Ajutoarele lui Mos Craciun in actiune ! (3)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaionela

Trebuia sa vina de la D-TOYS SRL, din Sf. Gheorghe, Covasna. Mi-au promis ca ajunge astazi. Maine o sa sun la ei sa vad ce se intampla..
Multumesc mult

Eu am vazut 2 colete de la D-Toys - le-am si desfacut.
Ai o destinatie favorita pentru ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabby2011

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Gabi, am ajuns acasa, am verificat, ghete marimea 25 si in plus cizme cauciuc bleu cu masina pe ele ( haioase foc), tot 25. Ce zici, e ok ?

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

foarte ok, tot sa le poarte pana la primavara, ca intre numere e dif mica din cate stiu.ms mult.vad eu cum ma revansez.

http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=gabby2011&catid=&search=Cauta&searchtype=2

n-ai inteles, io ma revansez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Nu.. Le dati acolo unde comsiderati ca este nevoie. Am vrut sa vad decat daca au ajuns, pentru ca altfel as fi sunat la ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaionela

Trebuia sa vina de la D-TOYS SRL, din Sf. Gheorghe, Covasna. Mi-au promis ca ajunge astazi. Maine o sa sun la ei sa vad ce se intampla..
Multumesc mult

au ajuns de sambata .

nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

si eu sunt bulversata sa nu uitam pe cineva, ne trebuie o minte limpede acolo la depozit. sau mai multe, daca se poate...Gaby s-a descurcat excelent pe liste, doamnelor , spiritul omului de comert se cunoaste de la o posta ...
eu astazi mai rezistam vreo ora dar adevarul este ca nu mai aveam unde pune cumparaturile.

Alex&sara, daca mai tregi o tura maine pe-acolo mai iei niste jucarii de-alea ? si gasim o varianta sa le aduca apoi cineva la depozit in timp util

Maine nu cred ca ajung,dar joi sigur si le aduc eu la depozit,ca e aproape peste drum de biroul lui tati
Stiu ca voi ati ras si de propunerea mea cu trenul-bine,eu ziceam asa in general,de acea varianta.dar azi am vazut ca este autobuz,cursa speciala din Obor pana in Dragoane si retur,din 15 in 15 minutele .Daca cumva vreodata nu e disponibila vre-o masina e o varianta destul de ok ,economisim banutii de taxi .Si sa imi mai ziceti cam ce ati mai vrea de pe acolo,sa stiu daca il rog pe cumnatelul sa vina cu mine la prima ora(adica 6 jumate dimineata )

Tare ma oftic ca nu pot ajunge si in Flora,cum am mai zis nu am fost niciodata acolo si poate ma lipesc si eu de ceva ce nu gasesc in Dragoane..

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna.
maine trimit si eu 2 cutii una cu haine si uan cu jucarii. sa confirm fetele harnicute cand ajung.
un mare pentru voi ca aveti un suflet mare si ajutati pe cei care au nevoie.

_
SOACRA CU DOUA NURORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Fetele maine daca ajungeti la sortat, aveti oare lista acolo cu locatii,copii?eu zic sa faceti un coltisor,gramada sau cutie cu ce tb trimis la locatia respectiva, pt ca miercuri sa fie aduse pungile, si inchise coletele, trimise pt ca joi tb sa ajunga cineva la opera si sa ne ocupam de eveniment.Avem pe cineva cu curier ieftin sau care are cunostinte sa nu trimitem cu posta ci prin curier? Sau ajunge cineva pana pe 20 in orasele respective,in afara de Slobozia?
Luminita in Flora, se da mai mult la bucata, nu prea se merge pe engross, preturi putin mai mari dar nu esti conditionat asa sa iei serii ca in Dragoane,intelegi?ceva in plus nu prea este, este aceeasi marfa, poate chiar luata de acolo, jos la consumabile de casa,cosmetice,cafea,alimente,papuci,pampers e f ok sa cumperi, cam ca in Doraly sau poate chiar ca in Lidl si altele cand sunt oferte, cam asa sunt preturile, pt cine nu stie........
Eu zic maine sa faceti poze cu ce am cumparat si cu coletele sa vada cei care au donat ce am facut acolo si ca au venit coletele si cand le facem unde se vor duce, eu asa zic, cum a facu gusta poze asa sa facem si noi, ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Citat:
citat din mesajul lui aka

am o lista cu copilasii de la Nasta
ramane sa mai vorbesc cu dna inainte cu o zi sa imi confirme copii din ziua respectiva.

I-am adaugat in lista. O sa fac upload dupa ce adaug si recensamantul hainelor donate de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

miercuri o sa incerc sa fug si eu de la birou pentru cateva ore
pe la max 11 o sa fiu la depozit

Cricor putem merge impreuna, te astept pe la 10h30.

Maine daca mergeti fetelor acolo si incepeti deja sa faceti listele cu ce e de pus in fiecare colet, va rugam lasati scris pe foaie ce mai e de facut si chiar listele ar fi bine sa fie acolo, sa ne putem orienta.

adresele de transmitere colete, le are cineva?

eu propun un curier rapid / vine direct acolo la depozit, nu mai stam sa taram de cutii, masini, poste, cozi etc (vb mai mult si din pct meu de vedere ca sunt varza cu timpul)

fetele din tara dati conturile pe PM lui Papanash sa va poata face virament pentru fructe (si servetele ...daca am citit eu bine)

pup inimoashe!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

invitatie pt 16 decembrie!!!!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

buna.
maine trimit si eu 2 cutii una cu haine si uan cu jucarii. sa confirm fetele harnicute cand ajung.
un mare pentru voi ca aveti un suflet mare si ajutati pe cei care au nevoie.

_
SOACRA CU DOUA NURORI

Multumim pt ajutor, fetele au scris mai in urma ca se opresc trimiterea coletelor,haideti ca maine sa fie ultima zi de pus colete la posta, va rugam sa ne intelegeti, nu mai are cine sa se ocupe de sortarea lor, timpul e scurt, tb trimise deja poimaine spre locatii, fiecare copil are ceva nou bluza maneca lunga sau pulovere cei intre 3-7 ani cam toti au pulover, la ceilalti nu prea ne am lipit ca pret si marimi si am luat bluze sau hanorace plus va mai fii o jucarie, in plus cam toti au ceva din colete din donatii de imbracat.Din banii ramasi se vor mai lua de luni incolo fructe, dulciuri,suc etc si cam asta a fost.Vom suplimenta cu consumabile,alimente acolo unde va mai fi nevoie ca sa cheltuim toti banutii dupa spectacol si fiecare sa astepte Craciunul cum trebuie, e ok ce zic fetele?De asemenea tin sa va spun ca am cumparat la preturi f bune pulovere, bluze,cizme etc. nu chinezarii ieftine, demodate, defecte etc. asta datorita voua pt ca s au strans suficienti banuti.Fetele o sa faca poze

Mergi la inceput