FIV cu ovocite donate(6)
Raspunsuri - Pagina 24
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Looana Vitamina C o iau numai pina inainte de transfer adica luna lui februarie si dupa aceia gata..... O seara buna! Looana Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK) 4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7) |
Looana, pentru ce e buna vit C? Stiu ca trebuie sa avem grija cu doza de vit C deoarece de la ea cresc celulele NK si nu e bine. Stiu ca am luat si eu la un FIV vit C...dar nu mai tin minte pentru ce era, trebuie sa ma uit peste notitele mele din trecut ....cred ca pentru mutatia A1298...
alina_alba spune:
Mulrumesc mult, fetelor!
Apalina, tu cum esti cu moralul? Stiu ca pana la ET-ul meu mai este mult, insa ma apuca uneori panica daca ma gandesc ca sansele sa raman insarcinata cu embrioni congelati este mult mai mica decat la un fresh cycle. Oricum, mergem inainte orice ar fi, nu? Ma gandesc ca daca nu imi iese de tura asta, sa apelam si noi la fresh cycle, insa mai vedem... Speranta e mica, dar, totusi, exista :)
Va pup si sa aveti un inceput de saptamana minunat
alina_alba spune:
Mami_vreau, tu ce faci? esti bine? Bebelu e tot mai mare, imi inchipui.
Iti doresc multa sanatate si rabdare, ca stiu ca ultima parte a sarcinii e cea mai incarcata emotional.
Looana spune:
Salutare la fete!
Deci eu am fost pt mamografie,totul pare ok ,saptamina viitoare am rez. concret in mina.
Cu dr .gineo am vb despre histeroscopie ,eu am un myome adica ceva mic crescut pe care aproape toate femeile au asa ceva , al meu e 2cm.Eu as vrea sa-l scot dr. spune ca-mi face histeroscopie dar el nu face nimica decit cu camera se uita in uterul meu.
Va intreb pe voi asa se face la histeroscopie adica se uita nu te curata de tot ce-i acolo,pt ca el mi-a zis ca ata numai cu operatie laparascopica pe burta facuta il scoate .Intrebarea mea el ce face se uita in uter ce sa vada, imi zicea de ceva lipit ce o fi vrut sa zica sa vada daca nu e ceva lipit pe uter....sunt pe dinafara rau cu histeroscopia asta.Deci i-mi face dar mare lucru nu face prin aceasta histeroscopie asta am inteles eu ,pt daca fac transferul la inceputul lui martie nu pate sa-mi scoata myomu ala de acolo ca e scurt timpul,cica.
Nu stiu ce sa fac,astept parerile voastre,mami_vreau tu ce zici ,stiu ca si tu si facut. defapt ce se face prin histeroscopie,eu am inteles ca te curata nu,numai sa vada membra uterina cum este ....
Va las revin ca sunt prinsa si cu munca,dar am vrut numai sa va intreb intre timp pina am timp sa citesc pe forum si sa va vad fiecare ce a mai scris.
O zi usoara de munca si succes la fiecare care face analize,ecografii....sa fie bine adica sa aud ca scrieti numai de bine.
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
smaick spune:
buna fetele
looana miomul (fibrom) este masa musculara ce creste din uter in exterior sau interior. indepartarea lui se face clasic sau laparoscopic si afecteaza uterul de aceea inainte de fiv nu se recomanda. sa sti ca este foarte mic si nu-ti afecteaza o viitoare sarcina. eu am avut de 9.5 cm pe exterior si m-am operat la insistentele unui doctor si rau am facut. am pierdut timp cu recuperarea cand eu aveam probleme cu ovarele!
sper ca m-am facut inteleasa (nu am darul scrisului ) si ti-am fost de folos
o zi buna!
alina_alba spune:
fetelor, care sunteti din bucuresti, ce medic ginecolog stiti voi ca e foarte bun? Si sa lucreze si la vreo clinica privata, daca se poate.
Multu
Looana spune:
Smaick merci pt raspuns.
Dar prin histeroscopie atunci ce elimina adica atit ca se uita cum arata uterul meu pe dinauntru,adica nu -l curata un pic pe acolo ,ca eu asa am inteles de la gineo.ca se uita cu camera in el in rest nu-i face nimic.....iar eu vreau sa stiu ca e ok inainte de ET.
Referitor la Vit . C eu am luat-o cind am facut Fiv cu ovulele ele ,ajuta la calitatea ovulelor un pic ,asta stiu de la Miki. dar acuma nu e cazul in deoarece fac cu donate.Iau pt raceala si lipsa ca si asa nu mininc fructe multe.
Revin......
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
mami_vreau spune:
Capitol nou
Laura
21+
Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...