eu maine la depozit, ajung undeva intre 11 si 12. Puteti sa-mi dati un nr de tel pe PM, sa sun pt indicatii in caz ca nu gasesc subsolul din prima? Multumesca nticipat!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaionela

Poate sa-mi confirme si me cineva daca a ajuns pachetul? Trebuia sa ajunga in Emil Rachovita, la Monica. Daca nu a ajuns sa-mi spune-ti ca sa sun maine la firma.

daca esti Mirela Z. a ajuns. daca nu, nu a ajuns.

nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Gabi, am ajuns acasa, am verificat, ghete marimea 25 si in plus cizme cauciuc bleu cu masina pe ele ( haioase foc), tot 25. Ce zici, e ok ?

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Trebuia sa vina de la D-TOYS SRL, din Sf. Gheorghe, Covasna. Mi-au promis ca ajunge astazi. Maine o sa sun la ei sa vad ce se intampla..
Multumesc mult

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dariastoica

Buna seara fetelor, e tarziu sa va dau raspuns pentru Flora maine? Nu stiu nimic sigur, fac tot ce pot. Felicitari pentru tot ce faceti, sper sa va ajut si eu mai mult, dar afacerea mea se bazeaza pe programari facute cu minim o luna in urma si mi-e foarte greu sa modific ceva (dar tot incerc). Va pup

PRIETENIA ESTE MAI PRESUS DE STAREA DE EXCELENTA.

daca ne vedeai azi, locul din fata dreapta ticsit pana la plafon cu pungi ...ti-am dus lipsa doamna ...

Mergi la inceput

pentru tanacu avem si jucarii.
imi pare tare rau ca n-am luat mai multe, poate gasiti in flora la preturi similare si pentru ceilalti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aka

Citat:
citat din mesajul lui danaionela

daca esti Mirela Z. a ajuns. daca nu, nu a ajuns.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2

Mirela Z sunt eu, daca nu cumva suntem doua.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

si eu sunt bulversata sa nu uitam pe cineva, ne trebuie o minte limpede acolo la depozit. sau mai multe, daca se poate...Gaby s-a descurcat excelent pe liste, doamnelor , spiritul omului de comert se cunoaste de la o posta ...
eu astazi mai rezistam vreo ora dar adevarul este ca nu mai aveam unde pune cumparaturile.

Alex&sara, daca mai tregi o tura maine pe-acolo mai iei niste jucarii de-alea ? si gasim o varianta sa le aduca apoi cineva la depozit in timp util ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Gabi, am ajuns acasa, am verificat, ghete marimea 25 si in plus cizme cauciuc bleu cu masina pe ele ( haioase foc), tot 25. Ce zici, e ok ?

foarte ok, tot sa le poarte pana la primavara, ca intre numere e dif mica din cate stiu.ms mult.vad eu cum ma revansez.

Mergi la inceput