FIV cu ovocite donate(6)
Raspunsuri - Pagina 9
roadetot spune:
adresa farmaciei a mai fost pe forum, o mai pun si eu o data.
PharmaWell
Pharmacy
Hlinky 122
603 00 Brno
tel: +420 543 516 008
fax: +420 543 516 009
mail: pharmacy@pharmawell.eu
www: www.pharmawell.eu
Looana spune:
Seara buna la toate fetele !
Salut deasemenea si fetele care sau alaturat grupului nostru....si le doresc din suflet mult noroc cu bebele mult dorit Ma bucur ca este activitate din ce in ce mai multa la acest subiect,eu v-am mai citit scurt dar nu am reusit sa va scriu din criza de timp.
Apalina bine ai revenit acasa si iti doresc sarbatori minunate alaturi de cei dragi...ma gindesc la tine si ma rog sa fie cu noroc luna ianuarie pt tine.
Miracoli-mi pare bine si ma bucur ca ai un raspuns bun din cite am inteles.
Roadetot, cocolino ,mami vreau ,smaick de fapt va pup pe toate si ma gindesc la voisi va urmaresc
Mai am doua zile si plec in concediu dar am sa intru si tot va mai citesc si va salut si de acolo nu scapati voi asa usor de mine .
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
mami_vreau spune:
roadetot si eu am avut un chist de aprope 2cm si a fost ok sa merg mai departe! Sper sa nu fie nici o problema nici la tine!
Oricum eu stiu ca diphereline pune ovarele in repaos si este posibil sa scapi si de chist. Cine ti-a spus ca ar putea fi o problema chistul? Medicul tau de aici sau cel din cehia?
Dipherelinele este mai ieftin in tara asa ca nu are sens sa il iei din cehia. Estrimax nu gasesti la noi dar vezi daca are cine sa iti ia din cehia ca sa nu mai platesti taxa postala. Eu am comandat de la farmacie, mi-au venit foarte repede medicametele si totul a fost in regula. Taxa postala a fost 23 euro.
Rubeola IGG negativ inseamna ca nu ai avut rubeola si nu esti imuna. Asa ca trebuie sa ai grija in sarcina. Cred ca se poate face si un vaccin pentru asta.
Mutatia pe care o ai este destul de des intalnita. Insa as merge la hematolog in locul tau ca sa vezi daca iti recomanda clexane sau aspenter (sau altceva).
Sa ne spui ce ai facut la dr.
Looana iti urez ca aceste 2 zile sa fie usoare ca apoi sa te bucuri de un concediu minunat!
Stai linistita ca nici nu vrem sa scapam de tine decat atunci cand vei trece la gravidutze!
Laura
19+
Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...
cocolino2010 spune:
Buna fetele!
apalina, looana si alte fete ma bucur sa "va cunosc".
Am primit o veste buna: am programare la clinica in 9 mai 2012. Inca nu am confirmat, inca nu am raspunsuri la indoielile mele: cum imi aleg ei donatoarea asemanatoare mie daca nu le-am trimis o poza? Cind mai discut cu clinica lucrurile astea daca ei deja au stabilit data? Inseamna ca deja au gasit fata?
Am vazut ca au ca parteneri o agentie de recrutare, apeleaza ei la aceasta sau ar trebui sa-i apelez eu contracost?
mami_vreau, apalina, alina_alb sau cine a mai trecut prin asta, ati avut un dialog in sensul asta?
cine ma poate lamuri?
Multumesc
alina_alba spune:
salutare, tuturor!
cei de la clinica din Brno m-au lamurit in legatura cu toate intrebarile pe care le aveam si le-am dat acceptul pentru embrioni:)
Acum astept doar programarea lor. Sunt curioasa in cat timp primesc raspuns. Laura, dupa accept, tie in cat timp ti-au raspuns? Sunt asa de nerabdatoare, imi verific mailul tot la jumatate de ora. Cred ca ar trebui sa ma mai relaxez
Fetelor, va doresc multa bafta si sa se miste lucrurile foarte repede si sa reusit sa va tineti minunea in brate. Nu exista sentiment mai frumos pe lume...
cocolino2010 spune:
alina_alba am primit si eu programarea deja, fara sa fi purtat alta corespondenta cu ei decit formularele. Tu ai corespondat cu ei? Ce sa ii mai intreb daca deja au gasit donatoare si nu imi dau detaliile care ma intereseaza. Tu ai primit o promisiune ca va semana cit de cit cu tine?
Pina la urma mergem pe mina Domnului, cum ne e norocul
cocolino2010 spune:
nu stiu ce se intimpla? postez si nu imi apar mesajele
alina_alba sunt in situatia ta, deschid forumul la 10 minute, poate ma vede cineva.
voi oricum sunteti foarte dragute si aveti emotiile si grijile voastre.
Succes tuturor in ceea ca v-ati propus! S-auzim numai de bine!
alina_alba spune:
cocolino, trebuie sa ai postate 10 mesaje pe forum ca sa iti apara instantaneu, fara sa fie moderate. baga repede inca vreo 3 aiurea, sa intri in real time
cat despre cei de la brno, am avut ceva schimburi de mail cu ei (cu coordonatoarea mea, Eva Kopecna si cu un medic care cred ca se ocupa de dosarul meu, Stepan Machac). Am vb de cateva ori si la telefon cu ei, sunt foarte draguti si iti raspund la toate intrebarile in masura in care le permite legislatia. Eu i-am intrebat o groaza de lucruri, incepand cu nivelul de inteligenta, aspectul fizic si terminand cu analizele pe care le-au facut atat doantorilor, ct si embrionilor. Eu acum sunt stresata de orice aspect, dupa ce am trecut printr-o experienta foarte traumatizanta. Pana la urma sunt banii nostri, sunt hotarari care ne schimba tot cursul vietii si mi se pare ca sunt cel putin indreptatita sa intreb orice imi trece prin minte. Dar, dupa cum am zis, cehii sunt extrem de draguti si rabdatori.
Eu abia azi le-am spus ca accept embrionii pe care ii au pregatiti. Astept raspunsul lor in legatura cu protocolul de tratament, modalitati de plata si programarea pentru embrio-transfer.
Sunt optimista in legatura cu toata poveste, dar totusi, fara sa imi fac multe iluzii. Am invatat pe pielea mea cum e cand cazi de pe culmi foarte inalte, asa ca...
Oricum, cu Dumnezeu inainte, ca pana la urma se indura si de noi
Va pup, fetelor
Noapte buna
alina_alba spune:
asa.. si sa nu uit, in legatura cu asemanarea fizica intre copilul obtinut cu ovocite/embrioni donati: am avut o postare la subiectul acesta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167776 . Am dat linkul sa nu mai sciu povestea. Poate bat campii, insa acolo am scris ce mi-a spus o doamna doctor genetician (foarte apreciata de altfel). Poate nu am retinut eu bine termenii, insa ideea este aceea. De asta sunt sigura pentru ca am pus-o sa repete explicatia, am crezut ca nu am inteles eu bine.
roadetot spune:
fetele , iata in rezumat ceea ce a sris alina alba despre mostenirea genetica:Copilul o sa aiba adn-ul central al persoanei de la care vin ovocitele. insa, timp de 9 luni cat sta in burtica la mama purtatoare, aceasta in transmite anumite chestii de la ea, printre care si adn-ul periferic
Si eu cred asta, vor fi, intr-un fel, trei amprente genetice.
multumim alina.